Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 86 191
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • при късмета
Има ли в Люлин диетичен магазин?
Не питам за щандовете на Фантастико и БИЛЛА.
В белите къщички, забравих името на комплекса, м/у пощата и търговския, има едно магазинче, на което пише диетичен магазин, но не съм влизала никога. Как обаче да го обясня  newsm78
За тотото предполагам ще се сетиш. Заставаш така, че тотото да ти е от дясната страна, да гледаш по посока на сергиите със зеленчуците. Ако продължиш напред, трябва да завиеш на дясно по пътеката м/у магазинчетата. Точно това пред теб, което е на ъгъла. Ако стоиш пред тотото, трябва да виждаш самото магазинче или поне надписа отпред.
Дано го обясних както трябва

# 601
  • София
В едно от новите блокчета срещу KFC тези дни отвориха един такъв; тип 'вълшебен', както им казвам аз. Не съм влизала, но през витрината видях чия, а за къде без нея Laughing

# 602
  • София
Има ли часовникар в квартала? Имам 3 часовника за смяна на батерия и 2 за смяна на каишки.
От пазара си бях купила калъф за телефона от едни младежи, които продаваха и часовници, но мисля че само само търговци. А и да ме убият няма да мога да им намеря магазинчето втори път.

# 603
  • 1st floor
Аз съм много доволна от часовникаря в ТК Сан Марино, къщичките -павилиончета зад Търговския.

# 604
  • София
Аз съм много доволна от часовникаря в ТК Сан Марино, къщичките -павилиончета зад Търговския.
На карта можеш ли да ми покажеш мястото/адреса?  Embarassed

# 605
  • София
В подлеза на метростанция Люлин има часовникар, само него ползваме напоследък. Този в магазинчето на Сан Марино също е добър. До кръчмичката за бира и цаца е.

# 606
  • София
Часовникар има и в подлеза на метростанция Люлин изхода към Билата и съм доволна от него.

# 607
  • София
Ще проверя. Благодаря.

# 608
  • при късмета
Има часовникар и на пазара. В блока, който е между пазара и блока на общината със сладкарницата. Малка врата, гледаща към общината. Ако си с лице към сладкарницата от ляво. Само там успяха да ми скъсят една позлатена каишка на часовник, останалите дори отказаха да го приемат

# 609
  • 1st floor
На карта можеш ли да ми покажеш мястото/адреса?  Embarassed
Не мога да покажа на карата  Embarassed, но виж от тук дали ще се ориентираш:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007596542234&sk=p … ry.unseen-section

# 610
  • София
Ще го открия Simple Smile Мерси.

# 611
Часовникаря в подлеза на метрото на излизане към трамвая държи и работилничката в блока на сладкарница "Неделя". Много е добър.

# 612
  • при късмета
Часовникаря в подлеза на метрото на излизане към трамвая държи и работилничката в блока на сладкарница "Неделя". Много е добър.
Да, еди ни същи човек го държи. В старата работилничка на пазара работи той, а в подлеза жена му

# 613
  • София
Някой да сподели къде прави педикюр в квартала?

# 614
Някой да сподели къде прави педикюр в квартала?

https://www.facebook.com/salonzakrasotakrisani/timeline

в този салон си правя педикюра , работи добре .
Има телефон, може да попитате за цените(мисля, че е евтинко) .

Общи условия

Активация на акаунт