Изпитани сайтове за парфюми-8

• 131 117
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Ами то и на Енцо складът е в Чехия - това означава ли, че Парфумо е посредник? Защото, когато поръчвам от Енцо, пристигат за 3 дни. От друга страна, това означава ли, че може да има някъде български склад /без значение за коя от 2-те фирми/. Много съм мнителна, когато знам или предполагам, че може да има замесена "българска следа". То и на нашите летища няма особена гаранция...
Да, Парфимо имат склад в Сливен.
Да има много българска следа и в двата сайта. Peace

Сега започват черните петъци и големите намаления в Софийските, а и не само магазини. Следете и си вземайте парфмите от доказани магазини. Peace

От кои сайтове може онлайн да се закупят хубави парфюми, че ние в провинцията  трудно пазарим.

# 436
  • Пловдив
На първа страница са изброени сайтовете, които най-често се коментират в тази тема.

# 437
+1 за http://www.parfimo.bg/
Коректни и точни са вече няколко пъти съм пазарувала от там и не са ме разочаровали.

# 438
  • София
+1 за http://www.parfimo.bg/
Коректни и точни са вече няколко пъти съм пазарувала от там и не са ме разочаровали.
smile3521 newsm10

# 439
Някой купувал ли е оригинален парфюм от Елитис,аз съм от Варна и забелязах,че La vie est belle 30 мл е 95 лева и много ме изкушава,а в дъглас е 113,имате ли опит с този магазин.Мисля че са го намалили,защото бях питала в този магазин и беше даже 116,а сега на 95 са го намалили явно...

# 440
Поръчах си парфюм в Fragrance X дали са читави?Благодаря предварително!

# 441
Здравейте,

За първи път поръчвам от сайт ...
Нацелих Perfume-bg.eu, произволен избор.
Преди малко тествах парфюма и трябва да кажа, че получих неприятен сърбеж ... гледам, че няма зачервяване, но остана едно смъдене.
За мен нещата определено не са ОК  newsm11

Не съм имала подобен случай, дори с наливните на Рефан.

# 442
  • Стара Загора
Здравейте, какво е мнението ви за megashop.bg? И по-специално за тестерите, които продават?

Аз съм поръчвала единствено от този сайт и според мен и тестерите, и парфюмите са оригинални.

# 443

Читави са, но най-вероятно ще го взимаш от митницата. Peace

# 444

Читави са, но най-вероятно ще го взимаш от митницата. Peace
Искат номер на карта ,но без код.Дадох адрес и дотам.Поръчката е обикновена пише до 12 дни.Ще чакам. На мейл ли пишат вероятна дата за получаване?

# 445
Получи ли мейл, че пратката ти е шипната? Във въпросния мейл би трябвало да има номер за проследяване. Пращат с DHL обикновено. Peace

# 446
Получи ли мейл, че пратката ти е шипната? Във въпросния мейл би трябвало да има номер за проследяване. Пращат с DHL обикновено. Peace
Няма мейл още,в неделя направих поръчката.Само смс ,че парата е усвоена.

# 447
Изчакай още, в такъв случай - ако до ден-два не получиш мейл, пиши на сайта да провериш какво се случва.

# 448
Изчакай още, в такъв случай - ако до ден-два не получиш мейл, пиши на сайта да провериш какво се случва.
Благодаря много! Hug Hug Hug

# 449
  • София
Няма мейл още,в неделя направих поръчката.Само смс ,че парата е усвоена.

Преди доста години когато можеше да се поръчва от САЩ без да се плаща нищо допълнително редовно поръчвах от този сайт - за читав, читав е, но там ми прихванаха картата,та повече и не съм поръчвала.

Общи условия

Активация на акаунт