Изпитани сайтове за парфюми-8

• 131 149
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Разбира се, че цената трябва да е по-ниска, но е абсурд да е със сто лв. Peace Особено при не толкова скъп парфюм.

# 376
Здравейте! Виждам, че много котиран, а и ми е препоръчван от доста приятелки, е сайтът на Venera Cosmetics. Преди малко, разглеждайки го, странно впечатление ми направи цената на един парфюм: https://fragrances.bg/dior-eau-sauvage-edt-100ml-for-men-without … r%20eau%20sauvage - цената му тук за 100 мл е само 68 лв. Да, вярно, без опаковка е, но все пак ми се струва съмнително ниска. Същият по моловете струва точно 170 лв, даже малко повече май беше. Говорим за разлика от цели 100 лв! Разбирам да беше 30-40, 50 дори, но 100... newsm78 Доста странно ми се струва.
По назад в темата една потребителка споделя горчив опит с Венера Козметикс при закупуването на парфюм и връщането му впоследствие, т.к. се оказал менте.
Сега не мога да намеря постингите, но много внимавай с този сайт.

# 377
Благодаря ти, че сподели. Hug Само за тях не бях чела негативен отзив, но явно и това не е 100-процентова гаранция. Confused

Май ще си стоя с чуждестранните сайтове и българските парфюмерии по моловете, макар цените да са по-височки. Tired

# 378
Здравейте! Виждам, че много котиран, а и ми е препоръчван от доста приятелки, е сайтът на Venera Cosmetics. Преди малко, разглеждайки го, странно впечатление ми направи цената на един парфюм: https://fragrances.bg/dior-eau-sauvage-edt-100ml-for-men-without … r%20eau%20sauvage - цената му тук за 100 мл е само 68 лв. Да, вярно, без опаковка е, но все пак ми се струва съмнително ниска. Същият по моловете струва точно 170 лв, даже малко повече май беше. Говорим за разлика от цели 100 лв! Разбирам да беше 30-40, 50 дори, но 100... newsm78 Доста странно ми се струва.
По назад в темата една потребителка споделя горчив опит с Венера Козметикс при закупуването на парфюм и връщането му впоследствие, т.к. се оказал менте.
Сега не мога да намеря постингите, но много внимавай с този сайт.

Здравейте, стана ми интересно и искам да попитам, това не е ли старата версия/опаковка на Dior Sauvage? Ако е така, не е ли логично да чистят стари наличности? Аз лично не съм поръчвала от там и нямам впечатления. Преди време поръчвах от http://www.parfumi.net/ и нямах забележки, но отдавна не съм и сега се чудя откъде. Харесала съм си един Estée Lauder  Heart Eyes

# 379
Здравейте, стана ми интересно и искам да попитам, това не е ли старата версия/опаковка на Dior Sauvage? Ако е така, не е ли логично да чистят стари наличности? Аз лично не съм поръчвала от там и нямам впечатления.

Не, новият парфюм от рекламата с Джони Деп няма нищо общо с предишните 2. Супер гаден ми е като аромат на мен. Simple Smile "Старите" два не ги изтеглят от пазара, доколкото знам. Изглеждат ето така: Dior Eau Sauvage EdT и Dior Eau Sauvage Parfum (EdP). Има и още няколко по-малко популярни разновидности от същата серия, които също все още могат да бъдат намерени тук-таме за продажба. Новият, от 2015 г., се казва само Dior Sauvage.

А то, че е логично, когато изтеглят даден парфюм от пазара, цената му да е разпродажбена - така е, но да ти кажа, миналата година купих един парфюм, който беше спрян от производство няколко месеца преди това, и в малкото онлайн магазини, в които го открих, цената му беше двойна, спрямо тази, на която се е продавал едва няколко месеца по-рано. Shocked Наш'те търговци явно няма да се прецакат...

# 380
  • Пловдив
Съвсем скоро си купих парфюм от Венера Козметикс, от магазина им, другата седмица ще си купя пак.Тествах ароматите по ръцете си, не открих разлика със същите от Бюти Зон и Дъглас.Само в цената.Но ако си поръчам от друг сайт, чужд, каква е гаранцията, че няма да е фалшив? И там Никаква.Според мене тествайте и не се надъхвайте излишно.

# 381
Здравейте,
имате ли идея от къде мога да купя Шанел Кормандел?
Благодаря ви! Simple Smile

# 382
Здравейте, да се включа и аз към запитванията за проверени сайтове. По принцип до сега винаги съм пазарувал директно от офиса на 1001-bg и не съм имал проблеми с нещата които продават, но в момента търся парфюм който от доста време го няма при тях и се наложи да го търся в други сайтове. Става въпрос за YSL La nuit de l'homme EDT тестер , намерих го тук http://www.parfium.net/perfumery/male-perfumery/yves-saint-laure … homme-detail.html за 85лв. Въпроса е достатъчно достоверен ли е този сайт и евентуално може да ми препоръчате някой друг по-добър (ако има такъв). Прочетох цялата тема и проверих споменатите сайтове.

# 383
Здравейте, да се включа и аз към запитванията за проверени сайтове. По принцип до сега винаги съм пазарувал директно от офиса на 1001-bg и не съм имал проблеми с нещата които продават, но в момента търся парфюм който от доста време го няма при тях и се наложи да го търся в други сайтове. Става въпрос за YSL La nuit de l'homme EDT тестер.

Тук го има, но не е тестер: http://www.parfimo.bg/yves-saint-laurent-la-nuit-de-l-homme - мисля, че сайтът се води доста надежден (не съм поръчвала от него лично, обаче). Peace

# 384
Здравейте! Ще помоля за малко помощ. Поръчах парфюм на Армани Acqua di Gioia от частен продавач като жената си ме предупреди, че е без кутия, съответно няма как да видя баркода и да го проверя. Помня, че имаше сайт, в който се проверяваше по кода от дъното на бутилката, но не помня сайта. Ще помоля ако някой може да ми го провери.  38к600 е номерът от бутилката. Въведох го в гугъл, но ми излиза Armani Si, а помня, че си имаше специален сайт за проверка на тези номера.

# 385
  • Варна
Сайтът е http://checkcosmetic.net , но на мен ми изписва, че кодът не е правилен  Peace

# 386
Сайтът е http://checkcosmetic.net , но на мен ми изписва, че кодът не е правилен  Peace
Защото "к"-то е българско. Иначе на мен ми показва Production date 2013-06.

# 387
Влизам, за да се оплача от парфимо.бг.
Направих една поръчка на 25.11 и една на 28.11. За първата ми казаха ,че ще пристигне в края на миналата седмица или началото на тази, тоест най-късно на 2.11. Зачаках. Първата поръчка ми беше спешна, защото съдържаше парфюм за подарък. Пред два дни се обадих, за да видя, какво става с поръчката ми и ми отговориха, че видите ли нещо станало по пътя, първата се загубила и ще ми се обадят до края на деня да ми кажат, къде е. Втората бил на път или пристигнала, не разбрах. До края на деня никой не позвъни и им написах в чата, че ако до петък не си получа първата поръчка, ще се откажа от нея, защото поводът, за който ми трябва, ще е минал, и тя става безмислена. Това беше в сряда. В четвъртък спешно ми позвъниха, за да ми кажат, че поръчката се намерила и  ще я изпратят към офис на Спиди, заедно с втората, която междувременно също е пристигнала. Отивайки в офиса на Спиди, ми обясниха, че имам само 1! Отворих на място кашона и се убедих ,че двете поръчка са обединени. Малко по-късно, вкъщи, установих, че парфюмът, който е за подарък, е без целофан и им се обадих, за да питам, защо. Отговорът беше, че някои парфюмни къщи така ги продавали, на което категорично отказах да повярвам. Те нямали отношение към пратките. На въпроса, защо ми обясниха,че уж се е загубила, а после се оказа, че не е, не получих никакъв смислен отговор. Така си мислели, после се оказало, че не е така.
От цялата история си правя два извода-
1.Излъгаха, че поръчката е загубена, защото ако беше, нямаше да идва обща поръчка, а две отделни.
2. Парфюмът без целофан е оригинален, пробвах го. Неприятното е, че ще трябва да го подаря така и да се обяснявам на приятелката ми, че не аз съм го отворила, а си е дошъл по този начин. Поне се уверих, че не е менте.
3. Не им прави чест, че се опитаха да увъртат и дори не предложиха никаква компенсация за закъснението и некоректно изпълнената поръчка.
За протокола - редовен клиент съм, имам предишни 9 направени поръчки, от които нямам оплаквания.
Следваща поръчка може и да няма.

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 16:55 от *Emia*

# 388
Мен от цялата история ми прави впечатление, че пробваш парфюм, който ще подаряваш, а се оплакваш, че е без целофан  Shocked Доста противоречиво

# 389
Не съм длъжна да ти давам обяснения, но щом си толкова шокирана, ще ти кажа.
Подарявам не по моя вина отворен парфюм и няма как да знам, защо е отворен, дали е оригинал или са ми пробутали нещо друго. Нямаше  и да си помисля да го подаря, ако имах и най-малкото съмнение.
Нещо друго би ли желала да разбереш?

Общи условия

Активация на акаунт