ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 181

• 31 350
  • 735
  •   1
Отговори
# 615

и после кадрото от къщата макет  Mr. Green
Ама мноУ катогоричен беееее  Whistling Whistling Whistling  някой се е разсърдил май  Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha

...ми....тънкоОбидно е момчето... Naughty  Laughing...и после....Copy and Paste... hahaha
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 616
Забравих да ви поздравя   Blush

Привет, девойки!   Hug Hug Hug Хубав ли е денят ви ? Моят е пре-кра-сен!   Hug Heart Eyes

Щом като е  Ден на целувката,нека да е честит на всички !  Hug Hug Hug

# 617
Привет! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ден на целувката бил ,така ли?Чудесно!Да е честит на всички ни.  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 618
Скрит текст:
Скрит текст:

За какво ще е облогът? Thinking Че яде мед или че не знае как въздейства? Crazy Crazy Пиши ме пас hahaha hahaha hahaha И само да ти кажа, не сме сами с Ани Joy Joy Joy

http://blog.milliyet.com.tr/Cagatay_Ulusoy_un_basketbolcu_Ozge_E … milliyet_anasayfa

Чичови истории  hahaha hahaha hahaha  Само иш, иш, иш...  ooooh! ooooh! ooooh!
Щом си пас, кво ти пука за какво е  Crossing Arms  Жалко, щеше да е забавно  Sad

Права си - давай да се обзалагаме, стига да не сме на едно мнение Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ади - аз не му вярвам, излъга  Whistling Whistling

Ама кофти, че и двете с Ани ще сте от другата страна и как ще се оправя с преводите  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha

За това и да се обзаложим, не е ясно кога ще се докаже...  Peace Хем му вярвам, хем си мисля, че все някоя добра душа го утешава/забавлява/успокоява... каквото си избереш  Grinning Grinning Grinning

Абе ... да живее Delibal! hahaha hahaha hahaha hahaha

Е когато се разбере, за къде бързаш  Whistling Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha hahaha  До февруари все ще се разбере  Mr. Green
Дори ще добавя, че го утешава/забавлява/успокоява една и съща   Whistling
Ако загубя - правя субса на филма сама,  Peace  ако спечеля - оправяйте се  hahaha hahaha hahaha hahaha  

Или един и същ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Бе давай така безоблогово да го караме, поне докато не се появи Ани Joy Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green

ooooh! е, кво, покриваш ли се  ooooh! ooooh!

пуснах си офертата  Mr. Green и ми спряха тока  hahaha hahaha hahaha hahaha
последния път като го спряха, беше на 11.09. на делото на Чачи Whistling Whistling има тук знак  hahaha hahaha hahaha

Той и тогава отричаше...за всичко....пък после се оказа, че друга песен пеели с ''идиотката'' Joy Joy Joy

Привет  Hug Честит целувачещ ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy  Crazy  Crazy

Елия,  Hug  аз не помня Чачо да е отричал  вината си, той си призна и публично съжали и   се разкая за грешката си .  Ако нещо бъркам, поправете ме  Thinking

Коя е "идиотката" ?   newsm78

Дани  Hug Hug 'Идиотката' беше Гиземче.... Wink Нали в съда си призна, че имали заигравки разни.... Laughing...а иначе, за пред журналЯта, все нямаха....  #Crazy....подслъгва си момчето.... Blush Joy Joy Joy

ПП ...От тел. разговори се доказа, че я наричал 'идиотка',...но само в кръга на шегата предполагам... Wink

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 16:19 от Елия777

# 619
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

За какво ще е облогът? Thinking Че яде мед или че не знае как въздейства? Crazy Crazy Пиши ме пас hahaha hahaha hahaha И само да ти кажа, не сме сами с Ани Joy Joy Joy

http://blog.milliyet.com.tr/Cagatay_Ulusoy_un_basketbolcu_Ozge_E … milliyet_anasayfa

Щом си пас, кво ти пука за какво е  Crossing Arms  Жалко, щеше да е забавно  Sad

Права си - давай да се обзалагаме, стига да не сме на едно мнение Joy Joy Joy Joy

Ама кофти, че и двете с Ани ще сте от другата страна и как ще се оправя с преводите  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha

За това и да се обзаложим, не е ясно кога ще се докаже...  Peace Хем му вярвам, хем си мисля, че все някоя добра душа го утешава/забавлява/успокоява... каквото си избереш  Grinning Grinning Grinning

Е когато се разбере, за къде бързаш  Whistling Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha hahaha  До февруари все ще се разбере  Mr. Green
Ако загубя - правя субса на филма сама,  Peace  ако спечеля - оправяйте се  hahaha hahaha hahaha hahaha  

Или един и същ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Бе давай така безоблогово да го караме, поне докато не се появи Ани Joy Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green

последния път като го спряха, беше на 11.09. на делото на Чачи Whistling Whistling има тук знак  hahaha hahaha hahaha

Той и тогава отричаше...за всичко....пък после се оказа, че друга песен пеели с ''идиотката'' Joy Joy Joy

Crazy  Crazy  Crazy

Елия,  Hug  аз не помня Чачо да е отричал  вината си, той си призна и публично съжали и   се разкая за грешката си .  Ако нещо бъркам, поправете ме  Thinking

Дани  Hug Hug 'Идиотката' беше Гиземче.... Wink Нали в съда си призна, че имали заигравки разни.... Laughing...а иначе, за пред журналЯта, все нямаха....  #Crazy....подслъгва си момчето.... Blush Joy Joy Joy

ПП ...От тел. разговори се доказа, че я наричал 'идиотка',...но само в кръга на шегата предполагам... Wink

Това за "идиотката" не го бях чувала  Thinking
За туй- онуй между тях ситуацията  май беше 1:1 като тази  със Серенай - не помня публично нито да са признавали, нито да са отричали  да е имало нещо Thinking Както и да е...стара работа, но понеже стана въпрос.... Laughing

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 16:37 от daniela.qnkova

# 620
Бак шимди, аз съм леко руса, така че... не мога да гадая, ако можех щях да съм милионерка  hahaha hahaha hahaha

Ренко бе, да не би да се дърпаш, щото не ти предложих членство в Клуба при спечелване от теб  Shocked newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 621
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Mr. Green Mr. Green

Crazy  Crazy  Crazy

Дани  Hug Hug 'Идиотката' беше Гиземче.... Wink Нали в съда си призна, че имали заигравки разни.... Laughing...а иначе, за пред журналЯта, все нямаха....  #Crazy....подслъгва си момчето.... Blush Joy Joy Joy

Това за "идиотката" не го бях чувала  Thinking

Да бе,  Mr. Green  на шега е било  hahaha hahaha hahaha

# 622
  • Яко в Матрицата...
Какво правите в свободното си време?

В свободното ми време... Oбикновено нямам много свободно време. Работим интензивно. Работя 5-6 дни в седмицата. Има един-два свободни дни. През тези дни се подготвям за новите си проекти. Вземам уроци по барабани. В новия си филм ще бъда барабанист. Вземам уроци по пиано. Вземам ги, за да се усъвършенствам, но... може да са ми нужни по-късно. Ходя да спортувам. Опитвам се да поддържам форма. Нахвърлям скечове... Рисувам... Чувствам се добре със себе си... Толкова!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ме кефи наЩУ  Crazy

За Гизем - друг казал в съда, че са имали заигравка с Гизем, не Чачи... ooooh! Ани го писа преди известно време... Peace

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 16:51 от Reni - BG

# 623

В свободното ми време... Oбикновено нямам много свободно време. Работим интензивно. Работя 5-6 дни в седмицата. Има един-два свободни дни. През тези дни се подготвям за новите си проекти. Вземам уроци по барабани. В новия си филм ще бъда барабанист. Вземам уроци по пиано. Вземам ги, за да се усъвършенствам, но... може да са ми нужни по-късно. Ход да спортувам. Опитвам се да поддържам форма. Нахвърлям скечове... Рисувам... Чувствам се добре със себе си... Толкова!

За Гизем - друг казал в съда, че са имали заигравка с Гизем, не Чачи... ooooh! Ани го писа преди известно време... Peace

Рени,   Hug Hug  тенкю     bouquet   bouquet    bouquet  

Рускините неправилно бяха превели ,че се учел да свири на цигулка  Crossing Arms  На пиано се учело да свири  момчето   Party   Party
Важното е,че е доволен от себе си и се чувства добре. Значи е  хепи  Hug  Какво по-хубаво от това  Peace

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 16:46 от daniela.qnkova

# 624
  • Яко в Матрицата...
Бак шимди, аз съм леко руса, така че... не мога да гадая, ако можех щях да съм милионерка  hahaha hahaha hahaha

Ренко бе, да не би да се дърпаш, щото не ти предложих членство в Клуба при спечелване от теб  Shocked newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мене ме нЕмаше в целата схема тогава hahaha hahaha hahaha А и сега като гледам идеите ни не са диаметрално противоположни, просто има леки нюанси на това аджаба кое е истина и кое лъжа, и не знам за какво точно ще се хвана на този облог Joy Joy Joy Joy

# 625

В свободното ми време... Oбикновено нямам много свободно време. Работим интензивно. Работя 5-6 дни в седмицата. Има един-два свободни дни. През тези дни се подготвям за новите си проекти. Вземам уроци по барабани. В новия си филм ще бъда барабанист. Вземам уроци по пиано. Вземам ги, за да се усъвършенствам, но... може да са ми нужни по-късно. Ход да спортувам. Опитвам се да поддържам форма. Нахвърлям скечове... Рисувам... Чувствам се добре със себе си... Толкова!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ме кефи наЩУ  Crazy

# 626
  • Яко в Матрицата...

Рускините неправилно бяха превели ,че се учел да свири на цигулка  Crossing Arms  На пиано се учело да свири  момчето   Party   Party
Важното е,че е доволен от себе си и се чувства добре. Значи е  хепи  Hug  Какво по-хубаво от това  Peace

Дани Hug Hug Hug Работи много момчето, вече не мисли за глупости  Naughty Party Party Party

# 627
  • Яко в Матрицата...

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ау, мерси Вени Hug Hug Hug Hug Hug

# 628
Здравейте облогаджиики мили,
отново спрягате басове, обаче не разбрах - Ивето е от едната страна, ама от другата  има ли кандидатки да се басират с нея, или Ивето си чака Ани?! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А иначе в деня на целувката - любими целувки и от мен   love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 629
Скрит текст:

Дани Hug Hug Hug
Работи много момчето, вече не мисли за глупости  Naughty Party Party Party

Ама вие да не вярвате и на ... всичко от казаното   Shocked Shocked  ooooh!
къде го е изпляскал това, в репортажчето ли  hahaha hahaha hahaha

Валеееее,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  нИ щът да се басират с мен  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт