Изпитани сайтове за парфюми-8

• 131 106
  • 723
  •   2
Отговори
# 465
Ще има утре намаление на парфюми в emag,някой купувал ли е оттам и мога ли да се доверя? Simple Smile

# 466
Привет Hug
Някой пробвал ли е Olympea Paco Rabanne?
Рекламата е убийствена и съм сериозно изкушена.
Страхотен е. Много е траен, поръчах си го и очаквам да ми го доставят във вторник. Като миризма е малко по-лек от La vie est belle на Lancome.

# 467
Привет Hug
Някой пробвал ли е Olympea Paco Rabanne?
Рекламата е убийствена и съм сериозно изкушена.
Изключително обикновен, недобре блендиран, масов парфюм. Пробвай го и тогава се изкушавай.

Маруся никога! Wink

# 468
  • София
Като чуя това за "масов " парфюм се ужасявам. Не съм консервативна, но жената трябва да има  ярко и категорично ароматно присъствие, а не да си менкаме  парфюмите с ММ.  Следя дискусиите в  "Размисли и страсти",  няма лошо човек да е информиран за тенденции и нишова парфюмерия, но предпочитам класика, аман от ванилии, кафе и карамел.

# 469
"масов" не означава "унисекс"  Grinning
Маруся е точно масовка от "едно време", която аз не можах да преглътна назависимо, че харесвам "бабички".

# 470
Като чуя това за "масов " парфюм се ужасявам. Не съм консервативна, но жената трябва да има  ярко и категорично ароматно присъствие, а не да си менкаме  парфюмите с ММ.  Следя дискусиите в  "Размисли и страсти",  няма лошо човек да е информиран за тенденции и нишова парфюмерия, но предпочитам класика, аман от ванилии, кафе и карамел.
Какво е класика?

# 471
  • София
Всичко далече от унисекса и клубната вълна, впечатляващо, ярко, аромата, който изразява твоята индивидуалност, темперамент и сексуалност. Извинявам се , не искам да съм рязка . в момента съм с Paloma Picasso, малко е строга Naughty

# 472
  • До сърцето...
Всичко далече от унисекса и клубната вълна, впечатляващо, ярко, аромата, който изразява твоята индивидуалност

Не разбрах,  защо нишов или унисекс аромат не може да изрази лична (женска) индивидуалност и сексуалност?!   Rolling Eyes

# 473
Благодаря  Simple Smile Поръчах го от чисто любопитство...  Crazy

# 474
Всичко далече от унисекса и клубната вълна, впечатляващо, ярко, аромата, който изразява твоята индивидуалност, темперамент и сексуалност. Извинявам се , не искам да съм рязка . в момента съм с Paloma Picasso, малко е строга Naughty

Да, и аз я харесвам и нося.
Но не я използвам като флаг на индивидуалност, темперамент и сексуалност.
Или пък ако го правя, не разбирам защо тези индивидуалност, темперамент и сексуалност /при мен - подчертано женски/ да не могат да бъдат изразени чрез Загорск на КдГ или Черния Оуд на Монтал.
Вкарала си се излишно в клишета.

# 475
Ще си дам мнението за Венера козметикс /fragrances.bg/. Поръчвала съм 4 или 5 парфюма от тях. Последният, който си купих беше тестер на Dolce&Gabbana Pour Femme EDP. Преди 3 години съм си купувала същия от магазин и отново тестер. Между двата няма нищо общо и не говоря само за дълголетие на аромата. Разликата е и в миризмата. С тестера от магазина като се пръсна сутрин, го усещам до вечерта, дори след като взема душ и след 3 години все още имам около 10-тина мл. във флакона. Този от Венера, докато изляза от входа и вече няма помен от него; за 4 месеца повече от половината бутилка я няма no Преди това си купувах Dolce&Gabbana Pour Femme Intense EDP пак от Венера и пак тестер, но си мислех, че проблема е в това, че Intense принципно е с по-нетраен аромат. Мисля повече тестери от тях да не купувам  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 476
Ще си дам мнението за Венера козметикс /fragrances.bg/. Поръчвала съм 4 или 5 парфюма от тях. Последният, който си купих беше тестер на Dolce&Gabbana Pour Femme EDP. Преди 3 години съм си купувала същия от магазин и отново тестер. Между двата няма нищо общо и не говоря само за дълголетие на аромата. Разликата е и в миризмата. С тестера от магазина като се пръсна сутрин, го усещам до вечерта, дори след като взема душ и след 3 години все още имам около 10-тина мл. във флакона. Този от Венера, докато изляза от входа и вече няма помен от него; за 4 месеца повече от половината бутилка я няма no Преди това си купувах Dolce&Gabbana Pour Femme Intense EDP пак от Венера и пак тестер, но си мислех, че проблема е в това, че Intense принципно е с по-нетраен аромат. Мисля повече тестери от тях да не купувам  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ох, дано да не си права, че вчера от намаленията си поръчах два парфюма без опаковка от тях Sick

# 477
 И аз преди близо три месеца си поръчах от Венера козметикс 2 тестера-Lanvin Eclat D'Arpege EDP 100ml за Жени БЕЗ ОПАКОВКА и Jimmy Choo EDP 100ml за Жени БЕЗ ОПАКОВКА. За първия съм повече от сигурна,че нещо не е както трябва. Ползвам Lanvin Eclat D'Arpege , откакто е излезнал на пазара и отлично знам колко е траен. С този тестер и аз като Alexa73, докато изляза и е изветрял. Така че това ми беше първа и последна поръчка от тях.
P.S. И още нещо-преди като си купех тестер на същия парфюм, капачката идеално пасваше от предишното шишенце. Докато сега това не става.

# 478
Сега си направих проверка и вижте какво излезе за тестера от Венера козметикс:
http://tanitanik.snimka.bg/daily/parfumi.888187,
а на кутията пише P&G Prestige beaute made in UK  Joy
Вчера си купих парфюм от магазин:
http://tanitanik.snimka.bg/daily/parfumi.888187.36326877
и на кутията си пише PIUG FRANCE-PARIS made in France.
Дано вашите тестери да не са фалшификати. Мен ме е яд, защото тестера беше с 20-тина лева по-евтин от парфюма с опаковка и може би той щеше да е истински.  newsm03

# 479
ЕЕ, тъкмо мислех да поръчам One Million, че само там намерих парфюм, не тоалетна вода, а с опаковка са изчерпани. За подарък е, страх ме е да не се изложа.

Общи условия

Активация на акаунт