Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 86 256
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря

# 511
  • София
Др. Думанян - 0887 865 426

Местните данъци са точно там, в една сграда като кантон.

# 512
  • София
Моята щерка е голяма бъзла и на зъболекар не желае да ходи. Мъж ми я води по спешност в Медива и тя останала очарована от Д-р Антон Козаров. Не знам дали само там приема и дали има друг кабинет.

# 513
  • 1st floor
Моят пък си отваря устата само при Панчева в 90-то! Grinning  Peace Иначе сме обиколили цяла София...Той вече е пети клас, но май няма отърване от него...залепил се е за жената и не я оставя на мира! Laughing Добре, че го търпи все още...

# 514
Моят пък си отваря устата само при Панчева в 90-то! Grinning  Peace Иначе сме обиколили цяла София...Той вече е пети клас, но май няма отърване от него...залепил се е за жената и не я оставя на мира! Laughing Добре, че го търпи все още...
Може ли координати и на нея, какво и е работното време? Искам да запиша час за понеделник

# 515
  • 1st floor
Имаш ЛС! Peace

# 516
Здравейте, бих искала да попитам къде има кинкалерия в люлин? Искам да си купя тюл?

# 517
На пазара,до Софийска баница е кинкалерията,на един ъгъл се пада.

# 518
  • София
Там май тюл няма, платове има зад втората употреба на спирката на пазара. През тунелчето.

# 519
  • 1st floor
Магазин за платове мисля, че имаше и до пазара със зеленчуците, комплекс Сан Марино.

# 520
Магазин за платове мисля, че имаше и до пазара със зеленчуците, комплекс Сан Марино.
ако става въпрос за какаду затвориха го.

# 521
Благодаря ви много момичета Simple Smile

# 522
  • 1st floor
ако става въпрос за какаду затвориха го.
Не, не в новия блок. А на пазара, в комплекса с магазинчета, на гърба на маслините и рибата се пада.

# 523
Здравейте, има ли майки, чиито деца са в първа яслена група в 101 ОДЗ да попитам нещо?
И още един въпрос, знам че го има описано в първия пост, но търся добър зъболекар за възрастен с много проблемни зъби! Важно е да е внимателен, че си имам бъзльо и ако може да не е скъпар

# 524
Моят син може да се каже, че е в първа яслена група. Обяче има всичко на всимко три посещения за по половин ден и не знам дали бих била от полза.

Общи условия

Активация на акаунт