Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 86 296
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, насоки за ветеринар в района?

Клиника Вяра, Надежда, Любов

# 421
  • 1st floor
Препоръчвам горещо доктор Маринов. Преглежда в кабинета до поликлиниката във втори, но там има много хора. По-добре иди в обратната смяна в Очната болница до Технополис. Добре е предварително да се обадиш за час, но съм ходила и без. И на двете места работи със ЗК.
Точно неговите координати намерих, благодаря. Напуснал е клиниката до Технополис. Ако е със записан час, спазват ли се часовете?
Наистина ли? Жалко...Моля те, ако ходиш при него, сподели къде на друго място преглежда...Аз само при Маринов ходя и ще го преследвам докрай! Mr. Green За този кабинет във втори до поликлиниката , ако питаш, никога не съм ходила с часове...май отиваш и си чакаш. Но аз бих се жертвала, ако няма къде другаде...Иначе по едно време ми беше казал, че ходи в някакви дни и в някаква оптика в МОЛ-а на Стамболийски. Но това беше миналата година, сега не знам.

# 422
  • София
Точно за този кабинет питах, но не се записва час, а отиваш и чакаш. Като му обясних, че съм с направление, започна да ми разяснява за някакви лимити и най-добре да съм се ограничала във времето и да отида само в някой вторник ... Confused, отказа ме. Записах час при доктор Милошова в Ресбиомед. Димяни, благодаря  bouquet

# 423
Кажете ми лаборатория, в която да отида да дам урина сутринта да ми изследват албумин.
В Медива има ли?

# 424
Кажете ми лаборатория, в която да отида да дам урина сутринта да ми изследват албумин.
В Медива има ли?
Има. Но аз лично предпочитам Цибалаб, близо до Фантастико е.

ж.к. "Люлин 7"
ул. "Христо Фотев" № 29, до бл. 759,
(зад сервиза за гуми)
Медико-стоматологичен център ''Люлин Мед''

Работно време:
Понеделник - Петък 7:30 - 13:00ч.
Събота 8:00 - 11:00ч.

Или виж дали някоя друга от лабораториите им няма да ти е по-удобна:
http://www.cibalab.com/pos.php

# 425
  • София
Последният път на щерката изследванията ѝ ги правиха в "Синево". Намира се на спирката на метрото с/у Билла.

Цитат
Факс: Телефон: пункт "Люлин"
0882 440 555

# 426
Благодаря Ви.

# 427
  • София
Точно за този кабинет питах, но не се записва час, а отиваш и чакаш. Като му обясних, че съм с направление, започна да ми разяснява за някакви лимити и най-добре да съм се ограничала във времето и да отида само в някой вторник ... Confused, отказа ме. Записах час при доктор Милошова в Ресбиомед. Димяни, благодаря  bouquet
Успех! Сигурна съм,че ще останеш доволна  bouquet

# 428
  • 1st floor
Лимити ли?! newsm78 В смисъл, че не преглежда през другите дни с направление ли? Това за първи път го чувам...А в друг кабинет не каза ли , че преглежда?

# 429
  • София
Не, изобщо не ми предложи друг кабинет и ми каза, че щом съм с направление да отида и да се опитам да се вместя в някой вторник Grinning

# 430
  • София
Момичета, някъде около метро станция или в Люлин 7 - 9 около Западен парк да има фото студио? Искам да си разпечатам за рамки няколко снимки.

# 431
  • София
Аз съм използвала само това на бул. "Панчо Владигеров". Сравнително близо е до светофара на Билла. https://www.google.bg/maps/@42.7177941,23.2528136,3a,75y,254.1h,78.13t/data=!3m6!1e1!3m4!1s-9WCPHxeh9TmIGAHkrtbNw!2e0!7i13312!8i6656?hl=en

Правят доста неща.

# 432
  • София
Благодаря ти, доволна ли си от хартията и цветовете?

# 433
  • 1st floor
Не, изобщо не ми предложи друг кабинет и ми каза, че щом съм с направление да отида и да се опитам да се вместя в някой вторник Grinning
Гадно. Дано си намери друг кабинет, че там наистина е лудница и да не му се налага на човек да чака половин ден...

# 434
  • София
Благодаря ти, доволна ли си от хартията и цветовете?
Да, но съм вадила снимки само на гланцова, тънка хартия.

Общи условия

Активация на акаунт