Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 87 209
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Аз днес се присетих, има още едно мъничко магазинче second hand на пазара, близо до там, където продават пържена риба; и тази вечер видях, че са отворили още едно на същата уличка (ако си пред магазин Европа, се пада от лявата страна уличката, затворена е за коли и има магазинчета за евтини обувки и чехли, храна за животни, чанти, чадъри, погребална агенция...).

# 271
А аз влизах в един свкънд хенд до Еконт в 4ти, срещу месарницата на последната на 7цата (как го обясних само). Не че има кой знае какво, но взех бебешки неща. Липсва ми Зиг Заг.

# 272
  • Beyond the stars
А аз влизах в един свкънд хенд до Еконт в 4ти, срещу месарницата на последната на 7цата (как го обясних само). Не че има кой знае какво, но взех бебешки неща. Липсва ми Зиг Заг.

А вярно, не се бях сещала,че там отвориха  Mr. Green
Как е положението ? Той всъщност част от верига ли е или ?

# 273
Ами нищо особено и много тясно, но харесах бебешки неща. Те няма как да не са като нови почти. Ще се завъртам заради детското там. Не ми се видя да е от верига.

# 274
  • София
Момичета тапицер да знаете? Трябва ми да ми скрой и ушие едни калъфи, не искам да претапицирам самите мебели.
А защо не опиташ с шивач за такава услуга?
Тапицер има ...ама е на Опълченска...и не знам дали ще поеме такава поръчка.

Just_dream
добре дошла!

Акаша- има обущар в Люлин 8 точно до Технополис. Ама е вътре между новите кооперации в партер. То е като площадче и с кафета на открито.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 23:42 от Мигла

# 275
  • София
На вас спира ли ви тока? Аз съм във 2ра част. Всяка нощ започна да спира.

# 276
  • София
Тапицер намерих случайно в 3-ти близо до  детски клуб "Калпазаните", ако има интерес ще обясня на лични.
Обущар има до зеленчуковия пазар в дългия блок, от Общината към зеленчуковия. Май има обущар и до метростанция Люлин в една розова къщичка. Там ми поправиха колело на куфар, оправят копчета, колани, такива неща.

И на мен ми трябват калъфи за столове, май ще питам шивач. Не съм видяла и премерила още тези в JUSK де...

# 277
  • София
На вас спира ли ви тока? Аз съм във 2ра част. Всяка нощ започна да спира.

Ами спираха ни го в петък срещу събота - или поне тогава го видях, щото още не бях си легнал.

# 278
  • София
В четвъртък с/у петък мисля, че имаше авария. Чу се здрав гръм от трафопост. Тогава тока спря за по-дълго и на няколко пъти не успяха да го пуснат.
Но през следващите дни... спира/идва.

# 279
  • София
В четвъртък с/у петък мисля, че имаше авария. Чу се здрав гръм от трафопост. Тогава тока спря за по-дълго и на няколко пъти не успяха да го пуснат.
Но през следващите дни... спира/идва.

Може да е нещо локално. Аз също съм във втора част.

# 280
  • София
В 7 тока скоро не ни е спирал, но пък водата.... Нищо не пише на сайта на Софийска вода, а последните 2 дни ту спира, ту идва. Някой да знае нещо по въпроса?

# 281
вчера копаеха до ъгъла на Ганди и Неру...явно е имало авария

# 282
  • 1st floor
Тапицер намерих случайно в 3-ти близо до  детски клуб "Калпазаните", ако има интерес ще обясня на лични.

Аз се интересувам от тапицера. Къде е този детски клуб?  Embarassed

# 283
  • София

Аз се интересувам от тапицера. Къде е този детски клуб?  Embarassed

Тапицер има в един от задните входове на блок 014 в първа част. Ако в момента го няма (щото ходи и на други места) си е оставил на вратата визитната картичка и може да се свържете с него по телефона.

# 284
Момичета, имам нужда от детегледачка, която да се наема да гледа малката (3г и 8м), когато е болна и в дните/седмици след това. Някоя от вас ползвала ли е подобна  услуга и може ли да ми препоръча някоя жена с опит. За района на Люлин 6.

Общи условия

Активация на акаунт