Лидл ::67::

• 116 812
  • 783
  •   1
Отговори
# 45
Не помня в коя тема четох, тази ли беше, друга ли, та ставаше въпрос за препарат за почистване на перални. Ако може някой да помогне със снимка. Вчера ходих, дзверих се сума време, но не видях такова нещо. Не е Калгон, нещо друго беше, че напоследък дрехите ми излизат с лоша миризма изпрани Confused

# 46
  • Пловдив
Здравейте, контактния грил който ще е наличен на 11.07 дали си заслужава?

Препарата за перални мисля, че не е наличен постоянно, пускат го само в някои кампании. Червени шишенца по около 250 мл., два броя за около 6 лв. Според мен е много добър. Ползвала съм го веднаж, след отчаяно ползване на редица подобни препарати ми почисти пералнята, миришеше на тиня, явно нещо се беше запушило от бръсотията.

# 47
Препаратът за перални мисля, че е W5, червени шишенца по 250 мл, цена около 5 лв мисля, опаковани са с найлон заедно двете шишенца. Grinning Аз също съм много доволна от него. Доскоро имаше все още налични при нас, ако не са ги прибрали вече- някои стоки след около 6 седмици ги прибират, ако не са се изчерпали. Провери, може и при вас да има останали количества. Wink
Васиту, мерси.  bouquet Преди не бях обръщала внимание как точно се върти бъркалката.
В касеролата с незалепващо покритие аз лично съм варила мляко и мляко с овесени ядки/каши. Хубаво си става, само после трябва добре да се почисти. Единственият "недостатък" на съдовете е, че трябва да се изчака да се поохладят и тогава да се накисват или измиват с по-хладка вода. Ако се измива с топла вода, разбира се, няма нужда да се изчаква да се охлади.  Grinning
Контактният грил изглежда много хубав, струва ми се и мощен- 2000 вата. Peace Аз обаче си чакам тостера 3 в 1 със сменяеми плочи за гофрети, грил и тостове, макар че е по-малко мощен... Laughing

# 48
  • София
И аз се замислих за тези съдове за готвене, защото ми трябват за готвене на малката, обаче видях, че са от алуминий, а доколкото знам той не е особено полезен за здравето.
Дали са подходящи за варене на мляко в такъв случай? Точно за това мислех да си взема тенджера от тях.

За дете не бих ги ползвала, иначе и аз до скоро си правех кафе в едно алуминиево канче, нищо ми няма, ама след като четох в нета станах по мнителна, не че остана нещо полезно на тоя свят.

# 49
  • София
Препарата за перални:
Скрит текст:

# 50
Мерси, момичета! Ще погледна пак, ако няма ще чакам следващо зареждане.

# 51
http://www.lidl.bg/bg/Super_Offers.htm
не съм добра в слагането на снимки Embarassed
Чая е при извънредните предложения  - 1,99лв

# 52
  • София
Agnesana, благодаря ти, но в моя случай не бяха сменили етикетите. Родно беше да ми върнат разликата, но нямах време преди работа.

# 53
  • София
Благодаря за новата тема
А този препарат за перални става ли и за уред с горно зареждане?  Четох упътването, не разбрах как и къде да го сипя.

# 54
http://www.lidl.bg/bg/Super_Offers.htm
не съм добра в слагането на снимки Embarassed
Чая е при извънредните предложения  - 1,99лв
Благодаря!   bouquet

# 55
Препарата за перални:
Скрит текст:
Аз да кажа, че не съм доволна от препарата за перални....Не знам, може само при мен да няма особен резултат, но два пъти го ползвах и не виждам ефект....

# 56
  • София
Тази вечер имаше в изобилие от препарата за перални на Резбарска, при старите промоции. Най вероятно и на други места е останал.

# 57
Винтовертът пускан ли е досега? Някой има ли отзиви?

# 58
  • София
Момичета, взех днес намалена тази мелничка http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-29A8D30C-8C97EE71/lsp/hs … D0%BF%D0%B5%D1%80, но май не ми харесва как смила пипера. Дали е била повредена и върната се чуда. Доволни ли сте от нея или от другата имаше доволни - иноксовата?

# 59
Момичета, взех днес намалена тази мелничка http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-29A8D30C-8C97EE71/lsp/hs … D0%BF%D0%B5%D1%80, но май не ми харесва как смила пипера. Дали е била повредена и върната се чуда. Доволни ли сте от нея или от другата имаше доволни - иноксовата?
Имам две такива и съм доволна. Едната в зелено като на снимката и я ползвам за пипер, другата е в черно и съм я напълнила с хималайска сол. На мен ми харесва как смилат.

Общи условия

Активация на акаунт