Слънце пече, много е добре! С януарче на море! (56)

• 78 771
  • 500
  •   1
Отговори
# 330
  • sofia
Леле Тути, това е така неприятен момент!
Дано майка ти се чувства по-добре! Стискам палци! Дават ли надежди докторите?
Успех мила

# 331
  • София
Тути, мила, съжалявам...Sad Стискам палци всичко да се оправи!!!
Знам, как се чувстваш, но трябва да си силна, за да вдъхваш кураж и сили на майчето ти! Hug

# 332
  • София
Тути, кураж Hug Hug Hug
Дано всичко е наред!

Зайке, до края на годината чакам да се похвалиш с близнаци Wink

# 333
тути, много тъжно за майка ти Sad направо сърцето ме стегна Sad
а ти оправи ли зъба?

при нас нищо ново - Дара се мота из нас (отново са в карантина и аз не мога да я пусна, защото и свекърва ми не е карала варицела, а аз  няма как да си отработя часовете, ако ме няма). Нико я тормози, не е лош, напротив - вечно доволен е, но види ли фулмастери, дъски, пластелин направо полудява, та милата съвсем е ощетена Sad

сигурно ви се оплаквах, но и той не говори, също като Дара. явно има някаква грешка в мен, ама къде е не знам, та ни предстои и него да го водим на психолог, стискайте палци!

иначе съм в очакване на едно прекрасно събитие - сватбата на най-близката ми приятелка. бях ви споменавала, че си търся рокля. намерих и всичко беше супер, но пркъснах поредната диета и сега май-май ще трябва да я разширявам Simple Smile)))
Дара пък ще е шаферка и с нейната рокля беше голямо приключение, но в крайна сметка я ушиха точно такава, каквато я исках. предоволна съм. остана само мм да оправя и сме готови Simple Smile

# 334
Ох Тути  Praynig Praynig Дано закрепите положението! Как си ти?

Елч Радвам се, какъв цвят е роклята ?  Simple Smile

мохита хаха, ами хубаво ще е, само съпругът да не откачи.

Намерих на Мишето събота кърлеж зад ухото....в болницата го махнаха и сега го дебна за реакции  Tired

# 335
у, зайка, много гадно! всичко ще е наред, ама така, малко да си потрепериш Simple Smile

роклята е много странен цвят - на пръв поглед е сива, но с лек лилав отенък. аз много си я харесвам, защото е точно в цветовете, които най-много харесвам - убит, ненатрапчив, стилен. бях решила този път да си взема шарена рокля, в по-ярък цвят, ама...  Laughing

# 336
  • Пазарджик
Привет  Hug

Не пиша,защото няма нищо хубаво с което да се похваля  Sad
Вчера бях на интервю за Американска виза,дадоха ми,но отказаха на децата.Направо съм бясна.Писах им възражение,но едва ли ще има резултат.Не съм могла да докажа здрава връзка с България,смятат,че искам да имигрирам.Не мога да си обясня малоумието им,нашите са там от 19г. не съм искала и на екскурзия да отида,а сега да ползвам болестта на майка си за това.
Сега трябва мм да се прибере за да гледа децата и аз да отида.Направо съм съсипана  Cry Cry 

# 337
ау, Тути, това е голяма идиотия! Има ли вариант да се преразгледа това решение?

Ние с мм си направихме  едно пътешествие до Прага. Аз бях на Еразъм там, а той - на екскурзия. Изкарахме си супер, само където едва устискахме 5 дни без децата. Големи сме шматки - като са с нас си мечтаем какво би било, ако ги нямаше, като сме без тях - само гледаме по чуждите деца и си говорим за тях - няма угодия! Simple Smile

и да ви се оплача - дара е станала непоносима - само отговаря и се тръшка като малко бебе. имам идея защо се получи така, но още ми е малко трудно да се справя с пустия козирожки инат!

# 338
  • София
Здравейте, момичета!:)
И аз мислех вчера да драсна някой ред, като цитирам стихчето на Вики от детската - Ехооо, провикнала се тишината, хаха! Голямо затишие в темичката ни беше настанало!

Тути, мноооого са зле тия в посолството!!! Поради тази причина и ние не отиваме на гости на сестра му на ММ, тъй като без децата не искаме да ходиме, а едва ли ще ни пуснат вкупом...! Та и не ми е зор, де! Ама как не ги е срам в твоята ситуация да не пуснат и децата, не знам... Между другото, това го правят не други, а самите българи, които работят там. Еничери страшни са!!!

Елч, и Вики е същият! Всеки ден драми, говоря, обяснявам , карам се, наказвам... Нищо не помага. Не знам, дали това не е предучилищен пубертет!:)))

Утре си имаме рожденник. Малкото ни бебе става на 2!:))) Времето лети, иска ми се да растат по-бавно, но уви не става! Записахме го и на ясла, от септември тръгва, а аз на работа!:)

# 339
аз още на годинаката на Нико се върнах на работа, но пък за сметка на това той не е приет на ясла, та го гледаме по добре позната схема с бабите Simple Smile)))

# 340
Тути, много съжалявам. Това наистина е ужасно само на теб да ти дадат виза  Hug

Калоян също мина през бебешкото държане. Ама той от миналата година се пробваше. Тогава четох, че 4-годишните са такива. Сега от десетина дни е добре. Направо ме е страх да го похваля. Но определено си мисля, че израстването на двете момичета и намаленота внимание за него (понякога дори липсващо) спомогна много затова да се опитва да се държи така.

Калоян от есента е в ПГ в училище с 6 годишните и догодина първи клас. Кога порасна не разбрах.

При нас схемата с бабите също е в пълна сила. Даже една приятелка ми каза следното: Аз когато и да се чуя с теб (а ние често се чуваме) вие или отивате да оставите някое дете при бабата или отивате да го вземете от там  Laughing
Тази събота и неделя бяхме на сватба на морето с ММ и без децата. Не ни се беше случвало отдавна да оставаме сами. Оказа се, че не е лошо на морето през юни. Спокойно и с чисто море.

# 341
  • sofia
Привет и от нас!
Тути, не е честно!

Аз пък мога да похваля Лия с ръка на сърцето, толкова е добричка, все иска да ми носи чантата, за да не ми тежи, само ме гали и казва как има най-добрата майка, а аз се разтапям.
Както всяко лято тя замина за морето с нашите, Ирен понеже е 5ти клас и още е на у-ще ще я закараме в края на месеца!

Вече така ми се иска да съм на плажа и да си лежаааааа.

# 342
Тути  Praynig Praynig Дано променят решението!
Калин е на училище догодина, сега е предучилищна. Не ми се е тръшкал от много време, но виж брат му доста добре се справя  Mr. Green Михаил е инат като майка си...няма второ мнение.
Началото на юли сме в България за 2 седмици, да видим какво ще може да свършим  Tired Трябва да оправим паспортите на децата, здравните ни и тем подобни...
Това, което виждам е, че като са разделени двамата се държат много прилично, но като са заедно понякога избиват рибата.

какче Ех, лети времетоо! Да ти е здрав и палав Алекс! Наздравее!

Калин за разкош от вчера е със сътресение, доктора каза да е в покой...нещо не се получава. Crazy
люба И аз имам голяма нужда от почивка! Ама истинска...

# 343
Какче, живо и здраво да ти е голямото вече момченце! Много усмивки и радости да ви носи, а вие на него - щастие! Simple Smile

# 344
  • София
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания! Heart Eyes

Зайка, какво му е на Калинката? Ох, големи са нинджи тия деца!!! А като се върнеш, ако си в Сф и имаш време задължително звънни!

Общи условия

Активация на акаунт