Брекети - къде, какви, за колко? - тема 6

• 110 552
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Изместеният център при мен е, защото единят кучешки зъб е над втория резец, което дефакто е намалило редицата от ляво с един зъб и се е изместила захапката. Предстои въпросния зъб да се смъкне на мястото му, а след това с ластици да се измести центъра
 Абе сложно!

# 76
Изместеният център при мен е, защото единят кучешки зъб е над втория резец, което дефакто е намалило редицата от ляво с един зъб и се е изместила захапката. Предстои въпросния зъб да се смъкне на мястото му, а след това с ластици да се измести центъра
 Абе сложно!
Това с кучешките зъби е доста често срещано, не се притеснявай всичко ще се намести Simple Smile))

# 77
  • София
 Абе сложно!
Това с кучешките зъби е доста често срещано, не се притеснявай всичко ще се намести Simple Smile))

Да, ще се намести, но засега не е вързан към дъгата, защото щял да вдигне другите. Изчакваме, за да му направим място и просто да го смъкнем. Но най-ме притеснява това с изместения център. Понеже извадих 4 зъба, за да се освободи място и всичко да е симетрично, би следвало да се наместят и да паснат център с център двете челюсти. Ортодонтите казаха, че с ластиците ще коригираме захапката. Дано се оправи, че сега цялата ми горна челюст върви наляво и чисто визуално много ме дразни.

# 78
  • Варна
А при, някой който е вадил зъби случвало ли се е лицето да се промени много? В смисъл скулите ми сега са доста очертани, а бузите ми изглеждат направо хлътнали. Честно казано не се харесвам много. Не знам дали се дължи на извадените зъби или на подреждането на останалите зъби newsm78

# 79
Аз не съм вадила нито един зъб, но също много ми се промени лицето и си мисля, че ако бяхме извадили зъби щеше да е по добре. Сега зъбите са подредени, но някак си са изпъкнали напред и и двете ми устни са доста повдигнати.Аз също не се харесвам много така.

# 80
А при, някой който е вадил зъби случвало ли се е лицето да се промени много? В смисъл скулите ми сега са доста очертани, а бузите ми изглеждат направо хлътнали. Честно казано не се харесвам много. Не знам дали се дължи на извадените зъби или на подреждането на останалите зъби newsm78
Най-вероятно се дължи и на двете. При мен, горните зъби бяха издадена напред, а сега когато се прибраха лицето ми изглежда по-слабо, а положението на устните изглежда вече естествено, за разлика отпреди...

# 81
Здравейте,

Някой може ли да ми каже мнение за д-р Кремена Моллова? Адреса е кв. Красно село, ул.Пчела 2

Ще съм много благодарна, тъй като ми я препоръчаха и имам запазен час за 2 септември Simple Smile

# 82
При мен все едно брадичката (долната челюст) се удължи или отиде по-напред не знам как точно да го обясня.И ми изпъкнаха малко скулите..

# 83
  • София
При мен все едно брадичката (долната челюст) се удължи или отиде по-напред не знам как точно да го обясня.И ми изпъкнаха малко скулите..
Много се надявам и при мен да се получи нещо такова, защото имам мн скосена брадичка и дълбока захапка.

# 84
  • Карлово
Здравейте,

Някой може ли да ми каже мнение за д-р Кремена Моллова? Адреса е кв. Красно село, ул.Пчела 2

Ще съм много благодарна, тъй като ми я препоръчаха и имам запазен час за 2 септември Simple Smile
Имаше добри отзиви в предната тема. Потърси.

# 85
Здравейте,

Аз съм при д-р Моллова, доволна съм от отношението и вниманието. Личи си човекът, който иска добре да си свърши работата. Каквото попитам, ми обяснява и показва. Цената ме устройва. За резултатите е рано да се говори, след около година ще съм наясно.

# 86
Здравейте. Моля, ако има хора, които са били при д-р Камен Цветанов да споделят мнения.
Благодаря на всички!

# 87
  • София
Почти месец съм с брекети и вече има първи осезаеми резултати. Има още мнооооого работа по зъбите и захапката, но е мотивиращо да видиш, че нещата се получават.

# 88
Почти месец съм с брекети и вече има първи осезаеми резултати. Има още мнооооого работа по зъбите и захапката, но е мотивиращо да видиш, че нещата се получават.
Sherona, при кой лекар си ти?

# 89
  • София
Sherona, при кой лекар си ти?

В Ортоестет съм.

Общи условия

Активация на акаунт