Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 631
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,можете ли да препоръчате четка за руж от тези магазини , която да не е голяма.Благодаря!  bouquet

# 151
на Есенс

# 152
  • Germany
Аз ползвам тази на Ебелин:

Скрит текст:

# 153
Hrissie,bubanka,благодаря!  bouquet

# 154
Здравейте,можете ли да препоръчате четка за руж от тези магазини , която да не е голяма.Благодаря!  bouquet
Тази на Катрис е хубава, имам и на Есенс, но никак не ми харесва... много е рехава.

# 155
На Екотулс има комплект в травел размер. Има за руж, сенки, скосена четка и не помня каква друга.

# 156
Mery,tooclose,благодаря!  bouquet

# 157
  • на кого му пука
На мен пък не знам поради каква причина скосените четки не са ми удобни.За руж използвам голямата от този сет.

# 158
Случи, не е ли голяма тази четка?Аз имам една скосена, която на моето лице изглежда голяма и като започна да слагам руж цялата се омацвам Mr. Green

# 159

Това е моят сет. Дават я финиш четка, но аз я ползвам за руж, не ми е голяма. Имам и в реален размер четката за руж, тя е малко по - голяма и леко скосена.
Ето тук има още един вид.

# 160
  • Пловдив
Имам нужда от матираща пудра, нанасям я леко върху фон дьо тена за завършване Simple Smile Със смесена, светла кожа съм. Моля да ми препоръчате модел на  Catrice или Essence Wink

# 161
Имам нужда от матираща пудра, нанасям я леко върху фон дьо тена за завършване Simple Smile Със смесена, светла кожа съм. Моля да ми препоръчате модел на  Catrice или Essence Wink

# 162
  • Sofia
На мен пък не знам поради каква причина скосените четки не са ми удобни.За руж използвам голямата от този сет.

Аз също използвам тази четка за руж и съм доволна от целия комплект. Между другото, тъй като е много по- евтино си го поръчах от e- bay Peace

# 163
Момичета, бихте ли ми препоръчали нещо за торбички под очите Simple Smile

# 164
  • Стара Загора
В Лили:
CРЯДА, 29.07.2015.
ШОК ЦЕНА
-20%
ЛОСИОНИ ЗА ТЯЛО

Общи условия

Активация на акаунт