Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 86 284
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • при късмета
Момичета, някъде около метро станция или в Люлин 7 - 9 около Западен парк да има фото студио? Искам да си разпечатам за рамки няколко снимки.
Има м/у 8 и 9, на пазарчето на магазин Европа, но е далеч от метрото. Не съм го ползвала.
Иначе и след кооперативния пазар има, по тролей 7, към последната му спирка, но и то е далеч от метрото. Само него ползвам още от ученичка, преди на бяха друго място.
Най-близо да метростанция са ти го дали

# 436
  • София
Мерси  bouquet
Не ми се обикаля далече с корема, та ще пробвам явно това към кооперативния пазар, което е.
А това Фуджи филм, което се рекламира в метрото на Западен парк няма ли го?

# 437
  • при късмета
Фуджи филм не са ли верига? Имат много обекти, но дали има точно в метрото, а не е просто реклама на веригата, не знам. Знам за едно на Ботев чак

# 438
  • София
Ами някъде в девета част май трябва да имат обект, но колегата ми, мисли, че е затворен, та за това питах някой знае ли го, да не обикалям напразно.

# 439
Мисля, че е затворен

# 440
  • при късмета
Мисля, че за това дето ти казах, че е м/у 8 и 9 има надпис, че е на Фуджи или поне преди беше. То се води в 9, но е на улицата на магазин Европа, на пазарчето, която разделя двете части. От страната на 9, където са тотото, плод и зеленчуците, едно магазинче хранителни стоки и дюнерите. Може вече и да не е към тази верига, но преди със сигурност беше. Иначе си съществува и имат всякакви услуги. Ползвала съм го само за снимки за документи, отдавна

# 441
  • София
Благодаря момичета, ще пробвам това към кооперативния  bouquet

# 442
  • София
В това фото можеш да си пратиш снимките от сайта "снимкитеви" и после само да ги вземеш на място.

# 443
И аз ползвам снимките ви, даже ми ги доставят до адрес Simple Smile удобно е.

# 444
  • София
Да, разгледах го и него, изглежда удобно, а имат и избор на хартия, мерси!  bouquet

# 445
  • 1st floor
И аз съм поръчвала през сайта на Снимките.ви, много по-удобно е после само да минеш да си ги вземеш, вместо да ходиш два пъти. Доволна съм, и като цена излизаха преди време добре. Peace

# 446
  • София
Имам усещането, че само аз се задушавам от тежкото замърсяване с твърдо гориво, което се ползва за отопление от къщи и кооперации в района на Люлин. Имам поглед за 8 и 9 част. Сутрин водя детето на училище в 9 част и по целият път от Булгаргаз до там е смрад- щипе ми на гърлото, горчи и дрехите се пропиват от пушек. Връщам се 100 години назад.
Само по обяд има някакво подобрение и вечер отново пада същия въздух и стоим като в бункер, не можеш да си отвориш ако си готвил да влезе свеж въздух.
Не мога да проумея как се пали такова нещо от тези хора?!? На тях не им ли е непосилно да дишат тази отрова. Как няма закони да се спре този ужас?!?

# 447
  • София
Не е само в Люлин.
Есен като усетя "първия полъх" и заявявам на мъж ми "замириса на зима".

# 448
  • София
Мирише си, всяка зима е така. Мислила съм много пъти да слагаме маски, но не е комфортно...

# 449
Къде в квартала има нотариус?

Общи условия

Активация на акаунт