Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 7
Синът ми посещаваше лятното училище Патилан . Детето е било карано да ближе кръв от по голямо дете и е било душено . Синът ми не може да спи , семейството ми преживя нещо страшно . Попитах г- н Марков къде е бил педагога , за да спаси детето ми , в отговор получих , че децата са много а персоналът малко . С цялото си нахалство Марков имаше наглостта да ми предложи пари за си мълча ... Решила съм да спра това ... Моля ако има и знам , че има други пострадали пишете ми на лични .

# 1
  • Мнения: X
А доволни могат ли да пишат, или търсите само отрицателни мнения?

# 2
  • Мнения: 7
Разбира се , че могат искам мнения  . Да не би да сте Вие г - н Марков ?

# 3
  • Мнения: 7
Детенцето ми е със синини по цялото вратле . Извадила съм медицинско ... Реших с друга майка на пострадало детенце да си направим проучване и знаете ли какво установихме ?! - едната госпожа клекнала с гръб към и се занимаваше с телефона си , другите си пиеха кафенцето , а децата без надзор могат и да си изколят ...

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 16:27 от postradala_maika

# 4
  • Мнения: 7
www.patilan.net след моето сезиране до органите на реда г- н Марков явно доста се е уплашил щом няма достъп дори и до сайта му . Г- н Марков не унищожавайте децата ни , със сълзи на очи Ви умолявам , защото знам ,че четете . Ако всички педагози са като Вас ...

# 5
  • Мнения: 7
След моя проверка ПАТИЛАН Е НЕЛЕГАЛНО УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ .

# 6
  • Мнения: 2
Отзивите, които съм чувала,са били много добри. За първи път ми се случва да разбера за някой недоволен.По принцип проучванията се правят по рано, а не постфактум.

# 7
  • Мнения: 7
 ooooh! Да права сте наистина по - рано трябваше да проверя . Искам да допълня и още нещо благодарение на форумите с мен се свързаха родители на други пострадали дечица от Патилан . Надявам се още да се появят . От Нова ТВ са обещали на една от пострадалите майки да се заемат с нашия случай . Моля Ви разпространявайте , за достигне до повече хора .

# 8
  • Мнения: 7
Отзивите, които съм чувала,са били много добри. За първи път ми се случва да разбера за някой недоволен.По принцип проучванията се правят по рано, а не постфактум.
Виждам , че сте се регистрирала специално за моята тема . Благодаря Ви ако сте доброжелателка .

# 9
  • Мнения: 2
 Много правилно сте разбрала, че съм се регистрирала специално по темата. Случайно попаднах на нея, но тъй като моето мнение не се препокрива с вашето, реших да взема отношение. Направи ми впечатление, че не сте си написала името си. Не е много достойно да се крие този, който петни името на друг. Струва ми се също, че преднамерено търсите отрицателни мнения. Твърде едностранчиво представяте нещата, а дори и Вие самата не сте била там.Има ли вероятност причината за това озлобление да е съвсем друга? Аз също работя с деца и съм наясно, както с детската психология, така и с тази на родителите им. Мисля, че е добре отново да помислите: Кой до каква степен е виновен? Има ли въобще виновен? Къде е вашата вина?

Общи условия

Активация на акаунт