Настаняване в Узана???

• 13 830
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Дано и другия път да имате същия късмет.

Ако има друг път "там", то ще е Балканци или Хлебна  Simple Smile

# 16
А ние след като обиколихме всички гореизброени "хотели" на Узана и не ни харесаха, се настанихме на хижа Партизанска песен. Останахме много доволни-това въобще не е хижа в общоприетия смисъл-ние бяхме в стая със самостоятелна баня и тоалетна, всичко е ново-легла, мебели, под, дограма, чисто и приятно. В ресторанта готвят чудесно, цени нормални, а собствениците бяха изключително любезни. За двора вече писаха по-горе-прекрасно място за отдих.

# 17
  • Пловдив
Най-добре се очертава да е на Балканци, личи си че се прави от човек с много пари  и....акъл, почти приключваха ремонта, има страхотно външно кафе, стъпило на платформа направо над пропаста. Точно до него има и ски писта и ще става и за скиори през зимата.
То това с кафенето и терасата си е там от 30 години Simple Smile Иначе си прав Simple Smile

# 18
То това с кафенето и терасата си е там от 30 години Simple Smile Иначе си прав Simple Smile
[/quote]

Не знам, сефте отидохме до там, но гледах как в момента монтираха част от платформата, може просто да са я подменяли или разширявали

# 19
  • Пловдив

Не знам, сефте отидохме до там, но гледах как в момента монтираха част от платформата.
Може да има нещо съвсем ново, не сме били там от март (децата карат ски на пистата).

# 20
  • Варна
А мнения за хижа Узана?
 Ходи ми се на планина тази зима, евтинко...
Има ли баня/тоалетна в някои стаи или са само етажни баните?

И въобще условията поносими ли са?

# 21
  • Пловдив
А мнения за хижа Узана?
 Ходи ми се на планина тази зима, евтинко...
Има ли баня/тоалетна в някои стаи или са само етажни баните?

И въобще условията поносими ли са?
Ами.... хижа е. Точно хижа. До колкото знам няма стаи със самостоятелни бани.

# 22
  • Варна
А  в туристическата спалня, или т.н. комплекс Узана някой скоро ходил ли е? Отзиви?

# 23
  • Пловдив
А  в туристическата спалня, или т.н. комплекс Узана някой скоро ходил ли е? Отзиви?
Дай някаква снимка, от къде го гледаш, да се ориентирам малко за кое говориш. Изобщо давай нимки Simple SmileSimple SmileSimple Smile Аз ги знам повечето.

Между другото "Партизанска песен" и "Хлебна" са сравнително близо една до друга, но са отделени от основната поляна, където са повечето от останалите. Както "Географски център" и "Балканци" са сравнително близо и пак са отделени от останалите, не са на главната поляна.

# 24
  • Варна
http://www.bgvakancia.com/common_images/offers/248/thumb_307b0ee … 466773bd7b1fa.JPG
http://www.bgvakancia.com/common_images/offers/248/thumb_644e61a … dbd90ef1e9430.JPG
http://www.bgvakancia.com/common_images/offers/248/thumb_14651bd … 0d894c3a936ed.JPG
http://www.bgvakancia.com/common_images/offers/248/thumb_60bd626 … ad4d8d04567e1.JPG

Благодаря Янтра за съдействието Simple Smile

Просто никъде не мога да намеря подробности за това място, само в един сайт и един човек за контакт...никъде и никъде инфо за тази тур. спалня "Узана" и почвам да се чудя има ли такова място въобще... newsm78

# 25
  • Пловдив
Аааа знам го. Ама това е по-зле и от хижата. Това има стаи с много легла, няма самостоятелни санитарни възли. Това и старата хижа Узана са близо едно до друго, на главната поляна, по пътя за връх Исполин. Обаче е евтино, не знам колко точно, ама е евтино. Стига се с кола.

# 26
  • Варна
Благодаря Янтра, а ми казаха че има бани в стаите...Може пък да са правили ремонт? Sunglasses

# 27
  • Пловдив
Благодаря Янтра, а ми казаха че има бани в стаите...Може пък да са правили ремонт? Sunglasses
Признавам - може, там не съм влизала от доста време, поне 10-тина години.

Прясната ми лично изпробвана информация е от Прима S, Импулс и Балканци - миналата зима и ранна пролет. А, и в Хлебна (близки приятели).

Общи условия

Активация на акаунт