Изпитани сайтове за парфюми-8

• 130 970
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Ти можеш да не виждаш, но това не означава че няма.  Peace Капсулирани са и най-малкото може да гръмне. Може да се пълни с опасни течности и зарази и още много неща, поради които на летище не можеш да преминеш и да влезеш в самолета с повече от 100 мл. парфюм.
Съгласна съм,но това е сайт за парфюми, чийто услуги се ползват в цяла Европа вкл.и БГ.Е, та се чудя до сега как са ги транспортирали през океана.Писах им на тези хора ,но отговор няма все още.
Този сайт е проблемен от много години и не случайно никой от нас не поръчва и не го препоръчва по никакъв повод.
Преди години пазарувахме само оттам и беше всичко ОК, но после сме брали такива ядове, че никъде не се споменава дори във форума и това никак не е случайно. Съжалявам, че си се занимавала с него и ще продължават да те размотават. Дано не става въпрос за скъп парфюм. Hug

# 556
Ти можеш да не виждаш, но това не означава че няма.  Peace Капсулирани са и най-малкото може да гръмне. Може да се пълни с опасни течности и зарази и още много неща, поради които на летище не можеш да преминеш и да влезеш в самолета с повече от 100 мл. парфюм.
Съгласна съм,но това е сайт за парфюми, чийто услуги се ползват в цяла Европа вкл.и БГ.Е, та се чудя до сега как са ги транспортирали през океана.Писах им на тези хора ,но отговор няма все още.
Този сайт е проблемен от много години и не случайно никой от нас не поръчва и не го препоръчва по никакъв повод.
Преди години пазарувахме само оттам и беше всичко ОК, но после сме брали такива ядове, че никъде не се споменава дори във форума и това никак не е случайно. Съжалявам, че си се занимавала с него и ще продължават да те размотават. Дано не става въпрос за скъп парфюм. Hug
Казваш да пия една студена вода.Аз издирвах определен парфюм и тия се счупиха да ми вкарват оферти ,които са в бг лева даже.От там аз си направих погрешен извод.Сега мисля да дам адрес на моя приятелка в Лас Вегас ,та поне при нея да стигне,а лятото живот и здраве ще си го получа.

# 557
Ти можеш да не виждаш, но това не означава че няма.  Peace Капсулирани са и най-малкото може да гръмне. Може да се пълни с опасни течности и зарази и още много неща, поради които [на летище не можеш да преминеш и да влезеш в самолета с повече от 100 мл. парфюм.

Не можеш в ръчния багаж само. Peace Не съм имал проблеми никога дори с големи декантери,които са ми били в сака.

# 558
Ти можеш да не виждаш, но това не означава че няма.  Peace Капсулирани са и най-малкото може да гръмне. Може да се пълни с опасни течности и зарази и още много неща, поради които [на летище не можеш да преминеш и да влезеш в самолета с повече от 100 мл. парфюм.

Не можеш в ръчния багаж само. Peace Не съм имал проблеми никога дори с големи декантери,които са ми били в сака.
Да за ръчния говоря. Peace

# 559
Мами поръчах едно мъжко парфюмче за мъжо от парфюми шоп, нито гепир, нито чек фреш, нито чек козметикс разчита кодовете. Изписва, че не съществува. Може би ще преустановя поръчките оттам.

# 560
  • Стара Загора
Б P.S. А това, че парфюмът бил опасен товар е пълна простутия за мене Grinning Най -много да напръскаш някой в очите с него, друг проблем не виждам Grinning
Повярвай ми, положението е много сериозно. Правилата на IATA са толкова строги, че ако DHL си позволи да не ги изпълнява стриктно рискува да загуби разрешителното си за превоз на опасни товари.

# 561
Къде е по-надеждно: парфюми-шоп.нет или енцо?

# 562
  • Велико Търново
И от двата сайта съм поръчвала, и от двата съм имала както читави, така и съмнителни парфюми Confused
Вчера направих поръчка от Венера, ще видим като пристигне другата седмица.

# 563
Итърнити момент на Кк и в двата е намален и се двоумя.
На мен от Венера уж тестер ми пратиха. Беше си откровено менте.

# 564
  • Велико Търново
Винаги съм с "едно наум" като поръчвам парфюм от сайт Confused но пък излиза по-изгодно - подаръци за Коледа са. И двата парфюма ги познавам, ще разпозная дали са ментаци тези, които ми пратят. Ще пиша пак в темата Peace

# 565
Винаги съм с "едно наум" като поръчвам парфюм от сайт Confused но пък излиза по-изгодно - подаръци за Коледа са. И двата парфюма ги познавам, ще разпозная дали са ментаци тези, които ми пратят. Ще пиша пак в темата Peace
Аз също ще споделя после  Peace

# 566
  • София
От парфюмишоп.нет съм поръчвала преди време. В началото парфюмите бяха ОК, после на 2 пъти ми пратиха ментета и спрях. Енцо все още не съм пробвала.

# 567
От Енцо проблеми не съм имала,дори съм връщала парфюм и ми възстановиха сумата.Моя приятелка обаче ,си поръчала Еликсира на Ермес от Парфюми шоп,е не е наред тоя парфюм.Опаковката същата,но преди няколко дни бяхме на маса една срещу друга(тя обилно окъпана с него),е не,много малко общо с действителността.Аз го харесвам ,но едва изтърпях това чудо.Ами определено има една от нотките ,но само тя се натрапва и нищо друго.Не посмях да и кажа директно защото вече е факт и само ще се ядосва.Имайте го предвид този сайт.

# 568
От Енцо проблеми не съм имала,дори съм връщала парфюм и ми възстановиха сумата.
Щом си връщала нещо, значи си имала проблеми с техен продукт?

# 569
От Енцо проблеми не съм имала,дори съм връщала парфюм и ми възстановиха сумата.
Щом си връщала нещо, значи си имала проблеми с техен продукт?
Не ,не точно.Поръчах парфюм който познавам уж,но виждам лимитка и решавам ,че е същия с леко отклонение.Получавам го ,но за мой ужас лекото отклонение ми е супер дразнещо.Обаждам се и казвам не го искам ,не ми харесва. Най учтиво ме помолиха да го върна обратно,след което за около 20 дни ми възстановиха, сумата.Коректни са.

Общи условия

Активация на акаунт