Брекети - къде, какви, за колко? - тема 6

• 111 132
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Здравейте,

На 25 години съм и личният ми стоматолог ме посъветва, че е добре не само от естетическа гледна точка, но и за здравето ми да си поставя брекети. Порових се в Интернет и като че ли имам желание да го направя. Моля, препоръчайте ми ортодонт във Варна!

Пречи ли възрастта ми за поставянето на брекети?

Моля Ви, ориентирайте ме и за някакви приблизителни цени за Варна!

Благодаря,
Даника

ПС Извинявайте, не съм видяла, че има по-актуална тема Simple Smile  Blush

# 511
Хайде, и тук ще ти отговоря.  Laughing Възрастта не пречи за поставянето на брекети.

# 512
  • Варна
а по останалите въпроси Simple Smile относно добър ортодонт и цени, може ли да ми споделите Вашия опит Simple Smile

# 513
Съжалявам, не съм от Варна, сигурна съм, че ще се включат други. Simple Smile

# 514
Здравейте,
може ли някой да каце каква цената на брекети - горни и долни, но ако са външни - то от прозрачните или цена на вътрешни.
Става въпрос за Пловдив, но и София не е проблем. Като цяло съм с наблюдения, че в провинцията цените на зъболекарските услуги са много по - ниски.

# 515
  • ❌❌❌
Става въпрос за Пловдив...

Е, щом за Пловдив, веднага казвам - СЕХЕР ЙОЗГЮР lovekiss Two Hearts dancing

# 516
  • TX

Здравейте,

.....

Благодаря,
Даника

За Варна имената са много - ние за сина ни и за дъщерите сме се спрели на д-р Станислава Стефанова скъпо е, но и случаите да им по тежки, съвсем скоро ще го лепим него, а при тях има още да растат, а аз съм при Иван Бъчваров, но при мен нещата опират до съвсем лека корекция.
При проучването спрягахме и други. Арабаджиева, Борисов, Янева, Арнаудска, Иванови ...

# 517

Позволи ми една малка корекция - д-р Светослава Стефанова.

# 518
  • Карлово
Какво правите като ви се отлепи брекет? Чакате ли следващо посещение или си взимате час?

# 519
Аз съм носила шини или не знам как се казва едно пластмасово апратче, което можех да си го свалям когато си реша аз. Съответно ми се наредиха зъбите, но към 20 годишна ми израстнаха мъдреците и всичко се накриви наново, че дори сега от 2-3 години забелязвам че се накривяват още повече.
Искам да си сложа брекети, но такива които въобще не се виждат. Какви са цените за Пловдив?

# 520
Цитат
Aз съм носила шини или не знам как се казва едно пластмасово апратче, което можех да си го свалям когато си реша аз. Съответно ми се наредиха зъбите, но към 20 годишна ми израстнаха мъдреците и всичко се накриви наново, че дори сега от 2-3 години забелязвам че се накривяват още повече.
Искам да си сложа брекети, но такива които въобще не се виждат. Какви са цените за Пловдив?

Е, честно, това все едно аз съм го писала! Това е моята история и аз в Пловдив търся надежден ортодонт, засега съм се навила да посетя д-р Хунджев, за него чувам добри мнения, но още събирам пари, че хич не е евтино лечението с брекети. Виж какво намерих, това всъщност е неговият сайт: www.breketiplovdiv.com

# 521
Здравейте,

На 25 години съм и личният ми стоматолог ме посъветва, че е добре не само от естетическа гледна точка, но и за здравето ми да си поставя брекети. Порових се в Интернет и като че ли имам желание да го направя. Моля, препоръчайте ми ортодонт във Варна!

Пречи ли възрастта ми за поставянето на брекети?

Благодаря,
Даника

Аз ще слагам при д-р Иглика Дамянова, спец. във Германия. Много модерен кабинет. Цените са 2800 за метални и 3800 за сапфирени. Може и разсрочено Wink

# 522
Не е истина, колко по-евтини биха ми излязали брекетите в България, шом може и там на разсрочено плащане, още повече.... ама на моя си е вината, че толкова изчаках и сега като живея в германия, тук ще слагам и ще си плащам повече  Sad

# 523
Какво правите като ви се отлепи брекет? Чакате ли следващо посещение или си взимате час?

Аз си взимам възможно най-ранен час да го оправят.

# 524
  • TX

Позволи ми една малка корекция - д-р Светослава Стефанова.
опс вярно, ще ми идва и тя на кръстник по Коледа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт