Nokia Lumia 535 струва ли си?

• 4 038
  • 13
  •   1
Отговори
Момичета, изгоря ми телефона преди два дни и съм пред закупуване на нов. Исках да събера мнения относно Lumia 535,  newsm78 ако някой ползва такъв телефон. Изчетох доста  по разни тех. форуми, но все пак ми се искаше да чуя и мнение на неспециалисти, които ползват ежедневно устройството. Ще съм благодарна ако споделите опита си Simple Smile

# 1
имам позната със такъв тел и до колкото знам е доволна .... Thinking

# 2
  • Русе
Аз съм с 435, малкият вариант на 535.
От една седмица съм с него. Нямам забележки засега. От него пиша сега.

# 3
Благодаря за включването Simple Smile четох , че имал софтуерен проблем с тъча, но с новите ъпдейти бил поправим, та това ме спираше да го купя веднага. Цената му е изгодна, като дизайн ми харесва и се надявам, че и с работата няма да има проблеми

# 4
  • Русе
Дано да нямат  Praynig

# 5
Аз съм много доволна от телефона. Но като цяло е малък, натоварвам си зрението. По-добре 620 Xl.

# 6
Абе на мен 5 инчов дисплей ми стига, досега съм била с 4.5. дано не натоварва очите Simple Smile

# 7
Като цяло Lumia са доста добри и здрави телефони. Единственият минус /за повечето хора/ е че не е с андроид, но пък ако ти харесва Windows вземай го смело Simple Smile

# 8
  • Бургас
Аз съм със 735 и съм тотално влюбена в него, все ми е в ръцете. Предполагам и 535 е толкова готин Simple Smile

# 9
  • по морето
И аз съм с 735 от 7 месеца, доволен съм, пътувам доста, батерия добра, мейл, докс, нет, навигация - никакви проблеми. Приложения има доста в магазина. Предполагам 535 няма да е зле. Параметрите нормални. Леново имат добри модели също. Пробвате и каквото харесате.
http://shtepsel.bg/microsoft-lumia-535-dual/

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 15:34 от AC / DC

# 10
Аз имах 535, купих си го преди три месеца. Е, вече нямам. Проблемите с тъча си ги има, но се преглъщат. Моят започна да се самоизключва от самото начало. Върнах му фабричните настройки и проблемът изчезна, докато един ден се изключи и...не се включи повече. Занесох го за ремонт и онзи ден ми го върнаха...неоправен! Обяснението е  "повреден механично четец", тоест аз го повредила четеца( въобще не ми е ясно какво е това и къде се намира). Не знам и как съм го направила, като телефонът си угасна, както си седеше на масата. За капак на всичко ми отнеха и гаранцията и сега ще го нося някъде на ремонт, да видим какво ще стане...
От самото начало ми беше много трудно да свикна с телефона. За мен унидоуса беше абсолютен шок, нищо че го имам на компютъра си. На телефон е съвсем различно, оособено за някой като мен, който е бил на андроид досега. Действително за цената, за която се предлага има много добри технически параметри, но...Не знам де, може и аз да не съм случила на читава бройка.

# 11
  • по морето
Жалко...
Съпругата имаше подобна случка, купуваме два еднакви модела тлф, бял за нея, черен за мен, ей този тлф ни побърка от проблеми, постоянно сервизи...а моя нищо, работи нормално, като в момента сина го доизтисква, та направо нов тлф платих и те така се оправи на съпругата тлф... Винаги има гадни тлф , бъгове, дефекти, никой не е застрахован.

# 12
  • Русе
 Tired но така е с техниката. Вече я правят за еднократна употреба Sad
И ние взехме два телефона но засега се държат добре. Пък и нашите излязоха по 20 лв. така че хич няма и да ги мисля. Каквито-такива.
И аз от Андроид "идвам" и първите три дена го гледах  Shocked но взех да му свиквам.

# 13
Само тъча е малко странен, но се свиква. Иначе за тия пари няма аналог откъм характеристики. Windows 8.1 Phone e изключително user friendly и направен доста интуитивен за ползване.

Общи условия

Активация на акаунт