Изпитани сайтове за парфюми-8

• 131 108
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Получи ли мейл, че пратката ти е шипната? Във въпросния мейл би трябвало да има номер за проследяване. Пращат с DHL обикновено. Peace
Няма мейл още,в неделя направих поръчката.Само смс ,че парата е усвоена.

Преди доста години когато можеше да се поръчва от САЩ без да се плаща нищо допълнително редовно поръчвах от този сайт - за читав, читав е, но там ми прихванаха картата,та повече и не съм поръчвала.
В смисъл какъв ти прихванаха картата?Теглиха от нея неправомерно ли?

# 451
  • София
Скрит текст:
Получи ли мейл, че пратката ти е шипната? Във въпросния мейл би трябвало да има номер за проследяване. Пращат с DHL обикновено. Peace

Преди доста години когато можеше да се поръчва от САЩ без да се плаща нищо допълнително редовно поръчвах от този сайт - за читав, читав е, но там ми прихванаха картата,та повече и не съм поръчвала.

Да, точно така, т.е. сайта е несигурен за плащанията.

# 452
Скрит текст:

Ужас!Успя ли да реагираш?Банка,стопиране и т.н.

# 453
  • София
Скрит текст:

Ужас!Успя ли да реагираш?Банка,стопиране и т.н.
Да, сега се сетих това беше в далечната 2008 година.Бяха опитали да изтеглят 1500 долара, 1000 долара, 500 долара, и накрая платили някакви авточасти за 58 долара.

# 454
 Здравейте, абсолютно боса съм по въпроса с парфюмите и затова се обръщам за помощ към вас.
 Мога ли да се доверя на тези сайтове за тази тоалетна вода? Не я намирам по сайтове в Бг на друго място, а съм от малък град и нямам възможност да я купя от проверена верига магазини.

http://www.enzo.bg/slava-zaitsev/maroussia-toaletna-voda-za-zheni/

http://megashop.bg/cshop/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … product_info.html

Благодаря  bouquet

# 455
  • Пловдив
Аз поръчах от Венера за пръв път, днес очаквам пратката.
Да споделя, че са обявили черен петък и има интересни предложения.

# 456
  • София
Действително офертата на Енцо за Маруся е най-добра и си поръчайте без притеснение. Цената за доставката там е малко по-висока, но са много бързи, точни и коректни.

# 457
  • София
Моята Маруся е от парфимо.бг и съм доволна.

Сутринта най-накрая ми пристигнаха нещата от парфимо - забавиха се с няколко дни, но пък доставката наистина беше безплатна. В петък им звънях да питам какво се случва, направих забележка на жената, че не е моя работа да им звъня когато има закъснение, а те трябва да се обаждат, за да предупредят. Извини се, беше любезна.

Венера наистина имат хубави предложения за черния петък  Simple Smile

# 458
Искам да знам повече за тази Маруся, събуди ми любопитството  Simple Smile Оприличете я на нещо или поне ми дайте насока. Благодаря!

# 459
 През телефон разглеждайки сайтовете от първа страница въобще не съм видяла този ПАрфимо и тъй като много бързах си пуснах Маруся-та през един немски сайт ( уж проверен отмои приятелки живеещи там ), излиза ми с 8 лв по-скъпо,защото и приятелка се включи и си разделихме доставката.

Благодаря за отговорите,момичета  bouquet

feria99, не мога да помогна, няма ме по парфюмите..Този го бях мирисала на една мостра много много отдавна и просто събуди сантиментални чувства в мен и затова поисках да го имам.

# 460
  • София
Искам да знам повече за тази Маруся, събуди ми любопитството  Simple Smile Оприличете я на нещо или поне ми дайте насока. Благодаря!
Марусята е цветен шипър, доста зъбат и коресилинов. Не е за хора със слаби нерви, а също и за такива, които не се разбират добре с ретро парфюми  Peace

# 461
  • Варна
Марусята е цветен шипър, доста зъбат и коресилинов. Не е за хора със слаби нерви, а също и за такива, които не се разбират добре с ретро парфюми  Peace

Нещо като Шанел 5 ли?
А дали е траен?Цената му е доста ниска

# 462
  • София
Ето тук се обсъжда Маруся в няколко страници:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358892.930;topicrefid=20

Атти, върху мен тя е нежна руска девойка, няма нищо зъбато и нападателно. Последната година обаче нося основно Опиум и Агента, та всичко друго ми се струва меко и приглушено  Grinning

Марусята я взех заради карамфила, но изобщо не гo хващам. Наистина има ретро vibe, не на всеки ще допадне. Трайност върху моята кожа: около 5-6 часа.

# 463
  • София
Таис, ти определено не си от хората със слаби нерви Simple Smile Останалите да внимават с Маруся на сляпо.

Боряна, не бих казала конкретна прилика с Шанел 5, но да, от подобна кръвна група са. При всички случаи не мога да го сравня с Шалимар и Будоар, както в линка.

# 464
  • София
Привет Hug
Някой пробвал ли е Olympea Paco Rabanne?
Рекламата е убийствена и съм сериозно изкушена.

Общи условия

Активация на акаунт