Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 86 296
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
И жителите му едни тихи, кротки... Ако е добре поддържан, един гробищен парк е приятна гледка...

# 406
  • София
Момичета, препоръчайте ми очен лекар, който работи със Здравната каса за профилактичен преглед на детето?

# 407
  • 1st floor
Препоръчвам горещо доктор Маринов. Преглежда в кабинета до поликлиниката във втори, но там има много хора. По-добре иди в обратната смяна в Очната болница до Технополис. Добре е предварително да се обадиш за час, но съм ходила и без. И на двете места работи със ЗК.

# 408
Става въпрос за това, че ще има крематориум. С комин. Мислете какво ще стане.
Гетото какво общо има, освен че ще опустошава въпросното гробище?
Република никак не е далече и пряко ни засяга всички тук. Надявам се да не повдигнат отново темата.

# 409
  • София
Препоръчвам горещо доктор Маринов. Преглежда в кабинета до поликлиниката във втори, но там има много хора. По-добре иди в обратната смяна в Очната болница до Технополис. Добре е предварително да се обадиш за час, но съм ходила и без. И на двете места работи със ЗК.
Точно неговите координати намерих, благодаря. Напуснал е клиниката до Технополис. Ако е със записан час, спазват ли се часовете?

# 410
Момичета, насоки за ветеринар в района?

# 411
  • София
Джулка, в 1-ви микрорайон, в блока, в който се помещава и авто мото клуб - на предпоследната спирка на автобус 111 има ветеринар. Чувала съм, че бил добър и работел на добри цени, но аз нямам домашен любимец, така че не говоря от личен опит  Grinning

# 412
Намерих, буквално до нас в Грийн Центъра. Благодаря, buni Hug

# 413
  • София
Ммм, не съм пробвала ветеринар в района, за нещо дребно ли ти трябва?

# 414
За ваксина Peace

# 415
  • София
Е, значи всеки става  Hug

# 416
  • София
Момичета, препоръчайте ми очен лекар, който работи със Здравната каса за профилактичен преглед на детето?
Мога да препоръчам др.Милошова от клиника Ресбиомед.Страхотен лекар.Водя децата си там вече 2 г. Преди това обиколих доста лекари.Клиниката е Испанска ,работят с направления и се спазват часовете.

# 417
  • София
Има ли на пазара кинкалерия? Трябват ми обли шнурове (жълт и син) с дебелина 2мм.

# 418
Да, точно на спирката на 111  и 7 тролей, до Софийска баница.
Може и да има по левчетата из самия пазар.

# 419
  • София
Мерси. Мисля че се ориентирах. Утре ще се разходя. Макар че на мен по-скоро ми трябва производител или продавач на едро.

Общи условия

Активация на акаунт