Слънце пече, много е добре! С януарче на море! (56)

• 78 776
  • 500
  •   1
Отговори
# 300
  • sofia
Ето ни и нас

Завърнахме се от рая.
Аз вечер пия мента, глог и валерян, защото не мога да оправя часовата разлика още. Успях да си свърша изостаналата работа и някак съм много щатлива, че съм си вкъщи.
Наблъскали сме програмата със срещи и вечери, защото не сме си виждали приятелите сума време.

Кои дечица ще бъдат предучилищна септември? Има ли някой, който ще записва детето в у-ще?

# 301
Елч, бързо адаптиране към новия ритъм.  Hug Нико на ясла ли е?

Люба,  Heart Eyes прекрасни сте, както винаги. Разказвай, ако имаш време.
Аз бях два дни болничен вкъщи. Имах малко здравословни проблеми.
Сами е на градина, в момента е изключително забавен и интересен. Много бърбори, нещо което много ме радва, нали късно проговори...Той ще си продължи и двете подготвителни в градината.
С какво се занимават децата ви? На какво ги учите?

# 302
Елч успех!! Аз с моята работа ставам в 4 да качвам нова версия на софтуера хаха та знам как се чувстваш....

Какче как сте? Алекс тръгна ли на ясла?  Hug

Люба Калин е в предучилищна тук, догодина тръгва на училище. Задължително е от 6 години.

Emilly1212 Калин на нищо не мога да го науча, дъвчем числа, букви, цветове, форми, чингелчета, чертички....след 2 седмици като го питам нищо не знае  Mr. Green А Михаил, на 3 като слуша покрай уроците на брат му знае перфекто числата до 10, да ги пише, разпознава часовника, форми, пирамиди...опасна работа.

# 303
  • София
Ставане в 4 ми звучи кошмарно... За мен и 7 без 15, когато будя децата е ужас. Чакам им ваканциите с нетърпение.
Боян ще тръгва на 7+ в първи клас, дотогава в градината. Тази година кака му ще е първокласничка. И нея не мога да я науча на нищо, а Боян попива без никой да се занимава с него.
Люба, страхотна снимка!

# 304
Дария ще е в детската градина. Тя върви с предния набор от първа група.

Аз пък не мога да науча малкия на нищо. Изобщо не ми разрешава да му чета книжки. Запушва ми устата и крещи "не не не". Покрай него и кака му страда, тя много обича да и четем, а сега почти не мога. По цяла вечер се бият и хвърлят играчки, това им е основното забавление.

Аз още съм в отпуск, не знам като започна работа как ще ставам преди 6. И тях ще трябва да ги водим доста по-рано.

# 305
  • Пазарджик
Честит празник,мили мои  Heart Eyes Hug

# 306
Тути, честит празник!
Мъчно ми е, че вече не се пише тук в темата. Аз нямам ФБ и вече по никакъв начин не мога да контактувам с вас. А не искам да ви загубя завинаги...

# 307
И във Фейсбук групата няма активност. Може би на лични си комуникират момичетата.
Вчера мислех да отговоря на Тути, но забравих  Embarassed

Надявам се, че всички са добре  Hug

# 308
Наистина тези теми в един момент спират да функционират....виждала съм и други такива...след четвъртата година обикновено замират. Ние пак изкарахме доста. Simple Smile
Сами мина през някакъв вирус с температура за два дни, стоя три дена вкъщи и отново е на градина.
И аз се надявам всички да са добре.
Пък който се присети, да драсне някой ред. Hug

# 309
Привет, привет!  Sunglasses

Ами ние сме средно добре, Михаил изкара 2 вируса един след друг, вследствие спря да ходи...егати грипа тая година не знам! какви са тея мутанти  Crazy Сега е по-добре, възстановява ходенето...

Във Виена е мега студ и валеж, нищо интересно. Седим си вкъщи.  Hug

# 310
  • София
Да се разпиша и аз:)
Вирусите мутанти влязоха и в нашата къща тази година. Може би вече месец и половина все някой е болен. В момента аз и Алекс сме с хрема, преди 2 дни вдигнах и лека температура от нищото... Да идва вече пролетта, че яко ми писна.

Иначе нищо кой знае, колко интересно около нас. Вики си ходи на детска, освен заниманията там го записахме и на карате, ходи два пъти седмично и много му харесва. По цял ден брои на японски и ме изпитва, дали и аз мога:)
Има голяма желание за учене, да му се чуди човек откъде този мерак, хаха. Знае да пише буквите и почти цялата азбука я цитира. Не го карам нищо да прави, просто му е интересно и всяка вечер ме юрка да сме учели, а аз съм гроги...Sad Малко ми е криво, че не мога да се занимавам много с него, но малката хала много ме изморява!

Предучилищната ще я кара в ДГ, а живот и здраве догодина ще е ученик:)) Времето лети просто!
Алекс пък септември, ако го приемат ще е 2-ра група в яслата:) А аз ще се върна на работа!

Другого интересно нещо, което малко ме изненада е, че му избиха долните два резци, без да са му паднали временните. Сега е малко страшна гледка, като акула е, хахах. Консултирахме се с стоматолог, който каза, че няма проблем, скоро ще му се разклатят временните и постоянните ще се наместят.

Та така, това е около нас. Чакам да се отчетат и другите момичета, защото и на мен не ми се изска темичката да замира...Sad

# 311
Да се разпиша и аз, че отдавна не съм писала. Добре сме.
На Калоян съм подала заявление за ПГ в училище, но с предния набор (2010). Ако го приемат така, ще кара ПГ в училище, ако не - ще остане в градината и догодина в 1 клас. На него също са му интересни буквите и цифрите, като има предпочитания към смятането. Аз мисля да го запиша Калоян на плуване. До нас има басейн и следващата седмица мисля да ида да ппроверя.  Малката ми кукла още не е проходила, а е на 1г2м вече. Хич не си дава зор. С АД е и сега се мажем постоянно с кремове. Голямата ми кукла пък е толкова злояда, че менюто ѝ е мляко, хляб, кашкавал, маслини, палачинки с шоколад, вода и айрян. Мислех, че с времето ще се орпавят нещата, но уви, стават по-зле. По едно време го беше докарала да яде само мляко. Иначе е пълна с енергия.

# 312
амнезия, Нико проходи на 1.2 г., Дара - на 1.3 г. Simple Smile)

аз съм се побъркала с една рокля. една от най-близките ми приятелки ще се жени май месец и от повече от месец вече си търся дълга изичстена рокля и не намирам! изгледах всички рокли в целия свят и няма, и няма! това дебелите хора не ни борят за живи Sad а ме мързи да шия, пък и финансово ми е сложно така като не знам колко ще струва. а искам да си взема първо на мен рокля, за да мога да вържа Дара и мм с моя цвят. та, с това се занимавам аз Simple Smile

иначе дара пак от 3 м. не е стъпвала на детска градина, имат варицела. на мен ми се ще да я изкарат, ама свекърва ми не може да се оправи да ги гледа болни.

иначе миналата седмица отидохме до един магазин с мола и веднага лепнаха някакво вирусче, но поне не е от мутантите и горе-долу леко го карат.

приемам всякакви предложения къде да търся вечерна рокля слонски размер.

# 313
забравих да кажа, че и аз мисля дара да си тръгва на училище с набора, сиреч на 7+ години.
иначе тя буквите ги знае отдавна, пише думички, брои до 100, смята до 20, само четенето й е трудно, нещо не може да схване това със сричките и това си му е. хванала съм я, че чете първата и последната буква и си ги насосва Simple Smile))

# 314
И Кирил проходи на 1,3. Но той освен че е тромав, е и много страхлив. Сега се опитвам да му пробутам баланс байка на кака му. Придвижва се с миши стъпки и на всяка стъпка крещи "пам". Голям страх да не падне.

Дария чете буква по буква и по-кратките думи ги разбира. Дълга дума не може да прочете.
В градината са показали техни рисунки. На нейната е написала "Обичам те Иванова" (името на госпожата). Един татко ме порица, че било много рано да я уча да пише. Какво да му обяснявам, че тя сама се учи. Аз бих предпочела да науча малкия да говори, само че децата си имат собствено темпо, не ме питат мен.

Общи условия

Активация на акаунт