Изпитани сайтове за парфюми-8

• 131 125
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • София
А аз в неделя за първи път направих поръчка в 1001-bg.com Днес ми доставиха парфюма, доставката беше 7 лв или нещо подобно, експресна. Макар, че самият парфюм не ми е познат и го поръчах от любопитство, засега съм доволна.

По принцип поръчвам от парфимо.бг.

# 421
Здравейте, какво е мнението ви за megashop.bg? И по-специално за тестерите, които продават?

# 422
  • София
Parfimo е с безплатна доставка до края на седмицата, от което се възползвах и сега ще падне голямото чакане bowuu

# 423
от 12. 11. 2015 (00:01ч.) до 19. 11. 2015 г. (23:59ч.)
безплатната доставка е до утре

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 17:25 от raznejena*

# 424
Под "голямото чакане" да се разбира ли, че поръчките им идват бавно /както май по-горе беше писано/, или просто очаквате нещо, което много сте искали?

# 425
  • София
Парфимо и без друго доставят ужасно бавно, а сега сигурно ще е още по-бавно.

# 426
  • София
Десетина дни от централния им склад, който мисля,че е в Чехия и после Спиди - средно две седмици е чакането. Но пък съм доволна от качеството на парфюмите, които предлагат.

# 427
Здравейте! Търся мъжки парфюм One Million. Някой поръчвал ли е скоро? Като попрегледах темата се насочих към Венера козметикс. Какво мислите?

# 428
Десетина дни от централния им склад, който мисля,че е в Чехия и после Спиди - средно две седмици е чакането. Но пък съм доволна от качеството на парфюмите, които предлагат.
Ами то и на Енцо складът е в Чехия - това означава ли, че Парфумо е посредник? Защото, когато поръчвам от Енцо, пристигат за 3 дни. От друга страна, това означава ли, че може да има някъде български склад /без значение за коя от 2-те фирми/. Много съм мнителна, когато знам или предполагам, че може да има замесена "българска следа". То и на нашите летища няма особена гаранция...

В другата, елитарна тема, няколко потребителки харесват много една миризмичка на Хермес, която аз това лято си я купих на път за някъде си - ами.... хубава е, хареса ми, когато я пробвах и изчаках 15-ина минути , за мен впоследствие се оказа, че не е много трайна и не е нищо чак толкова впечатляващо... Дали пък имам възрастови  изменения в обонянието  Sunglasses, дали се дължи на друга личностна /хормони, стрес/ или външна причина.... newsm78

# 429
Ами то и на Енцо складът е в Чехия - това означава ли, че Парфумо е посредник? Защото, когато поръчвам от Енцо, пристигат за 3 дни. От друга страна, това означава ли, че може да има някъде български склад /без значение за коя от 2-те фирми/. Много съм мнителна, когато знам или предполагам, че може да има замесена "българска следа". То и на нашите летища няма особена гаранция...

В другата, елитарна тема, няколко потребителки харесват много една миризмичка на Хермес, която аз това лято си я купих на път за някъде си - ами.... хубава е, хареса ми, когато я пробвах и изчаках 15-ина минути , за мен впоследствие се оказа, че не е много трайна и не е нищо чак толкова впечатляващо... Дали пък имам възрастови  изменения в обонянието  Sunglasses, дали се дължи на друга личностна /хормони, стрес/ или външна причина.... newsm78

не мисля. по-скоро в бг рядко могат да се закупят наистина оригинални парфюми. а с тези конкурентни цени пък хептен. малък пример - преди около 2 години си купих комплект парфюм и лосион за тяло на van cleef & arpels за 150 лв. от парфюмерия. гледам в онлайн магазините се продава наполовина. според вас дали подобни марки правят 50% отстъпки на продуктите си?!
естествено, че не.Simple Smile

# 430
  • София
Да, Парфимо имат склад в Сливен.

# 431
Да, Парфимо имат склад в Сливен.
Да има много българска следа и в двата сайта. Peace

Сега започват черните петъци и големите намаления в Софийските, а и не само магазини. Следете и си вземайте парфмите от доказани магазини. Peace

# 432
Дойде и моят ред да се разочаровам от Enzo. Много съм ядосана, върнах им парфюма на същия ден. Ще чакам сега да видим кога ще ми възстановят сумата.  ooooh!

# 433
Менте или повреда някаква?

# 434
Менте, не менте ами чиста вода. Познавам много добре аромата, преди това си закупих и мостра от тях, после поръчах парфюма... Не е скъп, но не ми стана никак приятно.
За Lanvin Me L'Eau става дума.

Общи условия

Активация на акаунт