Звездни компромати – 252 част

• 66 653
  • 739
  •   1
Отговори
# 525

Опитват се да замажат.  Peace Лично на мен ми е неприятна и не бих я гледала вече нито като жури или друго каквото и да е.

Адвокатът казал, че имала проблеми с кръвното и кръвната захар, защото била подложена на стрес като изпълнител. Голямо оправдание няма що  ooooh!, ами да си стои у тях пред телевизора.

# 526
Oще докато се жалваше, че си иска детето, се чудех много, коя майка си оставя ей така детето в друга държава с таткото и после реве, че си го иска. Някак си изобщо не й се вързах на версията, а то имало много гнило в дъното на всичко, жалко за детенцето. Дано татко му му осигури добра среда и щастливо детсто.

# 527
 знам че се изказвам неподготвена и правя заключения, които нямам право от няколко снимки, но Жана ми изглежда като на нещо по-твърдо от трева, цвета на лицето и е болен, а за гаджето нямам коментар.

# 528
знам че се изказвам неподготвена и правя заключения, които нямам право от няколко снимки, но Жана ми изглежда като на нещо по-твърдо от трева, цвета на лицето и е болен, а за гаджето нямам коментар.

Абсолютно съм съгласна, не съм специалист, но и на мен това ми мина през главата.
Според мен кариерата и отиде на кино, колкото и да се опитват да замажат.

Ето и новата кола на Бойко Борисов, закупена с пари на партията http://bradva.bg/bg/article/article-11942#.VZ0hhfl_veM  Rolling Eyes

# 529
  • Пловдив
Брех,че богата тая партия... Mr. Green А нека пенсионерите се чудят как да я карат...

# 530
Брех,че богата тая партия... Mr. Green А нека пенсионерите се чудят как да я карат...
партийните пари не са държавни.

# 531
  • Пловдив
Знам,аз...ама що да не ги дари я на пенсионери,я на майките а вместо това да се подсигури да го не гръмнат ooooh!

# 532
партийните пари не са държавни.
Да, само държавната субсидия за партиите е от бюджета.
Дават им пари от бюджета, пък после казват - ама те са на партията.
Какво "по-хубаво" от това.  Wink

# 533
Онзи кукумицин Андрей от "Острова" и той направил фейсбук на детето си. Коментарите на бебето са, колко е стилен баща му  hahaha Той също беше "писател", нали? Като гледам едно изречение правилно не може да напише, ама евала на самочувствието му!Жена му изглежда изглежда готина.

# 534
  • софия
Миналата седмица Б.Борисов беше в София Мед с поне 20 човека охрана и въпросното Ауди, два Мерцедеса, един джип Тойота и 2 полицейски коли. Поне като слизаше от колата поздрави. Доколкото знам ползва ортопедията там, един такъв небръснат с едно елече без ръкав, а на вън беше много топло.

# 535
С риск да си навлека линч, ама не смятам тревата за най-големия проблем, който квалифицира един родител като лош такъв. Първо не е кой знае какъв наркотик. За мен цигарите са доста по-широко известен, легален наркотик, от който умират милиони в световен мащаб ама се продават под път и над път. Аз, като дете на пушачи мога да кажа, че съм расла сред цигарен дим и не смятам, че това е нормално. Но моите родители го намираха съвсем в реда на нещата. В крайна сметка това, че Жана е публична личност не означава непременно, че всичко, което се пише е вярно.

Ето, една "добра" майка..  Кифла и половина, позлваща детето си за аксесоар към снимките:

И Ирина Тенчева:

# 536
НиЛо-то от ботокс не може да се намръщи дори  Joy

# 537
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, и тая си е сложила мигли Tired От толкова изкуственяк напоследък вече не е никакво предимство да имаш нещо природно- ни големи цици, ни хубава коса, ни дълги мигли.

# 538
  • Австрия
Aха  Crazy Предимството, ако ги имаш природно, е спестяването на известна финансова сума или даването й за нещо по-смислено  Twisted Evil

# 539

Общи условия

Активация на акаунт