Изпитани сайтове за парфюми-8

• 132 184
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • До сърцето...
Благодаря ви!   bouquet

От Escentual съм поръчвала, преди време, но не парфюми  Peace

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 17:57 от Radika

# 226
  • Козлодуй
Отдавна не съм писала тук, но днес се зачудих от къде да взема Premier Jour по молба на една позната(трябвал и за подарък), та изчетох темата и реших да се включа Simple Smile
 Все по-рядко правя поръчки за себе си, а от бг сайтовете май окончателно се отказах. Преди няколко месеца връщах парфюм-менте на enzo. После от сайта, на който уж вярвах, макар и с едно на ум - парфюми-шоп, получих Ириса на Ван Клийф, който ми изглежда съвсем наред, и нередовен Монтал. Patchouli Leaves го имам и познавам чудесно, предупредих ги и им дадох шанс ако е менте, да ми го спестят и да кажат, че го е нямало в склада примерно. Да, ама не. При теста усетих леко спиртно начало, което веднага ме усъмни, и при условие, че старият ми трае повече от денонощие, този след 10-тина минути изчезна яко дим. Сравнявах и опаковките - ами всичко беше изпипано до върха на висулката, отрих само една-единствена разлика в номера на улицата на фирмата в Париж - вместо 26 Place Vendome беше някакъв номер, който вероятно изобщо не съществува. Веднага им се обадих и им казах, че го връщам. Нямало проблем, но щели да ми удържат 20% от цената. Издразних се, но съвсем спокойно обясних, че и аз нямам проблем, но ще ги разнеса из всички социални мрежи  Mr. Green Пет минути по-късно госпожата, която говори български с някакъв акцент ми се обади, за да ми каже че специално за мен ще направят изключение, но да съм върнела подаръка - имах едно 30мл бутилче мъжки Vétiver Ulric de Varens за поръчка над не помня каква сума и който между другото много ми хареса за мен, но все още не съм открила от къде да си го купя...
Така че да поръчва човек от бг сайт, дори и проверен, си е риск.
В крайна сметка поръчах от гет.бг за мойта позната, че поне да и спестя доставката. А за себе си предпочитам чуждите сайтове.

# 227
  • София
Lunen_sun, сега ме вкара в размисъл Simple Smile И моят Patchouli leaves е от Парфюми шоп. Спиртно начало не усещам, а и е брутално траен! Ще проверя шишето, ще го сравня и с другите ми Монтали и ще допълня поста  Peace
По моите шишета няма адрес, нито на дъното, нито по бутилката. Кутии не пазя, сигурно за там става въпрос...

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 07:55 от Lodsi

# 228
Не съм запозната с историята на Монтал, но помня, че съм попадала на коментари относно това, че има някаква разлика в опаковките респ.цветовете на бутилките и мястото на производство. По спомен е свързано със съдебно дело довело до разделянето на фирмата. Коментираше също, че има Montale international и Montale Paris, но аз така или иначе имам само един Монтал и не мога да сравня.

Ето на какво попаднах, при бърза справка в нета:
"В нашем магазине представлены ароматы Монталь выпущенные как до разделения марки на 2 юридических лица(2010-2012гг), так и после (2013-2014гг). Более ранние выпуски и "новоделы" могут отличаться внешним видом - цветом коробки или флакона, но не различаются по содержанию, выпускаются только по установленной производителем формуле. В ЦУМе представлены ароматы полностью нового дизайна - золотые коробки, у нас как золотые , так и черные коробки,ранних выпусков. Оба указанных на коробках юрлица - "26 PLACE VENDOME 75001 PARIS" и "10 PLACE VENDOME 75001 PARIS" производятся официально , являются оригиналами, выпускаются во Франции."

А.... ето и тук май е показана разлика между двата вида, но нямам време да изгледам целия клип сега :
https://www.youtube.com/watch?v=E6Cdm6FgeIE

Така, че не е задължително да е бил фалшив Монтала, поне що се отнася до адреса, изписан на опаковката. Сигурна съм, че има дами, почитатeлки на марката, които имат по-подробна информация и ще радвам да споделят.  

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 21:07 от gumenka

# 229
Момичета имам следния отчаян въпрос. Търся discontinued любим парфюм. Е навсякъде го няма одавна....
Но нали надеждата умира последа - срещнах го в 4 неизвестни сайта. Някоя от вас може ли да даде мнение кой от тях е надежден или да стерлям в тъмното ?
1. http://www.easy.bg/index.php?main_page=product_info&products_id=707 - Еasy.bg
2.http://www.buymore.bg/27716-damski-parfium-ralph-lauren-hot-edt-50-ml   - Вuymore.bg
3. http://www.parfumi.org/damski-parfjum-ralph-lauren-hot-edt-50-ml.html    - Parfumi.org
4. http://www.elit007.com/product/8262/ralph-lauren-hot-edt-50-ml.html   - Elit007.com

Поздрави и благодаря на всички !
Гери

# 230
дами, парфимо на какъв принцип дават код за намаление? има ли нещо като в ензо?
опитвам се да проведа някакъв чат с техен служител, но май не им се занимава с мен  Twisted Evil

# 231
Аз никога не съм виждала код за там, ако трябва да съм честна. Но май за първи път като отваряш сайта имаше нещо или поне такъв спомен имам

# 232
  • София
Не знам да имат кодове parfimo и не съм получавал никога, поръчвала съм два пъти от там.

# 233
благодаря!   bouquet
пуснах една поръчка за 150 лв. - редуцирах я силно, защото ме хвана яд на мълчанието на "агента", първоначално беше за двойна сума  Crossing Arms
те губят, аз ще "инвестирам" в нещо друго  Mr. Green

# 234
Нямат кодове парфимо. В самото начало  имаха обявено малък процент отстъпка при еди колко си лв поръчки  , но ги махнаха. Питала съм преди време - казаха че цените им са достатъчно ниски.  Simple Smile

# 235
дами, парфимо на какъв принцип дават код за намаление? има ли нещо като в ензо?
опитвам се да проведа някакъв чат с техен служител, но май не им се занимава с мен  Twisted Evil

Аз имам над 20 поръчки в Enzo  и нямам код за намаление Thinking
 #Cussing out

# 236
Привет,
 Пиша да похваля Perfume-bg.eu  Поръчах Paco Rabanne Ultraviolet man за подарък за рождения ден на ММ.  Бързо го доставиха (поръчах в събота, днес е вече тук Simple Smile ) Проверих го в Гепир, изглежда всичко е наред. Преди това неуспешно се опитах да го поръчам от parfimo.bg. Първо беше наличен, обадиха ми се да кажат че до седмица ще е при мен, но не. След като изтече седмцата писах в чата да попитам. Оказа се че имало проблем в сървъра, пишело че е наличен, а всъщност не бил. Жената която ми се обади, звучеше много притеснена и се извини хиляди пъти.

# 237
http://prikachi.com/images.php?images/778/8273778C.jpg ето как трябва да изглежда един оригинален парфюм проверен в gepir.de . Натискаш suche GTIN  пишеш баркода и натискаш suchen това е цялата философия на гепир

Здравейте,
Като направих проверка на парфюм Calvin Klein Euphoria по посочения начин и излиза "Lancaster Cosmetics International 410 THE AMERICAN RD NJ 07950-2461  MORRIS PLAINS Vereinigte Staaten von Amerika", а на кутията на парфюма пише Calvin Klein Cosmetics Dist.Coty Prestige.... Не знам какво да мисля? Парфюмът е закупен от Венера козметикс.

# 238
  • BG-DE
Мисля, че няма проблем, и Келвин Клайн и Ланкастър са собственост на Коти и, поне преди години, имаше разлика в адресите върху опаковките за Европа и САЩ. Все си мисля, че ако човек е в състояние да направи чудесно менте по всички други параграфи то да препечаташ правилния баркод е най-елементарното. Има сума откровени ментета с перфектни баркодове  Peace

# 239
Мисля, че няма проблем, и Келвин Клайн и Ланкастър са собственост на Коти и, поне преди години, имаше разлика в адресите върху опаковките за Европа и САЩ. Все си мисля, че ако човек е в състояние да направи чудесно менте по всички други параграфи то да препечаташ правилния баркод е най-елементарното. Има сума откровени ментета с перфектни баркодове  Peace
Благодаря за коментара, Minerva! Simple Smile И аз мисля така! Почти приключих с парфюма, но все пак... май не беше толкова траен като преди. При все това уханието си го бива. Приятни почивни дни!

Общи условия

Активация на акаунт