Изпитани сайтове за парфюми-8

• 131 186
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Аз също съм пазарувала няколко пъти от Escentual, нямам забележки, два пъти ми се е налагало да им пиша за  различна информация, отговарят бързо. Използвам сайта, когато имат намаление 25%, правят го поне 2-3 пъти в годината. Пазарувала съм и висок клас козметика, и парфюми, всичко е било наред.

# 331
Момичета искам да попитам някой купувал  ли е парфюми от fragrantica -bazar.bg.Излиза някаква Симона която продава тестери  х100 мл за 35 лв.Ама всичко,от Шанел до Габриела Сабатини( или нещо от този род т.е.парфюми които струват 150 лв. и други от 20-30 лв. на една цена)).Дали е читава работата?Много съмнително ми звучи, иначе е приложен снимков материал и вс. изглежда наред.

# 332
  • София
Фалшиви са, разбира се.

# 333
Фалшиви са, разбира се.
Ясно.На времето мъжа ми, ми носеше от Бейрут тестери(всичко е било наред)х 20 $-100 мл..Затова се подведох

# 334
  • София
Момичета, имате ли отзиви за http://www.uhanie.bg/ ? Hug

Преди няколко страници имаше отзив за този сайт, че бил читав. Peace Нямам лично мнение, все още не съм го тествала, но имам такива планове другия месец Laughing

# 335
  • Пловдив
Аз преди няколко дена си купих парфюм от Венера Козметикс, не он-лайн, от магазина, като преди това сравнявах същия аромат със скъпите магазини.Разлика не открих.Но пък в Ивис лилавия Елиън ми миришеше доста различно.И странно.

# 336
  • Бургас
Върнах им супер ментето върнаха ми парите с лека удръжка . Важното е че повече няма да купувам от тях, за мен те се държаха тъпо, като ме изкараха глупачка която виси в мола постоянно и само ходи и гледа цените и за 30лв сега съм направила проблема и не мие харесал аромата. Някакви такива небивалици . Не ми даваха думата да се изкажа или защитя, само ме уверяваха нонстоп колкко са им оригинални парфюмите и че няма как нали от Еверет зареждат .
Разбира се , ще се свържа с Еверет  не защото имам супер свободно време (за да ходя по тъпите молове ) ами защото ме обидиха и до последно не били разбрали защо съм го върнала .
Пиша за човек който не е добре запознат с този парфюм лесно може да бъде излъган , защото приликите са големи .
Не казвам че продават само ментета , но никога не бих препоръчала този сайт на никой.

# 337
Поръчвали ли сте парфюми и козметика от официалния сайт на Клиник - clinique.com?
Между другото, в момента има и подарък пастел за устни + дегримьор, при поръчка над 30 USD.

# 338
  • Пловдив
Искам да споделя и моят опит в пазаруването да парфюми от онлайн магазини. От доста години ползвам оригинални парфюми и смея да твърдя, че мога да различа менте, или поне да се усъмня в качеството на един парфюм.
От Пловдив съм и много парфюми съм си купувала през годините от Венера козметик, или както им е сайта fragrances.bg и никога не съм се съмнявала досега в тях.
Един единствен път поръчах от enzo и ми изпратиха менте, сигурна съм. Беше DKNY Pure. Може би между оригиналните има и други не толкова оригинални Simple Smile)
Скоро открих 2 онлайн магазина, засега съм много доволна, цените им са добри и парфюмите им са ок. Първият, от който съм поръчавала 4 парфюма е elfragrance.bg, а вторият e mysense.bg, от където днес си получих първият Boucheron Quatre и е оригинален.

# 339
  • София
Попаднах на отзивите за Classique на Жан-Пол Готие, във фрагрантика-та, и се заинтересувах. Има го в парфюм-бг.ком, 67 лв, 100 мл - обаче пише ''(без кутия) и капачка''.

Това какво означава, някой знае ли?  Thinking

# 340
  • Бургас
обаче пише ''(без кутия) и капачка''.
ами тестер, какво друго?!

# 341
  • София
И на мен това ми хрумна, но наивно си помислих, че би трябвало да пише ''тестер''. Както и да е.
Благодаря  bouquet

# 342
  • София
Върнах им супер ментето върнаха ми парите с лека удръжка . Важното е че повече няма да купувам от тях, за мен те се държаха тъпо, като ме изкараха глупачка която виси в мола постоянно и само ходи и гледа цените и за 30лв сега съм направила проблема и не мие харесал аромата. Някакви такива небивалици . Не ми даваха думата да се изкажа или защитя, само ме уверяваха нонстоп колкко са им оригинални парфюмите и че няма как нали от Еверет зареждат .
Разбира се , ще се свържа с Еверет  не защото имам супер свободно време (за да ходя по тъпите молове ) ами защото ме обидиха и до последно не били разбрали защо съм го върнала .
Пиша за човек който не е добре запознат с този парфюм лесно може да бъде излъган , защото приликите са големи .
Не казвам че продават само ментета , но никога не бих препоръчала този сайт на никой.

Веси, пиши после какъв е отговора на Еверет, много ми е интересно дали наистина ги зареждат и ако да, биха ли признали Thinking Защото ми се струва, че биха имали проблеми с останалите си клиенти, които поддържат магазини.

# 343
  • София
И на мен това ми хрумна, но наивно си помислих, че би трябвало да пише ''тестер''. Както и да е.
Благодаря  bouquet
Откакто преди няколко години доста сайтове изгърмяха заради незаконната продажба на тестери, вече политкоректния израз е "без опаковка". Пък който знае паролата, е наясно  Peace

# 344
  • София
Благодаря  bouquet
Откакто преди няколко години доста сайтове изгърмяха заради незаконната продажба на тестери, вече политкоректния израз е "без опаковка". Пък който знае паролата, е наясно  Peace
Аха, разбирам. Напоследък поръчвам само от конкорд и парфимо, та не съм разбрала за това изискване. От друга страна, в парфимо още си ги пишат тестери, явно не навсякъде се спазва  Peace

М/у другото, Трезор-а, който поръчах от конкорд преди месец е странен - изветрява точно за 15 минути. Преди няколко години имах въпросния парфюм, определено беше доста по-траен  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт