Слънце пече, много е добре! С януарче на море! (56)

• 78 754
  • 500
  •   1
Отговори
# 405
Какче, мерси за предупреждението. Аз се задействах и звъннах два телефона - потвърдиха ми, че фериботите на Тасос няма да стачкуват, всичко ще е нормално. Вече нямам търпение Simple Smile

Люба, Митето също ми е декември и върви с набора си. Ще имам ли право да го отложа една година и да го пусна на вече навършени 7г? Защото някой ми обясняваше, че не можело, трябвало с набора да си върви. А аз не искам хич, още повече той е и момче, по-неориентирани са от девойките.

И да се похваля, че вчера се видяхме с Елч и фамилия, които се отбиха да ни видят по път към Ст.Загора.  Hug Толкова се зарадвах! ММ не дойде, защото го тресна стомашния вирус със седмица закъснение след нас (останалите от семейството го изкарахме миналия петък) и пропусна, но аз пък видях Сярови и най-вече Нико, когото до момента не бях виждала. Мъничко копие на баща си.  Heart Eyes Ама съвсем същото!  Laughing Много сладък, но и доста гласовит младеж, който накрая опъна нервите на татко си.  Laughing А Дара е голямо дете. Послушно, възпитано, абсолютен сладкиш! Естествено на нас времето не ни стигна да си побъбрим въобще...  Sad Трябва план за действие!

# 406
  • sofia
Буби, не зная как стоят нещата при вас.
Ирен ми е декември и имаше вариян да я задържа преди .....6години, леле вече е 6ти клас.

Времето лети определено.
Баща й искаше да я праща след 7ми клас да учи в чужбина, но това няма да го допусна. Не съм готова

# 407
Емили, как ме знаеш, че ще майсторя Simple Smile)) започнала съм тортата още от миналата седмица Simple Smile ще е на морска тематика, после ще покажа Simple Smile

люба, и аз мисля Дара да си върви с набора на училище, макар че ще видя дали няма да ми дойде друг акъл Simple Smile
и аз не бих си пуснала детенцето в чужбина толкова малко Sad

и да, мноооого готино си изкарахме в Пловдив, само дето е много топло в този град! Crazy
Ако знаете Зори какво голямо момиченце е и супер послушна и самостоятелна, а Митачето е станало човече, последно го бяхме виждали бебе Simple Smile не само, че не ни стигна времето, ами едва си отворихме устите и то стана време да тръгваме, всеки път така става, като някаква магия, която ни яде времето е! Следващият път виждането ще е поне 2 дни, нали бубинка?  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 408
Дейзи, не знам каква им е системата, но спред мен не е написана както трябва, щом не могат да въведат дете от предния набор в нея. В крайна сметка и в закона си го пише, че може да си пуснеш детето на 6г на училище.

Калоян го записах в предучилищна с предния набор и не са ми правили проблем. Даже във всяка от двете паралелки има по 3 5-годишни деца, защото тази година много малко 5-годишни са кандидатствали и са решили да ги смесят. А за догодина или ще повтарят или ще тръгнат в първи клас - по желание на родителя.

А за отлагането със следващия набор мисля, че не може току така по желание на родителя да се отложи.

# 409
Ех, че ми е гот като се разпишете... Grinning

Елч, ще чакам с нетърпение тортата. Отсега знам, че ще е страхотна.

Радвам ви се, че сте се видяли Елчови и Бубчови  Hug

Люба, Hug и аз не бих пуснала толкова малко момиченце в чужбина...разбирам те.

Ние в неделя закарахме Маринка на София, пооправихме общежитието доколкото успяхме за два дена. Притеснявам се докато свикне да се оправя в София, но дано всичко е наред.

# 410
  • sofia
Eми, ако Маринка има нужда от нещо в София питай тук или пък се обаждайте.
Ще помагаме!

Ще се справи детето, сигурна съм, те са оправни и се приспособяват бързо!

Ние през почивните дни ще ходим до Германия и много се вълнувам, защото ще ходим на най-високата катедрала 161 метра и на най-хубавия замък Simple Smile

# 411
  • София
Привет и от нашия маймунарник😊😊😊

Всички маймунчета са записани вече на градина. Ди е трета група. За догодина не съм решила. Тя иска в първи клас или предучилищна в училище, а за мен най-добре ще е в градината.
Откакто се е родила, го умувам тоя въпрос и още не съм се наумувала. За малките не го мисля - момчета са и на 6 ще им е рано. Но тя е момиче и все с големи играе, някак си е много зряла за възрастта си. Не знам дали няма да й е скучно в градината.
Аз още не съм на работа. Близнаците си чакат реда за тръгване на ясла и не бързам. С тях е кеф да се кандидатства, приемат ги от раз навсякъде.

Еми, успех на Маринка!

# 412
Мохита  Hug благодаря ти! Ех, как лети времето. Кога и близнаците станаха за ясла... Heart Eyes

Люба,   Hug Много ти благодаря! Ако имам нужда от нещо ще питам.
А на вас незабравимо и приятно изкарване. Имаш ли страница в интернет, блог, в който описваш всички тези пътувания?

# 413
мохита, голям зор е това, но Ди винаги е била е много развита за възрастта си. Аз примерно с Дара не мога да реша, тя повчти не е ходила на детска градина и реално не знам какво й е нивото. виждам, че може да пише печатно, смята до 20 наум и до 1000 с по-прости числа, но примерно не чете още добре, опитва се, но се справя само с кратки думички, обаче не знам дали това са критериите за пускане по-рано. заради неходенето ѝ на детска се занимаваме вкъщи по учебниците, ами те й се виждат елементарни, даже не са й интересни (а тя обича да учи нови неща). ще чакам да тръгне на детска и ще питам какво ниво се иска.

и аз да помрънкам - тя пак е болна, тъкмо трябваше да тръгне на детска и предната нощ вдигна Т, сутринта голям рев падна, броеше дните от един месец Sad и продължава с ужасния си начин на разболяване - винаги един ден повръща и е на легло (този ден е днес), много ми е криво, тя лежи със синя уста и цялата жълта, зле й е и аз нищо не мога да направя, не иска да яде, не иска да стане, чувствам се отвратително безпомощна и хем ми е супер мъчно за нея, хем ми се иска да я набия Simple Smile така боледува от бебе. супер гадно е! 0

еми, и аз да кажа - ако нещо има нужда от помощ маринка пиши. ако иска и във фейсбук да ме адне

иначе тортата на нико вчера я сглобих (след като опекой 4 блата и направих 2 крема), днес ще я измазвам и довечера с мм ще правим декорацията. нямам търпение да видя какво ще стане, че той някакви бая амбициозни идеи има Simple Smile

# 414
  • sofia
Елч, не се кахъри, че не иска да яде Дара, доказано е, че се оздравява по-бързо, когато стомаха няма работа и енергията на тялото е насочена на болното място.
И моите деца боледуват по един и същи начин! Лия кашлица, а Ирен - ангини

# 415
  • София
Нашата кака е първокласничка тази година. На 7 и половина е и с радост виждам, че не сбърках, като не я пуснах на 6 и половина в училище. Макар да учат елементарни неща (засега) има куп други предизвикателства, с които шестгодишните се напрягат. С Боян ще процедирам по същия начин. Догодина ще е предучилищна група в градината.

# 416
Елч, не се кахъри, че не иска да яде Дара, доказано е, че се оздравява по-бързо, когато стомаха няма работа и енергията на тялото е насочена на болното място.
И моите деца боледуват по един и същи начин! Лия кашлица, а Ирен - ангини
люба, така е, но при нея повръщането идва от ниска кръвна захар и ако не я вдигне започва и да припада...
да не говорим, че като хапне веднага престава да ѝ е лошо. ето, сега хапна малко пилешка супа и веднага ми вика "чувствам се като здрава", а от 8 часа бере душа на леглото...

# 417
  • sofia
душичка, да оздравява бързо.

Лия ходи една седмица на градина и в съботата й тръгнаха сополите, та добре , че я закарах на вилата да почине тази седмица!

Вече са по-големи и дано да не боледуват толкова много

# 418
Елч, и аз чакам да видя тортата с нетърпение. Големи сте майстори с ТМ.

При нас засега нещата са ок в училище. Още май само рисуват. Щяха да поръчват една книжка за буквите, за да си ги припомнят. В книжките на Моливко направо се започвало със срички.  #Crazy Явно вече в първи клас трябва да тръгнат научени да четат.

Вкъщи се завъртя един стомашно-чревен вирус. Засега май само Калоян не го е изкарал. Надявам се да го подмине и наистина по-малко да боледуват.

# 419
  • София
Елч, бързо да оздравява Дарчето.

Иначе за знанията - Ди още нито чете, нито пише. Но моето чудене не е дали ще се справи с материала, а дали не й е рано да стои цял ден на чин, да пише домашни, знам ли.

На Дара сигурно поне до трети клас ще й е скучно в училище😉

Люба, я разкажи за организирането на пътувания.

Какче, при вас наистина екстремно е било, бррр.

Общи условия

Активация на акаунт