Лидл ::67::

• 116 822
  • 783
  •   2
Отговори
# 60
Има ли останали някъде в София от детските плувни очила?

# 61
  • Пловдив
Сега се връщам от Лидл: взех хамак и няколко дребни нещица..Отидох за спалния чувал, но не ми хареса - много тънък и няма да върши работа за планина и палатка.

# 62
  • Пловдив
Дами, моля за информация. Simple Smile
Мъжът ми видял вчера в Лидл мъжки обувки /мокасини/ на цена около двайсетина лева, които много му харесали. Не мога да ги открия в стар каталог обаче. А половинката иска да му търся подобни. Някой дали се сеща? Simple Smile
Благодаря предварително!

# 63
Аз само ще ви следя какво пишете,че съм ограничила пазаруването Sad

# 64
Милена, виж отдолу дали може да се регулира фиността на смилане.  Wink На иноксовите може, предполагам, че и тези са същите като функции. Отдолу като погледнеш под керамичния механизъм има едни стрелки наляво и надясно и мисля, че имаше до всяка знак + или -, да си настроиш чрез завъртане колко фино/едро да ти смила мелничката. Peace Аз обожавам аромата на прясно смлян черен пипер. Heart Eyes А, то си го пише в упътването, че може да регулираш колко ердро да смила. Laughing
Аз да питам за очилата за плуване с жабките къде има останали. Явно те най-бързо са се изчерпали като по-момичешки вариант. Laughing
Днес: поничка с шоколадова глазура (хубава беше, но тази с ваниловия крем и глазура е по-хубава определено), шоко мъфин на 0,79 ст (много ми хареса Heart Eyes ), пърленки, бяло грозде, банани, кисело и прясно мляко. Взех си и детската ел. четка за зъби и ще зарадвам едно момченце съвсем скоро с нея. Heart Eyes
На мен пък чувалите ми харесаха, но може би за най-големия студ няма да стават....принципно избягваме всякакви прекалено ниски температури, тъй че за такива като нас и за по-умерени температури ми изглежда екстра. Blush
Аз поставям препаратът за перални в отделението за прах- то мисля си го и пише на опаковката. newsm78 Първо измивам с част от препарата и четка/парцал отделенията за прах, омекотител и предпране- макар, че аз омекотител не използвам и от години и програма с предпране не съм използвала. Обаче пералнята ми и там хваща една "тиня" която мирише много неприятно, чернилка някаква... ooooh! С натопен в препарата парцал минавам и гуменото уплътнение. После пускам програма за пране, мисля над 60 геадуса трябваше да е... newsm78 и готово. Grinning

# 65
Препаратът за перални мисля, че е W5, червени шишенца по 250 мл, цена около 5 лв мисля, опаковани са с найлон заедно двете шишенца. Grinning Аз също съм много доволна от него. Доскоро имаше все още налични при нас, ако не са ги прибрали вече- някои стоки след около 6 седмици ги прибират, ако не са се изчерпали. Провери, може и при вас да има останали количества. Wink
Васиту, мерси.  bouquet Преди не бях обръщала внимание как точно се върти бъркалката.
В касеролата с незалепващо покритие аз лично съм варила мляко и мляко с овесени ядки/каши. Хубаво си става, само после трябва добре да се почисти. Единственият "недостатък" на съдовете е, че трябва да се изчака да се поохладят и тогава да се накисват или измиват с по-хладка вода. Ако се измива с топла вода, разбира се, няма нужда да се изчаква да се охлади.  Grinning
Контактният грил изглежда много хубав, струва ми се и мощен- 2000 вата. Peace Аз обаче си чакам тостера 3 в 1 със сменяеми плочи за гофрети, грил и тостове, макар че е по-малко мощен... Laughing
Долче Миеле с теб май пазаруваме в един магазин- Варна Възраждане : Wink. Браво, за ел четката. Аз sлед като питах неуспешно в магазина и на нац. Телефон, в събота отидох и взех четка  от ДМ за 16,90.
Аз имам грила 3в1 и не мога да кажа, че е нещо кой знае какво, дори последните 2-3месеца не съм го включвала. Слабичък е, няма достатъчно мощност. Сандвичите стават бавно. Печено месо се вари в соса си, не се запечатва и става сухо.

# 66
DeiziL , аз съм от Пловдив.  Wink  За тостера 3 в 1 (мисля, че се водеше тостер, а не грил newsm78) съм изненадана, защото мисля, че като мощност е като гофретника 3 в 1, а аз последния го имам и пече доста добре гофретите. Мислех, че и грил плочата ще се справя толкова добре. Thinking А и имаше много хвалби за него....
Като стана дума за грил, днес в Лидъл Филипово (Пловдив) имаше още от гриловете със стъклената плоча, тези които бяха пускали "само" в една събота и първоначално се бяха изчерпали навсякъде. Явно са заредили после. Peace

# 67
Здравейте, не знам дали някоя от вас използва детските кърпички Софтино, но тези,които взех миналата седмица са ужасни. Много груби. Пиша на  лидл, макар,че сигурно не зависи от тях. Така им писах за едни кърпички, които миришеха на развалена козметика. Помолиха ме да им занеса пакета да проверят дали е така и до там.

# 68
В първия Лидл на Оряхово в София тази вечер имаше доста от фъстъченото масло и детски плувни очила.

# 69
Благодаря а темата, ще ходя и аз за тиган в понеделник. Моля оставете един розУв Flutter

# 70
Намерихме пижама с миньоните Party
Взех и мноооого вкусен каков крем с лещници Blush

# 71
Течният шоколад който е на промоция става ли? Е, погледнах различните "масла" в състава му, но не пишеше хидрогенирани.... newsm78

# 72
Точно от него взех. Според мен е чудесен Blush

# 73
  • София
Точно от него взех. Според мен е чудесен Blush
Ами не е като Нутела, ама се ядва. Grinning

# 74
Сега се връщам от Лидл: взех хамак и няколко дребни нещица..Отидох за спалния чувал, но не ми хареса - много тънък и няма да върши работа за планина и палатка.
Аз си го купих.Това не е юрган,а спален чувал.Като за цената си чувала е много топъл,виждала съм чували с комфортна зона с отрицателна стойност със същата дебелина.Важно е влакното и пълнежа какви са.За тази цена е идеален.

Общи условия

Активация на акаунт