Лидл ::67::

• 116 942
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте ,бихте ли ми казали какви са размерите на детските тениски от по 3 броя за момиче ,понеже не мога да намеря информация ?

Благодаря предварително   bouquet

# 106
  • София
Момичета, предлага ли се в Лидл препарат за почистване/освежаване на дамаски на дивани и столове. Преди време мисля, че съм виждала, а сега обиколих няколко магазина и не мога да открия такъв.
На W5 във вид на спрей мисля че с розова или зелена капачка, но от доста време при нас/Дружба2, София/, не е при почистващите препарати, а при промоционалните рафтове в кашони на пода.

# 107
# 108
# 109
  Здравейте!
Издирвам бебешкия термометър, знам,че не е пускан от много време, но ми се налага такава покупка и искам точно този. Ако някоя от вас го види някъде, да свирка  Hug
На националният телефон ме отрязаха.

Благодаря! Hug

# 110
Аз купих момчешки панталони 2 комплекта. Доста уголемени са - 98/104 бяха много широки в кръста. Детето ми е 105см високо и слабо, та взех едни 86/92.
Направи ми впечатление, че нямаше много бройки в Русе от детските дрехи - касетата беше до половината пълна, друг път е до горе. Но като цяло нямаше и много желаещи - накупили са от предишната акция Simple Smile.

# 111
  • София
Здравейте! Днес се разходих до Лидл за кокосово мляко и нискомаслена моцарела. Останах приятно изненадана,че предлагат вече и прясна маракуя на щанда за плодове. Забелязах,че другата седмица от 16 юли отново ще има дамска мода : http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id=797 Не знам дали ще има всички артикули,но аз им се точа на блузките от няколко седмици като ги гледам по чуждестранните каталози.

# 112
  • Варна
Пратих баща ми за дълбок тиган и касерола. Сега остава да намеря време да отида да си ги взема от него Simple Smile

# 113
  • Варна, Пловдив
Момичета, този чопър от немския лидъл пускан ли е тук? Да знам дали да се връщам с него или да го чакам тук?

# 114
Момичета, този чопър от немския лидъл пускан ли е тук? Да знам дали да се връщам с него или да го чакам тук?

Със сигурност е пускан, но много по- рядко от останалите видове  Peace
Почти съм убедена, че за Коледа беше точно този, но аз не успях да се уредя  Confused

# 115
Пускаха ги скоро тия чопъри. Аз лично много си го харесвам!!  Heart Eyes

# 116
Seengirl , дано да не се разграбят бързо дрешките.... newsm78 Аз исках за догодина да взема, но ще видим какво ще остане.
Тези чопъри мисля, че в момента ги има в италианския сайт. Очаквам и при нас да "дойдат". Grinning Около Коледа точно такива бяха пуснали, но тогава имаше в 3 или цвята.
Бебешкият термометър си мисля, че не беше пускан чак толкова отдавна (в смисъл- тази година беше пускан със сигурност)..... newsm78 Ако става въпрос за този за чело, ухо  Laughing

# 117
  • София
Бебешкия термометър го пускаха през май. Веднага се разграби. Имаше много разисквания как точно се работи с него. Аз съм доволна от моя.

# 118
Повдигащите седалки- едните са за поставяне в автомобил, а другите се поставят на стол за хранене (не знам дали могат да се поставят и на друго място). Последните обаче са за деца до 15 кг.

# 119
ek_velika, благодаря ти за инфото  Hug Исках да направя подарък на близка, но явно няма да успея. На мен лично ще ми трябва септември, дано до тогава го пуснат пак  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт