Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 427
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
Препоръчайте ми крем за лице - за възрастова категория 40+.
Искам да е озаряващ и стягащ.

# 751
Ама наистина, дайте верно да си направим една тема в темата или отделна все тая, да си разменяме дрогерийните несполуки.Направо ще се оттърва от един несесер. Бубанкее дай ни зелена светлина моляяя Praynig Praynig Praynig, сигурна съм, че и ти имаш от какво да се оттървеш. Mr. Green
Направо ще наснимам квот имам и пускам.

Има тема за размяна на Ейвън и Орифлейм, може да се разшири  Peace.Предлагам само  Blush, ако е неуместно, не ме бийте  Mr. Green.

# 752
  • Стара Загора
Четката още от месец я има в нашия ДМ и то на цена от около 27 лева, ако не се лъжа..

В Елитис има по 10 лв на някаква марка STANDELL, още лятото ги видях, но зъбците са меки и като на обикновена четка. За мен няма да вършат същата работа и не бих си дала парите.

Скрит текст:

По-добре си купете оригинала, отколкото да си давате парите за копия и накрая пак да стигнете до Тангъла. Два пъти ще си го платите. Laughing

# 753
Аз пък не знам защо всеки път като я видя тази четка, си мисля че ще се скубя адски много с нея. Косата ми е гъста и къдрава и си позволявам почти само широк дървен гребен  Mr. Green Не разбирам откъде идва всеобщото задоволство  Rolling Eyes

# 754
  • Бургас
Аз пък не знам защо всеки път като я видя тази четка, си мисля че ще се скубя адски много с нея. Косата ми е гъста и къдрава и си позволявам почти само широк дървен гребен  Mr. Green Не разбирам откъде идва всеобщото задоволство  Rolling Eyes
В темата за Ейвън бяха писали,че е против заплитане и е супер ефикасна.Аз имам някакво менте,нищо особено не е.

# 755
  • Стара Загора
Аз пък не знам защо всеки път като я видя тази четка, си мисля че ще се скубя адски много с нея. Косата ми е гъста и къдрава и си позволявам почти само широк дървен гребен  Mr. Green Не разбирам откъде идва всеобщото задоволство  Rolling Eyes

Зъбците и са тънки и много остри. Затова успяват да минат през възелчетата безпроблемно. Моята коса също е гъста и се заплита ужасно, но ми реши проблема от раз. Изобщо не вярвах на говореното преди да пробвам. Аз ползвам на Макадамия, но те са подобни. Скоро ще си взема и Тангъла. Peace

# 756
Момичета искам да ви похваля новите червила с блясък на Есенс и палитрата сенки за очи с нюд цветове - All about... nudes 02. Heart Eyes Влюбих се в тях и определено това са едни от най-сполучливите дрогерийни козметични продукти от доста време които съм ползвала! Ако ви се чете малко повече за някои от новите продукти на Есенс и Катрис може да прочетете мнението ми за тях в блога ми.  Hug
http://mybeautyboxx.blogspot.bg/2015/10/essence-catrice-sparkling-miracle.html

# 757
  • Стара Загора
Чудя се дали и аз да не си взема тази палитричка на Essence - не търся нещо много пигментирано, аз по принцип сенки не слагам, но ми се иска отвреме навреме да си слагам нещо ненатрапчиво, което да си ходи с повечето дрехи.

# 758
Ако си с мазни клепачите по- добре пропусни  Peace на моите се задържат макс 6 часа, с база. Много красиви цветове, но..
След няколко палитри и единички спирам да купувам вече на есенс и катрис сенките. Да вдигнат малко качеството.
А от дрогерийните, които съм ползвала най- ми допада четворката на флормар- тва цял ден няма мърдане и са хубави, пигментирани цветове. Искам и единичките да ги видя как са, но по- нататък. Не съм пробвала и сенки на лореал, макс фактор и буржоа те са по- скъпи и малко ме съмняма дали няма да са като есенските, някой ако има опит може да сподели Whistling

# 759
  • Бургас
Аз имам новата нюд палитра на Лореал,няма нищо общо със сенките на Есенс,едва ли някога ще купя пак сенки на Есенс,ужасно са непигментирани и нетрайни

# 760
Относно четката ще чакам да се включи някой къдравелко, понеже ако къдрава коса се разреши със ситен гребен става бомба  Laughing А тази Dessata дето я има в Рибката същата ли е като способности?
Скрит текст:
Не знам дали сте пробвали такъв тип четка
http://woman.-spam082-/uploads/content/Avgustina/TBDbrushschoolfinal.jpg , но за дълга коса е мн удобна. Моята е на някаква неизвестна за мен марка Beauty mania, но излезе много качествена.

❇Sisi_91❇, и аз доскоро не ползвах сенки, но започнах с няколко единични бледи пастелни цветове  и човек се зарибява  Laughing
За мен обаче качеството на единичните и палитрите/на Катрис специално/ е различно!

# 761
Mery*- , виж от единичките на Флормар № 14. Страхотен цвят!
Вчера сложих от балсама на Нивея като база, за да преценя трайността на фдт. От 9:30ч. до 23ч. не беше мръднал. Нито в сухите участъци се беше събрал, нито в линии.  Peace
Използвам фдт на Ревлон Колорстей.

# 762
Любимите ми сенки на Essence ! Добре пигментирани, много трайни с база и цветовете, лично на мен, са ми идеални почти с всичко.
След около седмица носене на фдт True Match мога да кажа, че съм много, много доволна! Както и Style Lip Lacquer ASTOR отново потвърждавам, че се превърна в любим продукт. 

Няма ли вече нова тема да има?

# 763
  • Стара Загора
Попаднах на публикация, в която се пишеше, че сенките в бронзовата палитра  на Essence  била почти кремообразни, а тази с нюд цветовете били със съвсем друга формумула.

# 764
Препоръчайте ми крем за лице - за възрастова категория 40+.
Искам да е озаряващ и стягащ.
Не е от Лили и ДМ, но ти предлагам да си вземеш на Vichy - Лифт Актив . Те имат и промоция в момента талон за 10 лв.  имат дори и мостри може първо да пробваш. Те са точно стягащи и озаряващи.

Общи условия

Активация на акаунт