Отговори
# 150
[
Напиши, чек. Сама ще си докажеш, що за човек си Hug

А, мерси, разстроих се чак. Кажи сега за противоречието в горните ти постове, а ако няма какво да кажеш, вземи се извини за лъжливата информация, с която като нищо може да всееш паника.

# 151
  • Вестерос
Получих информация, че облак ще има и ще мине над БГ.
Не искам да казвам от кого, но от високо. Информацията е потвърдена.

Ииииии, моите си интерпретации - ама кога, къде и дали изобщо....
Не съм изпаднала в паника, макар първоначалния ступор. По черноморието са най......засегнати.

Както винаги сме най-прецакани тука. Хексе къде се криеш с твоите, да дойда и аз.

В статията има грешка- полицията нищо не знае  Joy

# 152
  • Другата България
Е, ние във Варна какво да правим?

Да нахлузваме оловните гащи ли?
Нали питах същото? И защо само във Варна? Този облак много избирателно ще мине нещо....

# 153

И мен това ме интересува.

# 154
# 155

Всички в Ментол или Кубо и чакайте края заедно. Като си го представя и ми се иска да съм там.  Mr. Green

# 156
Бонго, обещавам!
Чек, от външно министерство ми е информацията.
Във 18 ч. ми я казаха, съвсем не под сурдинка.

Не мога да се поддавам на нищо, утре трябва да стоя цял ден на открито.
Отивам да се къпя, докато мога Laughing

Вижте, не съм потребител от вчера. Не исках да пиша в темата, но Полинка ме поблазни да се повеселя.
Това е нещо сериозно, но и аз не очаквам някакви събития.
Казаха ми информация за която четох и днес и вчера, ще чета и утре. Потвърдиха я просто, като ми казаха, че може и изобщо облакът да не стигне до нас. Туй то. Информацията е потвърдена от Украйна.

Сега ще те цитирам, за да не се отметнеш от думите си. Да видим какво ще каже външния министър, като разбере, че негови подчинени се правят на интересни и изнасят недостоверна информация и с това всяват паника.
Струва ми се, че много скоро някой безотговорен служител ще изхвърчи!

# 157
  • София

Следите радиационния фон към Дирекция сигурност във Варна. Казаха, че ще обновяват информацията на всеки час за спокойствие на гражданите.

# 158
Аз предпочитам да съм малко по-паникьосана и да избягвам по възможност престоя навън следващите един два дни и да се моля да не завали че пак ще се образуват радиоактивни петна в почвата. ... А сега като гледам никой не крие вероятността да премине този облак над БГ има го официално в медиите, доколко се е разсеял, каква част и дали ще премине над БГ (заради променливостта на метероологичната обстановка), дали ще завали сигурно не може да се предскаже, важното е да имаме едно наум и да се молим да ни подмине по далеч и а не вали

# 159
  • Варна
Както винаги сме най-прецакани тука. Хексе къде се криеш с твоите, да дойда и аз.

В къщи сме си. И с паника и без паника все тая.
Само не пуснах сина да иде утре на плаж. ooooh!

# 160
Бонго, обещавам!

Вижте, не съм потребител от вчера. Не исках да пиша в темата, но Полинка ме поблазни да се повеселя.
Казаха ми информация за която четох и днес и вчера, ще чета и утре. Потвърдиха я просто, като ми казаха, че може и изобщо облакът да не стигне до нас. Туй то. Информацията е потвърдена от Украйна.

Продължавам да намирам това поведение за крайно неуместно. Ако тези постове бяха мои, щях да ги редактирам, и нямаше да се гордея с тях, определено.

# 161
Аз предпочитам да съм малко по-паникьосана и да избягвам по възможност престоя навън следващите един два дни и да се моля да не завали че пак ще се образуват радиоактивни петна в почвата. За Чернобил също всичко беше под сурдинка не забравяйте ...
Само дето сега има сто теми по темата, няма сурдинка. Само дето и от външно са казали дори нещо си на някой.

# 162
  • София
Бонго, обещавам!

Сега ще те цитирам, за да не се отметнеш от думите си. Да видим какво ще каже външния министър, като разбере, че негови подчинени се правят на интересни и изнасят недостоверна информация и с това всяват паника.

Закъсня пиле, преди малко при Милен Цветков говориха служители от Външно. Потвърдиха думите ми.

Чек, че си склонна да бъдеш "бутната" виртуално. Няма смисъл да се пенявиш на моите постове, споделих това, което знам. Една съм от многото Wink

Бърдс, прочети пак написаното от мен.

# 163
# 164
Бонго, обещавам!

Закъсня пиле, преди малко при Милен Цветков говориха служители от Външно. Потвърдиха думите ми.

Чек, че си склонна да бъдеш "бутната" виртуално. Няма смисъл да се пенявиш на моите постове, споделих това, което знам. Една съм от многото Wink

Бърдс, прочети пак написаното от мен.

Аз пък съм изключително призтелна за споделената информация от Gorgeous

Общи условия

Активация на акаунт