Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 86 242
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • 1st floor
Благодаря! По математика имам вече предложение  bouquet, по БЕЛ само ще търся.
Колко е голямо детето? Бабата на едно приятелче на моето е пенсионирана учителка по БЕЛ и мисля че дава уроци. За подробности обаче, може би ще я видя преди края на ваканцията, а може би не, но ще го имам предвид. От Люлин е жената. Ще питам за цени и в какво време може и ще ти пиша. На нея пък предполагам, че трябва да кажа в кой клас е детето
Пети клас е в момента. Но може единствено събота и неделя, защото е втора смяна, а през седмицата сутрин е на английски. Ще съм ти много благодарна, ако питаш, когато ти е удобно. През ваканцията със сигурност няма да почваме уроци, така че имаме време...

# 541
  • при късмета
Ще имам предвид графика на детето, като питам

# 542
Мен са ме обзели първокласни трепети....
Синът ми септември ще е първолак и не ми се мисли... не знам защо толкова ме стресира този първи клас.
 ooooh!
Ще подадем в 56-то и 40-то...

# 543
  • София
Първият ми 1ви клас (т.е. щерката) беше и нервен и трепетен и т.н. Със сина ми беше по-спокойно Simple Smile

# 544
  • София
И моят първи клас наесен ще е втори, но тази неизвестност около критерийте за прием за новата учебна година  ме изнервят допълнително. Ами ако не стане, където съм си намечтала.... #2gunfire

# 545
  • София
За мен водещ критерий беше близостта на училището и логопедката. Синът ми беше една година в подготвителна група в у-щето. Бях решила да проверя и съседно у-ще, но логопедката каза, че ако го местя там ще трябва да ми подготвя документи за отписване. А тази логопедка му помогна много с говора и направо подадох док. в същото у-ще.

# 546

Ан Мари, при коя логопедка сте били? Търся добър логопед за дъщеря ми, ако някой има лични впечатления и е доволен нека сподели. Ще съм много благодарна.

# 547
  • София
При Пенка Илиева е. Тя е от Логопедичен център - София. Води занимания в 90то. Знам че от скоро ходи и в близко ОДЗ.

# 548
  • София
Синът ми септември ще е първолак и не ми се мисли... не знам защо толкова ме стресира този първи клас.
 ooooh!

И аз съм на същата вълна. Дори съм пуснала тема по въпроса... Критериите в 56-то излязоха, шансът ни е... мхъ.
Аз имам впечатления от логопед в училище по безплатната обикновена програма, но за по-малко дете, момата ми - в момента 3 група в градина - не знам дали ще свърши работа. В 90-то бях много доволна от заместващата учителка, но тя вече не замества и от тази учебна година сме прехвърлени в 56-то в новоотворения кабинет. Доволна съм от учителката, при която се "падна", Стоилова.

# 549
 ooooh!

И аз съм на същата вълна. Дори съм пуснала тема по въпроса... Критериите в 56-то излязоха, шансът ни е... мхъ.
Аз имам впечатления от логопед в училище по безплатната обикновена програма, но за по-малко дете, момата ми - в момента 3 група в градина - не знам дали ще свърши работа. В 90-то бях много доволна от заместващата учителка, но тя вече не замества и от тази учебна година сме прехвърлени в 56-то в новоотворения кабинет. Доволна съм от учителката, при която се "падна", Стоилова.

Нашите шансове са само това, че сме от осма част Simple Smile не сме потомствени служители на образователната система... Simple Smile

# 550
Здравейте, може ли някой да пусне отново телефона на топлофикация на който може да поискам корекция на топлоподаването. Детето ни е на 20 дни и си е направо студено. Благодаря предварително.

# 551
При Пенка Илиева е. Тя е от Логопедичен център - София. Води занимания в 90то. Знам че от скоро ходи и в близко ОДЗ.
Благодаря ти! bouquet

# 552
Здравейте, може ли някой да пусне отново телефона на топлофикация на който може да поискам корекция на топлоподаването. Детето ни е на 20 дни и си е направо студено. Благодаря предварително.
Не знам може ли индивидуално да се коригира топлоподаването  newsm78 не е ли съобразено с температурите навън?

# 553
  • София
  Здравейте,
 Бих искала да попитам знае ли някой,ако детето ми е в предучилищна група в училище,следобяд има ли занималня и до колко часа е?
И до колко часа на са обяд заниманията?Става въпрос за 40 СОУ.
  Благодаря предварително !

# 554
  • при късмета
  Здравейте,
 Бих искала да попитам знае ли някой,ако детето ми е в предучилищна група в училище,следобяд има ли занималня и до колко часа е?
И до колко часа на са обяд заниманията?Става въпрос за 40 СОУ.
  Благодаря предварително !

В 40 СОУ, 6 годишните предучилищни групи са до 11.30ч. и следобяд няма занималня. Има за 5 годишните, които са една паралелка и за началните класове.
Т.е. ако е за 6 годишните нямаш вариант да стои следобяд
Това е за тази година, за догодина не знам как ще е

Общи условия

Активация на акаунт