Слънце пече, много е добре! С януарче на море! (56)

• 78 774
  • 500
  •   1
Отговори
# 315
Елч по тукашните магазина виждам доста такива изчистени рокли, пък и австрийкте са си пухкавички..но трябва на място да видиш. Ще разгледам за някой сайт на магазин и ще ти пратя на лични.
Ох това с буквите и цифрите ми е голяма нерва. Днес пак се мъчихме с Калин  Crazy Crazy Пише си името без проблем, но няма идея какво пише. Буква по буква обяснявах, повтаряхме, рисувахме и пак не запомни нищо...А догодина е на училище, тук имат някакво входно... #Crazy

амнезия Hug А и Михаил не си даваше много зор  Peace Той и сега е много спокоен.  Laughing
Това със злоядото дете не съм го срещала, но знам че аз съм била така като малка и майка разказва легенди...
какче Леле представям си как изглеждат на Вико зъбчетата в момента.
Дейзи Hug Моите така и не ползаха баланс байкове, само на тротинетки са в момента.

# 316
  • София
Здравейте и от мен.
Боян влачи някаква лека, но непрестанна кашлица от 2 седмици, гледаха го 3-ма доктори и не видяха причина. Правих инхалации първо с физиологичен р-р, после с пулмикорт, сега вече мина на АБ. Много тъпо - без да е хремав, да са му добре гърлото и дишането и да го тъпча с лекарства...От 1 месец и ксизал давам, но без резултат. Съответно не ходи на градина и само правим комбинации кой кога да го гледа.

# 317
Елч, не знам дали в този магазин има рокли за по-пухкави, но аз много харесвам дрехите на Стилна жена. И за официални случаи отивам направо там да си търся. Знам, че в Сф имат магазин в мола на Стамболийски.
За четенето - майка ми миналата година започнаа да учи Калоян по следния начин: К и А е КА, М и А е МА. И така понаучи две букви като се слеят как се изговарят. Без да ги пишат, само докато си играят. Той чете по-лесните думи, но умишлено не му пиша с Р, че още не може да го казва и логопедката препоръча засега да не го караме вкъщи да го казва.
Аз не виждам лошо в това, детето да може да чете и да пише преди да тръгне на училище. Доказано е, че мозъкът на човек най-бурно се развива първите 7 години, така че щом на едно дете му е интересно,  смятам, че най-удачно е да бъда стимулирано. Мисля, че на всеки му е ясно, че няма как да  вържеш едно дете и да му наливаш буквите в главата, ако то само няма желание за това.

# 318
зая, аз имам много близък приятел австриец, който все ходи по балове и т.н., та го изюрках да ми даде магазините, от които неговите мадами (винаги различни) си купуват роклите Simple Smile)) има много яки, ама са много скъпи за мен Sad аз съм си сложила таван 100 лв. за роклята, което си е малко за там. но за едно обличане повече не ми се дава.

амнезия, знам ги стилна жена, ама нямат дълги рокли, а моята мадама е сложила дрескод "блек тай", сиреч дълга тъмна официална рокля.

между другото дара много добре знае как се образуват сричките, може да каже на срички всяка дума, но като тръгне да ги чете - чете ги на сички, но не може да си събере. взех й една книжка за четене на срички, прочетохме я няколко пъти и тъкмо започна да ги казва, аз доволна и изведнъж установих, че тя ги е наизустила Simple Smile)))))

мрм, много тъпо, но пък и кашлиците не са подценяване. моите и двамата тази зима правиха усложнения след недоизлекувани кашлици

# 319
Момичета   Hug Heart Eyes

Не мога изобщо да се добера до мама - та покрай ученичката ( че и той пише, смята с нея, Mr. Green, всичко се купува по две - ще го видим какъв ученик ще е, смята на глас , повтаря стихче като учи заедно с нея..... максимално я разконцентрира - купона е пълен) и по тази причина имам да ви чета доста  назад Blush

Добре сме уж , след поредното му дълго отсъствие от градина.

Прегръщам ви. 

# 320
Самуил не чете и не правим опити засега. Знае азбуката, познава букви, брои, започна да смята-учат ги в градината, формите познава. Обича да се занимава по образователни книжки със задачки разни. Учи стихчета, запомня ги бързо. До дете си е. Което има желание - няма проблем да се учи да чете. Но когато не е готово-насила не става. Наш Сами е от вторите.  Simple Smile

# 321
  • София
Хайде и аз да се разпиша:) Ние сме добре, малките са почти на годинка и нямам никакво време покрай тях.
Кака им е на градина, обясни ми, че там имала толкова много ангажименти колкото и аз вкъщи:)
Не може да чете и пише, познава само някои букви и цифрите. Смята много добре. И тя е от децата, които трудно можеш да научиш на нещо, ако сами не го поискат. Но заинтересува ли се от нещо, научава го за нула време. Побърква те с въпроси, докато не я научиш. Затова не се впрягам, че не чете. Реши ли, ще се научи бързо, само здраве да е.
Иска да ходи на всичко - балет, футбол, не подбира. В чудо съм се видяла.
Хайде да посъживим поне ФБ групата. Там май е по-вероятно да се включваме по-редовно.
Зъби не е сменила още.
Не дава да й пробием ушите.
В градината имала "гадже". Според мен изобщо не знае какво е това, хаха, но е чула и си е заплюла едно момченце.

# 322
  • sofia
Хайде и аз да се разпиша, детето си е много оправно, вече е голямо и много остроумно.
Ние сме много добре, аз съм се захванала да правя една Страничка с пътувания и нямам никакво време. Само промоции са ми в главата, но съм много щастлива, че изпращам хората на хубави места. Още съм си на старата работа, която много си харесвам и така.

# 323
Люба, как да намерим страничката ти в нета? Много интересно занимание, прилича ти.
Мохита, кога сладурите станаха на годинка...как върви времето.

Времето се затопля, чудесно е. Навън сме постоянно. Сами кара колело, но още с помощни. Има ли деца, които карат без помощни вече?

Как са Буби, Зори и Митето?

Момичета, драсвайте по някой ред, кой как е, какво се случва с вас и децата... Heart Eyes Hug

# 324
Ние сме добре. Последните пет седмици изкарахме с едно дете болно вкъщи. Поне се редуват, не се тръшкат едновременно  Grinning не мога да си представя как се справят хората, които ходят на работа.

Дария кара без помощни, но ние не сме ги слагали изобщо. На три и половина сменихме баланс байка, с колело с педали и тя го подкара веднага. Опитвам се да запаля Кирил по баланса, но той хич не е фен. Стои на едно място и пристъпва със скорост около 1 метър в час. Съмнявам се изобщо да се научи да кара.

# 325
Привет от дъждовна и студена Австрия!

Децата не спират да кашлят и смъркат, баща ми дойде за 1 месец. Просто съм емоционално и физически на нулата, та малко да презаредя...
Калин кара колело с помощни, но предпочита да джитка с тротинетка, Мишето е същият.
Мохита Пу пу да са ти здравички дечицата! Много са готини, направо ми е пълни сърцето като гледам снимките  Heart Eyes Heart Eyes

Калин тренира тенис.

После пак !  Sunglasses

# 326
  • sofia
Страничката на пътуващите  Laughing как само звучи.
Зайка, ние за Великден сме в Цюрих и Страсбург и като гледам прогнозата ми се реве - 9 градуса макс и дъжд. Ще ходим в едно село Колмар

изглежда приказно, само дано и времето да става

С Лия днес сме на зъбар пак, писна ми от тези пломби, много е жална.
Иначе с Ирен играем тенис от 2 седмици заедно и много се гордея с нея.

# 327
Калоян от миналата година кара колело без помощни, но не сме му и слагали. Той допреди това беше с балансиращото колело.  Все още на нищо извън градината не съм го записала да тренира, че няма и кога да го водя.
Някой да има опит с трета сливица? Тази седмица ще водя Калоян на преглед. Вече ми писна от болести, кашлици, сополи и т.н.

# 328
  • sofia
Ирен много ангини ми првеше, но упорито ме убеждаваха да не ги вадим!

# 329
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Не съм писала отдавна,неприятни здравословни моменти.Изпаднала съм в дупка  Sad Откриха на майка ми рак на белите дробове.Много ми е мъчно,че не съм до нея,а тя говори трудно и се чуваме за по минутка.
Аз пък цяла седмица се боря с един абсцес на зъба.Подута съм и болките са не човешки.Моята зъболекарка
се видя в чудо с мен,за първи път виждала толкова много гной във венеца.На всичкото отгоре съм обещала да правя торта за рд на детенце на приятелка,дано се справя

Иначе,децата са добре.Чакаме си таткото другата седмица и тази мисъл усмихва денят ми

Общи условия

Активация на акаунт