Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 87 259
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
И аз благодаря, много ценна информация. Май ще се ориентирам към Медива, че все пак ни е близо.

# 151
Относно конете между блоковете, преди при нас имаше доста по 4-5, излизаха на улицата (Търново), която си е доста натоварена...
Пуснах снимки и видео в Сутрешния блок на БТВ, оттам бяха питали полицията и общината какво да правят гражданите в подобни ситуации. Общо взето, полицията не може да ги конфискува, защото няма къде да ги държи, от общината не знаят и те кво да правят...  #2gunfire Аз им отговорих, че ако ги отстрелям за салам кво ще ми напрвят... тишина...

# 152
Момичета и момчета,
някой да има тел за връзка с общината? В сайта няма или поне аз не намирам! Благодаря предварително

# 153
  • София
В сайта има телефонен номер на всеки отдел, както и приемно време."Общината" е много общо понятие Simple Smile
http://www.lyulin.bg/struktura/administratsiya/zamestnik-kmetove.html

# 154
За миризмата в Люлин май само 8 и 9 го усещат, онзи ден през деня имаше доста голям дим от към Модерното от лявата страна на НГДЕК, не приличаше на от къща, а като от склад или подобно и леко се усещаше миризма.

# 155
Момичета, можете ли да ми препоръчате сервиз за електроуреди в Люлин? Или околностите?
Предварително ви благодаря!   bouquet

# 156
днес гледах пан сервиз в люлин 10 - в блока дето е между о-шипка и станцията на метрото - дано го обясних сравнително ясно, не зная № на блока

# 157
В сайта има телефонен номер на всеки отдел, както и приемно време."Общината" е много общо понятие Simple Smile
http://www.lyulin.bg/struktura/administratsiya/zamestnik-kmetove.html

Огромни благодарности Beeps   bouquet! Аз търсих в Контакти и там нищо не ми излизаше. Свърших работа. Благодаря

# 158
Мерси, този в Люлин 9 ще е, понеже се оказа близо.
В Силвър център е много свястна нотариуската, ходили сме 2 пъти по работа при нея.

# 159
  • София
Малката счупи дистанционното на телевизора на баба си, имате ли идея от къде мога да купя дистанционно? В Техномаркет няма, купих някакво универсално, което за нищо не става  Thinking

# 160
Що не пробваш в OLX?

# 161
  • София
Малката счупи дистанционното на телевизора на баба си, имате ли идея от къде мога да купя дистанционно? В Техномаркет няма, купих някакво универсално, което за нищо не става  Thinking

В магазините за електроника  Peace Виж какъв е модела на самото дистанционно, трябва да го пише на него и потърси в гугъл, със сигурност от някъде ще може и онлайн да го поръчаш.
Ето ти един магазин например:
http://www.elimex.bg/category/409/rezervni-distantsionni-pultove.html

# 162
Малката счупи дистанционното на телевизора на баба си, имате ли идея от къде мога да купя дистанционно? В Техномаркет няма, купих някакво универсално, което за нищо не става  Thinking
На пазара, на спирката на 8 -цата в посока крайната му спирка има магазин за техника. Сгушен е между Аванти, закуските и книжарницата. От там сме взимали няколко пъти и няма проблем, работят.
Само трябва да знаеш точния модел на телевизора.

# 163

Здравей!
Дистанционно на телевизор съм купувала от магазин до метростанция Люлин - намира се в сградата на 2-я етаж над Първа инвестицонна банка, излизаш от метрото от входа към Била и технополис. В сградата също има малко барче. Този магазин е за дистанционни и др ел. материали. Дано съм обеснила ясно Simple Smile

# 164
  • София

Здравей!
Дистанционно на телевизор съм купувала от магазин до метростанция Люлин - намира се в сградата на 2-я етаж над Първа инвестицонна банка, излизаш от метрото от входа към Била и технополис. В сградата също има малко барче. Този магазин е за дистанционни и др ел. материали. Дано съм обеснила ясно Simple Smile
Освен от тук, дистанционно съм купувала и от Пиротска търговското част един от безистените. Там даже имах уговорка, че ако не тръгне ще го върна, но то си тръгна. Разните там универсални не успяхме да ги подкараме.

Общи условия

Активация на акаунт