Звездни компромати – 252 част

• 66 802
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • Вестерос
Кенджи не е грозен, абсурд! не мога да го нарека и красив, защото харесвам друг тип мъже - шведски богове  Mr. Green
Сравнявам го с Фики, заради чалгата, а не външността!
Ко пак се карате за глупости  Shocked

като каза шведски, този е последния ми любимец  Heart Eyes
Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=-msutN_OkU4

Чудничък, в първия момент долових прилика с Киано на млади години

# 272
  • Вестерос

Много са ми сладки и трите, приличат си наистина много, но все пак за мен Джейми Кинг е най-хубава

# 273
  • На топло
Този швед не е ли на левия бряг ?  Mr. Green

# 274
  • DE
Цитат
Този швед не е ли на левия бряг ?
На мен пък ми стана интересно, защо реши така  newsm78 Заради тесният кожен панталон или защото е красив  Thinking
Не се заяждам просто ми е любопитно  Peace

И всъщност не, дори имаше хейт по негов адрес, заради необмислено изказване относно левите.

# 275
Този швед не е ли на левия бряг ?  Mr. Green

Всъщност не е, даже май е хомофоб, беше се изказал не ласкаво за хомосексуалните и отнесе доста критики тук в Швеция, където е рай за гейовете. Дъщеря ми още на 5 годишна възраст беше "светната" от учителките в детската градина  що е то гей и лесбийка, че често се срещат по улици и паркове... Дори доста настойчиво ме посъветваха да я заведа на гей парада да размаха цветно знаме в знак на солидарност. Е, поне не ми се наложи аз да обяснявам тези деликатни теми, един товар по-малко на моите плещи  Laughing Това си снимки от ежегодния Pride festival Stockholm https://www.google.se/search?q=pride+festival+2015+stockholm& … kholm&imgrc=_

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 02:49 от Анонимен

# 276
  • София
А според мен просто се чувства позабравена и се опитва да привлече внимание и симпатии. Най-обичам хора да ми казват, че не са доволни от нещо или не харесват нещо в себе си, което очевидно им е наред.
Аз с такива обикновено се съгласявам, че имат върху какво да работят Mr. Green

# 277
Какво хубаво кръщене, всички са много хубавиии  Flutter
Джорджи, моя любов!
Кога се роди принцесата? Нещо не си спомням

Ако не греша - 03.05  Rolling Eyes

# 278
Много хубави снимки от кръщенето. Всички изглеждат свежи и слънчеви.  Heart Eyes

# 279
  • Sofia
Какво хубаво кръщене, всички са много хубавиии  Flutter
Джорджи, моя любов!
Кога се роди принцесата? Нещо не си спомням

Ако не греша - 03.05  Rolling Eyes
на 02.05.

# 280
  • На топло
Една звезда като юноша   Shocked опитайте се да го позаете.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/12/04/article-2517802-19D1F4 … 8-742_306x423.jpg

Скрит текст:
"На мен пък ми стана интересно, защо реши така  newsm78 Заради тесният кожен панталон или защото е красив.Не се заяждам просто ми е любопитно"
само питам, нищо не съм решила. Бях чела някъде.

# 281
  • Berlin
Не го познах, но то долу пише. Simple Smile

# 282
  • На топло
PURE - Това не мога да го разбера, колкото и да съм широкоскроена, да занимават децата с глупости от детската градина  ooooh!

Прилича на лузъра на у-щето  Joy

# 283
PURE - Това не мога да го разбера, колкото и да съм широкоскроена, да занимават децата с глупости от детската градина  ooooh!
Всъщност за мен е по-добре, че детето ми знае за тези неща. До нас има много красив парк с езеро, лебеди и когато времето е хубаво е пълно с народ, правят се пикници, има алеи около самото езеро за разходки, велосипеди и бягане. Нямало е път, когато сме били там да не срещнем поне една/две двойки хомосексуални, които не крият  чувствата си. Детето ми вече е на 9 и никога не ме е питало за тях, защото вече знае и го приема за нещо нормално. Пък и аз не знам какво щях да обяснявам, сигурна съм че учителките са се справили доста по-добре от мен  Wink.

# 284
Дето се чудех скоро какво става с Елеонора Манчева...
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_2095405943

Общи условия

Активация на акаунт