Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 470
  • 782
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема   bouquet

Любимите ми летни продукти са слънцезащитните млека и спрейове (в последните години спрейчетата на СънДенс).

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 14:24 от glare

# 16
Бубанка, благодаря ти  Hug

# 17
  • Бургас
Ох,колко хубаво,аз тези ги имам и отдавна се чудя какво да ги правя,за зимата са идеален варииант,тогава съм много светла.
Любимите ми летни продукти са бронзиращите пудри-примерно Флор Мар и цветните сенки и спирали

# 18
любимият ми продукт е Balea Sun Dance автобронзиращо мляко със слънцезащитен фактор 20
не го нанасям всеки ден и ми дава съвсеееем лек цвят, колкото да не съм млечно бяла /не търся почерняване по принцип/; ако се нанася ежедневно, вероятно ефектът би бил доста по-очевиден

Скрит текст:

# 19
На мен ми станаха любими слънцезащитните Sun dance. Отделно обожавам летните аромати на душ-геловете  Crazy

# 20
  • Стара Загора
Кои бяха по-добрите матиращи листчета - тези на Essence или на Catrice? Тези на Catrice знам, че са в по-хубава кутийка.

Моите любими продукти за лятото са от лимитираните серии на Balea.

# 21
  • Стара Загора
Кои бяха по-добрите матиращи листчета - тези на Essence или на Catrice? Тези на Catrice знам, че са в по-хубава кутийка.

Моите любими продукти за лятото са от лимитираните серии на Balea.

Ето някои от бъдещите лимитки Laughing

Скрит текст:

# 22
Тази зелената лимитка с алое вера и лимети е страхотна. Но в България мисля, че я мернах с друг етикет, този е специално за рождения ден на Карлсруе. Цената й е 55 цента в Германия.

# 23
Новите лимитки изглеждат страхотно, кога ли ще ги пуснат  newsm78
Моите любими продукти са дезодорантите на Балеа- предпазват дори в тази жега при обилно потене и спорт. Аромата в повечето случаи се усеща, но не силно.

# 24
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета взех си на есенс гел молива за очи но не мига да го сложа. Направо прескача  ... и е много грозно.
Знаете ли защо така

# 25
Момичета, здравейте!

Колебая се между матиращите листчета и матиращата пудра на Essence. Кой продукт е по-подходящ за матиране на блестящото ми лице през деня?

Също имате ли някакво впечатление от маската за лице на Balea Paradise Island (лимитирана е). Днес я пробвах и с изненада установих, че не се мие, а само се трие с мека кърпа. Още нямам някакви впечатления, че ми е изчистила добре кожата, но ми се струва, че и след като си измих лицето вечерта, то остана мазно от маската през деня..

# 26
  • гр.Добрич
Момичета взех си на есенс гел молива за очи но не мига да го сложа. Направо прескача  ... и е много грозно.
Знаете ли защо така

Аз също го споделих преди месеци. Много трудно го разписах и му се развали връхчето. Трябва да мине време и ползване.Очна линия не мога да направя с него, въпреки че вече по-лесно го нанасям.

# 27
И при мен е така с гел молива  Peace , уж слаб цвят,пък много трудно се отмива...
Да не говорим,че аз го и подострих моя  Joy , след което прочетох из форума,че се върти от долната страна  Outta Joint Laughing

# 28
  • гр.Добрич
Той се върти, но връхчето си остава тъпо, така че по-добре да се остри.

# 29
Той се върти, но връхчето си остава тъпо, така че по-добре да се остри.
Повярвай - изобщо не е по-добре  Laughing Hug  , само се разпердушинва отстрани,връхчето отново остава тъпо  Peace , поне с моята острилка де  Joy

Общи условия

Активация на акаунт