Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 86 239
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Как да ни се отрази. Добре, че се чувствам окей, и вчера бяхме навън цял ден. Тока при нас в 5-ти го пуснаха чак към 2 през нощта.  ooooh!

# 466
  • София
Странна работа, ние сме в блоковете към Лидл, тока дойде вчера сутринта и не е спирал повече.

# 467
Странна работа, ние сме в блоковете към Лидл, тока дойде вчера сутринта и не е спирал повече.

Да,ама при Вас. И аз гледах жадно към прозорците на блоковете по периферията, но вътрешността на 5-ти, както и целия 4-ти бяхме последни.  Peace

# 468
  • София
Във 2ра част пак сме без ток, но поне обещаха да го пуснат до няколко часа.
Заради мъглата не мога да видя дали в 90то има ток.
Снощи докато пазарувахме в Билла го спряха.

# 469
  • София
Отново няма ток в Люлин  Confused, изобщо не вярвам на лъжите им за кражби...Инсталациите са безумно стари, а парите за поддръжка явно имат друго предназначение.

# 470
Тази сутрин и в 5-ти в един от блоковете по периферията нямаше, видях го от нас.

# 471
  • София
Момичета, някоя може ли да сподели мнения от д-р Горанова в Света София и Цекова и другата забравих как се казва, но не е Владова (тя не приема пациенти) от болница Люлин?
Трябва ни ЛЛ и от януари педиатър.
Вдигат ли си телефона след работно време, как са с домашните посещения, добри диагностици ли са, как са с антибиотиците?
До утре трябва да си избера една от трите. newsm78

# 472
Здравейте,
Началото на месеца се записахме цялото семейство при д-р Горанова. Досега имаме 2 посещения. Препоръчаха ми я от самата клиника, тъй като и ние бяхме в чуденка, а пък искахме всички да се следим при един доктор. За антибиотици не знам какво е положението с нея, големият ни син се наложи да го прегледа и да му бие ваксина, доволни сме от отношението. В клиниката отговарят, доколкото знам е денонощна. На докторката се наложи да й звъня, няма проблем, отговаря си жената (че с предишните ЛЛ удряхме на камък в това отношение, а и все нямаха направления за елементарни стандартни изследвания). Чакаме бебе януари, разбрахме се с нея, няма проблем, като  родя веднага ще дойде да го прегледа вкъщи. От двете посещения, ми направи впечатление, че има доста пациенти (но пък консултациите за бебета нали уж са отделно, та това ме успокоява).
Успех!

# 473
  • София
Благодаря  ilesanguinaires  bouquet
Мен ме притеснява единствено мястото на медицинския център - никога няма къде да се паркира, и настоящия ЛЛ е там, не знам дали няма да ни е кофти да се разминаваме с него там  newsm78

# 474
Frozy,
Така е. Това с паркирането и мен малко ме тревожи, макар да имат обособен паркинг за пациенти. Ние бяхме в сходна ситуация, защото ЛЛ на детето се оказа, че е специалист по нещо си и в Св. София, но пък не е джи-пи. Бях се отказала, защото ще ми е много неудобно, ако я засека, но мъжът ми ме нави. Като цяло и предната на детето беше ОК, но няколко пъти съм я молила за стандартни изследвания и тя все ме е отрязвала, че няма в момента, което хич не ми допадаше. Освен това кабинетът й беше изключително малък, в чакалнята да има 2ма човека и е претъпкано, а някак не се виждам с малкото бебе да го подложа на този риск (няколко пъти точно чакайки за бележки за училище, в този малък коридор, сме се прибирали заразени от някой грип или вирус). Доколкото видях всички (може и да бъркам) ЛЛ в Св. София са на първия етаж, та разчитам да не изпадам в неловки ситуации, но не знам, дали вашият случай също е така.
За болница Люлин, хубави отзиви съм чувала за лични лекари, но нищо конкретно.
Успех с избора!

# 475
  • София
И тримата сме при Горанова от миналия декември. За нас с ММ ходим при нея, няма никакви проблеми с направления, чакане (при Груева съм чакала три пъти повече, а ходех със записан час?!) или паркиране и пр. За детето обаче ходя само за елементарен сопол или червено гърло. Разчитам на допълнително здравно...Така се случва, че малкото се разболява в петък вечер или през уикенда, а спешното звено в Св. София е меко казано съставено от екип откровено ненормални кукувици, които се ротират. Рядко употребявам квалификации, особено за медицински лица, но тези двете + един мъж, които обслужват спешното звено са под всякаква критика (едната прати ММ да си извади сам кърлежа вкъщи и ако иска да дойде да му бие тетанус; добре, че имаме куче и съответно опит...)
Вместо паркинг зоната, обмислете спешното звено на бъдещия педиатър и кой ще ви "обслужи" в 2 през нощта, ако се наложи... Peace Аз, живот и здраве, напролет ще запиша номер 2 пак там и пак ще си ходя по ДЗО  Peace

# 476
  • София
В болница Люлин, гледам, че спешните се поемат от Провидент - отзиви за там?
Иначе една кукувица е акушерката в Люлин, та ми е ясна  Laughing

Май ще пробваме Люлин, поне е по-широко и уж е със записани часове и предимство за бебетата, пък да видим, пак ще се местим ако не ни устой.  newsm78

# 477
  • при късмета
   а спешното звено в Св. София е меко казано съставено от екип откровено ненормални кукувици, които се ротират. Рядко употребявам квалификации, особено за медицински лица, но тези двете + един мъж, които обслужват спешното звено са под всякаква критика 
Това е абсолютно вярно. Чудя се как подобни индивиди може да се наричат лекари изобщо. Лошото е, че дежурните кабинети тук са все от един сой. На Груева преди дижурните бяха в Превент, почти същото беше. С малка разлика, че там поне една от жените е по-адекватна

# 478
  • София
Ами Превент - Провидент, може би е едно и също, а аз просто не съм прочела.
А какво ще рече, този спешен кабинет - ако нощес вдигнем температура, ходим там вместо в Пирогов или да звъним на докторката ли?

Иначе, май този медицински център е в девета част, като гледах на картата, ние сме в седма, та разстоянието ни е като до болница Люлин.

# 479
  • София
Най-вероятно става дума за Превент. Аз съм ползвала надежденския клон. В люлинския сме ходили веднъж.
А какво ще рече, този спешен кабинет - ако нощес вдигнем температура, ходим там вместо в Пирогов или да звъним на докторката ли?
Като цяло е така.
Ако сметна, че състоянието на детето/цата е по-сериозно ги водя в болница със спешно отделение.

Общи условия

Активация на акаунт