Имаме въшки

• 4 379
  • 13
  •   1
Отговори
Моля ви да споделите ако сте се сблъсквали скоро с подобно нещо.Дъщеря ми ги лепна седмица преди да завърши училище и ето вече месец не мога да се преборя с проблема.Мажа с газ,мас и оцет.Чистя старателно,след примерно три дена слагам Виприн и нищоооо...Гадини пак има.В чудо съм се видяла.Има ли друг препарат,който да е ефикасен?Ще съм ви много благодарна ако споделите

# 1
  • Велико Търново
Има една камара хубави продукти против въшки и не се налага да се чистят гниди/сами си падат/.
Най-скъпият е 20 лв.
Хедрин и Паранит. Търси ги в аптеките.

# 2
Благодаря,не съм ги чувала и вярвайте ми няма една камара препарати поне през тези аптеки през ,които съм минала.Навсякъде ми предлагат само Виприн.Благодаря ви много за споделеното мнение.Ще издирвам

# 3
  • Велико Търново
Благодаря,не съм ги чувала и вярвайте ми няма една камара препарати поне през тези аптеки през ,които съм минала.Навсякъде ми предлагат само Виприн.Благодаря ви много за споделеното мнение.Ще издирвам

Не ти вярвам, работя в аптека Peace

# 4
Е...не съм тук нито да се заяждам ,нито да се лъжем.Кажете тогава в коя аптека има препаратите и това е!

# 5
И да ги няма, може да се поръчат.

# 6
  • София

Не ти вярвам, работя в аптека Peace
Повярвай й - миналата година се борех с въшки - навсякъде по аптеките предлагаха Виприн и едно друго, пак на същия принцип, търсех Паранит, но ми твърдяха навсякъде, че няма. Накрая го поръчах по интернет и ми го доставиха от Пловдив. Купих си 4 опаковки, още си пазя останалите.

Препоръчвам Паранит  Peace

ПП Сега виждам, че работиш във Велико Търново - аз говоря за София

# 7
Няма да ти препоръчвам препарати ,но ще ти препоръчам точно седмица след първото третиране да повториш пак - токлкова време отнема излюпването на гнидите и ако има някоя неумряла гнида тя става въшка и се почва отначало . Към един от препаратите продават едни метални ситни гребенчета за въшки и гнидни .След като я намажеш преди да я измиеш решеш над мивката - повечето падат . Така правиш на мокра коса още няколко дни след всяко къпане - ако е дълга косата слагаш балсам  и така до 7 ден пак пповтаряш с шампоана. Отделно и ръчно пощене -без него няма как . Аз изпрах и всички възгавнци ,калъфки и дрехи с които е имал достъп . Сега хубавото е ,че не се събират с деца ,защото може да я изчистиш ,но ако има някое дете в класа дето си ги носи - пак може да и ги прехвърли !

# 8
  • София
Виприна не става за нищо. Остави го него.

Вземи ПАРАНИТ - шампоан - 20-23 лв. Вътре има и метално гребенче, което е много по-хубаво от пластмасовите.

Да, наистина гнидите трябва да се махнат иначе няма спасение.

# 9
Още днес ще търся препарата,ако не го намеря ще го поръчам.Благодаря ви момичета 😗

# 10
Кои имате въшки - ти, детето или и двете?

Детето на училище ходи, майката още го смята за част от нея.   ooooh!  Папкате ли заедно, редовно ли акате?
Няма да коментирам какво точно мисля за майката защото ще прозвучи грубо.

# 11
Оооо и гнидите махам.Режа директно косъма където е закачена 

# 12
Оооо и гнидите махам.Режа директно косъма където е закачена 

Много неприятно, това с рязането  ми изглежда  сигурно, но как ще изглежда прическата, ако е момиченце.
Ако е момченце, направо на бръснар и е решено положението.

# 13
За момиченцата е кошмар.Нашета хвана от училище.Голямо тегло беше.Косата и е дълга до кръста а за подстригване и дума не даваше да се каже.Благодаря за споделеното.Както си и знаех няма го в аптеките /които попитах/поръчах го онлайн

Общи условия

Активация на акаунт