Изпитани сайтове за парфюми-8

• 131 044
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Момчето е от Пловдив, където Дъглас е наистина малко магазинче  Laughing

може да сте на 100% сигурен за магазините на Дъглас, още повече, че всичко в тях, дори и тестерите са внесени от вносител, т.е. напълно оригинални са
Каква е гаранцията, че вносителят внася каквото трябва? Той може да внесе тайно ментета или по-нискокачествени оригинали правени за източноевропейския и африканския пазар. Дрехите и хранителните продукти са с различно качество за различните пазари. Никoй не може да ме убеди, че това го няма и при парфюмите. Поне за някои марки. А оригиналите, които внасят, може шофьорът на камиона или склададжиите да ги подменят скришно с ментета. Българите са много изобретателни в измамите  Laughing

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 23:28 от skybye

# 121
  • София
Някой дали е поръчвал парфюми на  Van Cleef & Arpels от тук http://www.parfum-bg.com/damski-parfyumi-van-cleef-arpels.
Разликата с Дъглас е около 100лв и се зачудих дали са ок?
Да си повторя въпроса Mr. Green
Някой има ли опит с въпросния сайт?

# 122
Български сайт от който може да се закупи  versace eros ?
Искам да го взема на съпруга ми за съжаление не го откривам в магазините около нас а няма как да обиколя всички и ми се иска да го поръчам от някой БГ сайт но знам ,че продават много фалшиви и измислени такива парфюми.Ще се радвам да дадете сигурен сайт за поръчка на парфюми   bouquet

# 123
  • София
Тези в първия пост евентуално?

# 124
Вчера ми дойде поръчка от ензо Lalique white отварям аз пратката гледам кутията всичко  , отварям кутията вътре парфюма пръскам се и исках да видя дали е оригинален тъй като много се цани този сайт и всеки е доволен , но проверих баркода никъде не можах да намеря информация .Разрових се из нета да видя кутиите и шишетата на други хора които са купували съответния парфюм гледам кутиите еднакви и изведнъж забелязах в един руски сайт снимки на същия парфюм който пише оригинален тестер .Така видях хубаво сравних моето шише с това на сайта същите 1:1 , но там самата кутия беше бяла и пишеш tester for demonstration , a моята беше оригинална кутия ,но вътре тестерче сложено . За сефте вземам от префаления ензо и доста нагло и тъпо от тяхна страна , а се имат за добър сайт . Ето сайта където видях тестера http://lvov.lv.olx.ua/obyavlenie/lalique-white-edt-75ml-m-origin … ster-IDbIRAn.html вижда се прекрасно , а ето и моят парфюм който платих 51 лв за оригинал http://prikachi.com/images.php?images/210/8241210z.jpg   http://prikachi.com/images.php?images/221/8241221R.jpg направо  съм потресен и си мислят ,че ще спечелят от това . Вие как мислите дами за ситуацията която се е получила .

# 125
gambino, как разбра, че твоят е тестер? Пише ли го това на бутилката tester not for sale? Ако ти е била първа поръчка и то само са 51лв може би са те сметнали за неважен и нередовен клиент, на който могат да си позволят да пращат ментета  Laughing

# 126
Стандартните и тестерни шишета се различават само по едно нещо: стикера тестер. На снимките на потребителя не видях да има стикер.

# 127
Може да се види в сайта където се вижда ясно и пише ,че е оригинален тестер и шишето отдолу е показано какво е написано ,можете да видите и моето шише което е същото 1:1 с това от руския сайт .Ясно ми е ,че на тестерните шишета трябва да пише demostration , но се вижда ясно може и да бъркам  , но съм изложил моята покупка и тази на братушката от русия която продава . Има доста неизвестни  ,но аз мога да го върна разбира се .

@Макарон : виж самата опаковка пише тестер на сайта който съм ддал  , виж и шишето и сравни с моето 1:1 , но моята опкаовка е оригинална незнам защо , а и отзад не пише art&fragrances ,която фирма ги прпоизвежда . Доста неизвестни явно са решили ч,е може да ме  метнат , ама ....

@skybye :наистина много смешна е ситуацията браво Simple Smile newsm78

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 11:20 от gambino

# 128
  • София
gambino - Не схванах много от споделеното инфо и ако греша ме поправи - смяташ, че си получил тестер в оригинална кутия, на който никъде не пише, че е тестер, но понеже долните надписи и всичко друго е еднакво с примерния тестер от нета, ти се съмняваш, че има нещо нередно? Правилно ли чета ситуцията?

# 129
gambino - Не схванах много от споделеното инфо и ако греша ме поправи - смяташ, че си получил тестер в оригинална кутия, на който никъде не пише, че е тестер, но понеже долните надписи и всичко друго е еднакво с примерния тестер от нета, ти се съмняваш, че има нещо нередно? Правилно ли чета ситуцията?
Точно така по моето шише и шишето на братушката което неговото си пише ,че е тестер съм получил тестер т.е платил съм за оригинална стока , а получавам съвсем друга . Явно вътре са бутнали тестер в моята кутия и го предлагат като оргинална стока друго яче не мога да си го обесня . Ако имаш някакво друго виждане сподели ще се радвам да чуя .

снимка : http://prikachi.com/images.php?images/380/8243380n.jpg ако виждаш разлика някъде кажи ясно се вижда ,че са еднакви

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 11:48 от gambino

# 130
  • София
gambino - може би съм твърде разсеян днес от жегата, но отново не те разбрах ясно. Ако не ти представлява трудност, моля снимай гърба на парфюма. Мисля, че това ще покаже за какво става дума.

# 131
Ензо въобще не е прехвален, но както и да е.

Какво можеш да направиш ти - дори и само да се съмняваш, връщай го - твое право е.

Иначе провери баркода в Гепир и бач кода в някой от сайтовете за годност

А целофан имаше ли, между другото?

# 132
снимка : http://prikachi.com/images.php?images/380/8243380n.jpg ако виждаш разлика някъде кажи ясно се вижда ,че са еднакви
А как смяташ, че изглежда дъното на бутилка, която не е тестерска?

# 133
Ами първото което е оnпаковката трябва отзад да има фирмата която ги произвежда т.е art&fragrance  ,а няма и помен от името . Второ проверих баркода в гепир и ме отведе до gepir.fr  . Tрето според мен дъното на една оригинална бутилка както отвън баркода и отвътре трябва да го има .Поне като съм си вземал оригинален парфюм го е има и  на опкавоката и на шишето . Simple SmileДругото което като пипам самите букви на бутилката  дращат което незнам дали е редно .

@deetron: гърба на бутилката е бял  и няма нищо написано  , а ето отпред самата бутилка http://prikachi.com/images.php?images/214/8241214f.jpg

# 134
  • София
gambino - щом И на гърба на бутилката нищо не пише, значи няма защо да се притесняваш и си разваляш удовоствието от новата ти покупка.
Колкото до страховете ти за задължелен баркод на дъното на шишето - много от бутилките нямат такъв изписан - той стои на кутията.
А това с дращенето на надписа е най-сигурния знак, че нещата са наред, защото щеше да е притеснително, ако бяха напълно гладки и равни с боята на парфюма. Когато прокараш леко ръка по надписа и усетиш 3D ефекта, можеш да спреш да се тревожиш.

Общи условия

Активация на акаунт