Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 86 234
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
зад общината.С акта за раждане и някаква бланка май се попълваше не помня.Взимат ти акта за разждане и след 15ти отиваш за парите и ти връщат акта за раждане.

# 496
  • София
Така е било преди май. Сега не ми взеха оригинала, само копие на акта за раждане. Но носиш и оригинала за справка, както и лична карта. Бланката ти я дават на място да я попълниш. Аз си я бях разпечатала от интернет, но ми дадоха там и казаха да си препиша данните на тяхната.

# 497
ЧЕСТИТА НОВА 2016 ГОДИНА! Нека тази година да бъде за всички нас по красива, спокойна и благоденствена, да  има здраве и любов в семействата ни!

# 498
  • София
ЧЕстита нова година!
Искам да попитам някой дали знае от колко часа работи др.Груева сутрин?

# 499
  • София
ЧЕстита нова година!

Понеделник, сряда и петък е сутрин от 8:00 часа.

# 500
Здравейте момичета!
Предстои ми рожден ден на дъщеричката ми, която става на 3 г. и искам да Ви питам за мнения за детски клуб Калпазани в 3 част. Или за някое друго клубче, което да забавлява децата Simple Smile
Благодаря Ви предварително!!!

# 501
капела плей в мола.

# 502
На мен лично Калпазани не ми допада, много тясно ми се струва вътре и ми е малко подтискаща атмосферата. Но пък децата супер много се кефят на батута.  Grinning Повече ми харесва "Мечо Пух" в Люлин 5.

# 503
  • София
ЧЕстита нова година!

Понеделник, сряда и петък е сутрин от 8:00 часа.
г
Мерси

# 504
Здравейте, препоръчайте ми детски зъболекар в района, ние сме в Люлин 2 Simple Smile
Благодаря предварително!

# 505
  • София
Ние ходим в поликлиниката във 2-ри при д-р Думанян, малкия само при нея си отваря устата. Mr. GreenНа нечетни е следобяд.

# 506
Ние ходим в поликлиниката във 2-ри при д-р Думанян, малкия само при нея си отваря устата. Mr. GreenНа нечетни е следобяд.
Предполагам че за 26-та поликлиника става на въпрос. Може ли някакви координати?

# 507
  • София
Да, същата поликлиника. Довечера ще дам телефона.

# 508
Да попитам местни данъци и такси все още ли е в сградата зад общината. Бившата детска градина? А работно време дали знаете?

# 509
  • София
Да попитам местни данъци и такси все още ли е в сградата зад общината. Бившата детска градина? А работно време дали знаете?

Не, от доста време са в първи микрорайон, последната спирка на автобус 111, на ъгъла в сградата на някакви общежития.

Общи условия

Активация на акаунт