Изпитани сайтове за парфюми-8

• 131 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Искам само да изразя възмущението си от parfumibg.com .
Абсолютно недопустимо отношение! Миналата седмица на 27-ми ноември поръчах един парфюм за подарък за рожден ден, който е тази седмица. В email-а, който получих, пишеше, че до края на същия ден ще получа обаждане от тях да ме уведомят кога ще си получа поръчката (която междувременно беше потчърдена от тях на email-a). Та така. Минаха се 6 дена оттогава, никой нито се обади, нито писа. И накрая се наложи да им звъня аз. При което вдига някакво момиче и ми вика "Ало" . Нито се представи, нито нищо. Трябваше аз да питам "Това parfumibg ли е ?". Както и да е. И я питам какво става с поръчката ми (номер еди си кой), а тя ме пита за номер за връзка. И мълчи. След като я питам пак , вече малко раздразнена, какво се случва с моята поръчка, която чакам от петък и ми е супер спешна, тъй като е подарък за рожден ден, който е тази седмица, жената ми казва, че не е налична. Добре, не трябваше ли да ми се обадите или пишете, ами да, трябваше. И сега резултата е един- това некомпетентно същество продължава да си стои в офиса и да слуша музика. И май нищо друго да не прави. А аз увисвам без парфюм и без подарък, няколко дена преди рожденния ден, на който исках да зарадвам мой близък човек. Евала! "Уникална държава!" - както казват в моите любими "Господари на ефира".   newsm78 #Cussing out #2gunfire

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 16:46 от Neli Dimitrova_529017

# 526
  • sofia
http://www.parfum-bg.com/ в София можеш на място да си го вземеш още днес, аз звънях преди малко и така ме увериха

# 527
  • София
Мога да те уверя, че трябва да бъдеш изключително благодарна за така стеклите се събития, защото ако беше наличен, щеше да получиш менте, с което да се изложиш на рождения ден.
Все пак са излезли коректни към теб, като не са ти пратили нещо друго, което да установиш едва след като го платиш и разпечаташ, а тогава вече няма да ти приемат рекламация, връщане и възстановяване на пари.

# 528
  • на морето
Мога да те уверя, че трябва да бъдеш изключително благодарна за така стеклите се събития, защото ако беше наличен, щеше да получиш менте, с което да се изложиш на рождения ден.
Все пак са излезли коректни към теб, като не са ти пратили нещо друго, което да установиш едва след като го платиш и разпечаташ, а тогава вече няма да ти приемат рекламация, връщане и възстановяване на пари.

Peace Честно казано, не мислех, че такива сайтове имат клиенти.... newsm78

# 529
  • BG-DE
 Neli Dimitrova_529017, радвай се, че е станало така иначе щеше да се сдобиеш с "чудесно" менте  Mr. Green И аз не мога да си обясня как все още има хора, които да вярват, че за 20-30 лв ще получат  оригинален парфюм (и то в най-голямата разфасовка  Grinning) то хората дават с пъти повече и пак няма гаранция  Grinning
Скрит текст:
Както и с тези баркодове, имам чувството, че някои хора си мислят, че това е като някаква индулгенция за автентичност, те ментосали шише и аромат та няма да напечатат съответния баркод  Joy

# 530
  • Добрич
Здравейте,
харесах един парфюм https://www.bonjour.bg/product.php?ProductID=237
и се чудя, дали ще има ментета на тази марка, не толкова разпространена. Видях че в продавалника се предлага на по-ниска цена, дали това не се дължи на каталожната търговия и отстъпките при нея?

# 531
  • До сърцето...
Здравейте,
харесах един парфюм https://www.bonjour.bg/product.php?ProductID=237
и се чудя, дали ще има ментета на тази марка, не толкова разпространена. Видях че в продавалника се предлага на по-ниска цена, дали това не се дължи на каталожната търговия и отстъпките при нея?

Как да не е разпространена, магазини, продаващи продукти на Ив Роше има дори в по-малките градове. Лили дрогерии имат със сигурност техен асортимент, не вярвам в Добрич да няма.
Марка от нисък ценови клас, не знам дали си струва риска от онлайн поръчка.

Редактирам се. Видях, че няма Лили дрогерии в Добрич (или поне интернет не дава инфо), мисля, че може да попитате на сайта им как и къде може да го закупите - https://www.facebook.com/YvesRocherBulgaria
Поне няма да се притеснявате дали е менте  Peace

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 13:19 от Radika

# 532
Здравейте! Това беше тоалетна вода и затова е и по-евтина. И понеже никъде по магазините го няма, се реших да го поръчам online. Иначе съм абсолютно съгласна с вас. Та аз дори от години не купувам парфюми от БГ. Била съм и по корабите, работих в Tax and Duty Free Shops , както и от няколко години съм в Англия. И много добре знам какви са оригиналните парфюми и за мен дори и по магазините тук няма такива Wink И да, май се радвам, че стана така. Кой знае какво менте щях да получа от тия. Просто много ми се иска да го поръчам. Тоалетната вода е Carlos Moya и е любимият на рожденникът. Ако някой го е ползвал или го е поръчвал, много моля, кажете ми откъде. Ще съм Ви безкрайно благодарна! Simple Smile А междувременно - хубав и усмихнат ден! Simple Smile

# 533
  • София
В Ремедиум от години има Карлос Мойа. Напр.:
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=237966

# 534
  • София
Carlos Moya е дрогерийна марка и съм я срещала в големите аптеки от рода на верига Ceiba в Кауфланд, магазини Лили и ДМ.

# 535
  • Добрич
Radika Въпросът ми беше по скоро дали марка като Ив роше би се фалшифицирала, а не от къде да си го купя. Благодаря

# 536
  • София
Radika Въпросът ми беше по скоро дали марка като Ив роше би се фалшифицирала, а не от къде да си го купя. Благодаря
Моето мнение е, че продукти от тази ценова класа надали се заслужава да се фалшифицират Simple Smile

# 537
  • До сърцето...

Не съм разбрала, извинявай Blush  Реших, че питаш дали си струва да го поръчаш от този сайт, заради вероятността да не е оригинален.
Мисля, че симпати е права

# 538
 Мили Момичета, поръчах парфюм от FrangrnceX,(NY)Всичко уж ок.Чакам 12 дни ,нищо не се случва(получих документи от DHL които разпечатах за да се оправя с митницата когато пристигне пратката)Днес звъня в DHL и питам какво се случва.Оказва се ,че пратката е спряна в Синсинати на 25.11. поради това ,че е опасен товар и не може да лети през океана.Щях да падна,питам и сега?Обадете се на DHL в USA и се разберете с тях,беше отговора.Сега не знам откъде да ги почвам.Ангийският ми е на ниво "приятно ми е да се запознаем",ще трябва мъжа ми да се разправя,но той не е пряко засегнат(всъщност той плаща ,но не е хаберлия) и няма да ми свърши работата качествено.Имали ли сте такъв проблем,моля  ви споделете.  baby_neutral

# 539
В търсене на добър не-български сайт и на конкретен парфюм попаднах на flaconi.de. Направих една поръчка, много съм доволна. Парфюмите са истински, доставят в рамките на 2-3 дни. Малко неудобство е , че се пазарува до адрес на превозвач. Ползвам Габко, одват за десетина дни. Има о много козметика в сайта, от дрогерийна до високия клас. Сега чакам втората си поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт