Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 87 232
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Д-р Димитринка Желева  ,  Люлин, втори микрорайон, бл.232,на гърба на вх А.
аз съм много доволна от нея.
Моб. тел.: 0888 616 464

# 196
  • София
Благодаря ти! Лесно ли се стига от метрото до там? А къде си давала кръв и урина - предполагам на друго място?

# 197
  • София
д-р Цандева в 12-та поликлиника (Люлин 9) гледа всеки път на ехограф, НО е голямо чакане и е нужен back-up лекар. Вероятно за една съвсем нормална бременност без никакви изненади ще е ОК, но никога не знаем дали ще ни се случи такава.

# 198
Д-р Цандева от повече от година не е в 12-та поликлиника, а в медицински център "Пентаграм". Работи със здравната каса и със записване на час.
Аз съм много доволна от следенето на бременността ми и продължавам да ходя при нея на профилактични прегледи.

# 199
аз да питам, търся си семена на зеленчуци или подправки - за саксии става дума. На пазара дали има. Преди взимах от кауфланд, но сега нямат.

# 200
  • София
LC Waikiki май няма в Люлин, нито наблизо? А съм доволна. Къде са най- близо?

# 201
Мол Сердика, Парадайз, Ринг мол.
По - близо не се сещам.

# 202
  • 1st floor
И аз ходя при Цандева в Пентаграм. Препоръча ми я джи пи-то. Останах много доволна. Апаратурата също ми я похвалиха, че е много нова и прецизна. Докторката е много внимателна и обяснява всичко. Препоръчвам с две ръце! Peace

# 203

То какво ли има в този МОЛ, едно H&M само, много ме е яд  Tired

аз да питам, търся си семена на зеленчуци или подправки...

Виждала съм в Билата, при сушените плодове.

# 204
  • София
Благодаря за корекцията. При мен лично тя пропусна важно изследване и не откри проблем, което ми костваше много. Може би просто е била претоварена в поликлиниката - винаги беше митинг пред кабинета.

# 205
  • София
аз да питам, търся си семена на зеленчуци или подправки - за саксии става дума. На пазара дали има. Преди взимах от кауфланд, но сега нямат.

В Т-маркета веднага до входа.

# 206
# 207
Здравейте!
Препоръчайте зъболекар в Люлин или Обеля.

# 208
  • София
Моята не е в квартала, но не е далече от метрото на Опълченска. Мила и много готина, работят и със ЗК и приспадат от паричките. По принцип целия екип са млади зъболекари, но пък съм супер доволна как работят.
За един зъб, на които бях изтрила емайла, та чак бях стигнала до дентина и ми искаха нещо като 600 лева да го оправят, тя реши че ще го прави щадящо и финансово и като оправяне - направи външна пломба. Каза ако трябва ще го правя всяка година, но няма да те тормозя. Е не е мръднала пломбата над две години.

Отделно не обича да прави излишни процедури, нито си измисля несъществуващи кариеси.

# 209
http://www.liulinmed.com/index.html - доволна съм от зъболекарите там. Peace

Общи условия

Активация на акаунт