Лидл ::67::

• 116 799
  • 783
  •   1
Отговори
# 735
  • 1st floor
Купих си лилавите маратонки. Бях ги загледала още на предишна промоция, но нямаше моя номер. Има ли отзиви за тях, здрави ли са?

# 736
  • До морето
Някой напред пита за пейката с ракла - аз я имам и съм доволна. Върши ми страхотна работа, отгоре й купих 2 възглавнички от Джъмбо и стана идеална да седнеш да се обуеш/събуеш. А в раклата държа всички домашни пантофи и чехли, както и гъбички и бои за чистене на обувки.

Аз не разбрах на кое викате двоен гофретник   newsm78 , на тези тук са показани по 3 животни, значи правят по 3 гофретки наведнъж, нали?

# 737
Някой купувал ли е ножовете от идната седмица, 4бр. в комплект? Миналата година ги бяха изкупили, но май не бяха същите.

# 738
  • Stuck in a moment
Роклята каква материя е? Много ли е изкуствена и има ли еластичност?
Има малка еластичност, добре стои. Състав:66% полиестер, 31% вискоза и 3% еластан.
Мерси! Аз ходих да ги видя на живо, но не ми допаднаха.
 Купих си кокосово мляко...и сега се чудя на какво да го правя  Laughing Никога не съм ползвала такъв продукт. Иска ми се да е нещо сладко. Ако Лабрекс пише още в темата, може да даде жокер Simple Smile

# 739
Здравейте! Някой случайно да е виждал от смесителитe за вана/душ (не за умивалник или кухненски) от брошурата от миналата седмица? По телефона ми казаха, че били изчерпани, но аз все пак да питам и тук. За София става въпрос.

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 23:01 от PANDY

# 740
..... Купих си кокосово мляко...и сега се чудя на какво да го правя  Laughing Никога не съм ползвала такъв продукт. Иска ми се да е нещо сладко. Ако Лабрекс пише още в темата, може да даде жокер Simple Smile

Чета по-скоро, ама няма да съм от полза за кокосовото мляко. Заменям го с краве, ако ми попадне в рецепта. Понеже днес вече я пусках - първата рецепта за крамбъла е с кокосово мляко. И в тая темичка има две предложения, ако те устройват.

Сетих се за рецепти на Йоли:
Кокосов крем с ягоди
Тиквена супа с кокосово мляко

Потърси, предполагам ще откриеш нещо по твоя вкус. Peace

А на мен ми хареса синята рокля, но имаше малък за мен  размер.

# 741
dolce, вие само гофрети ли ядете  Grinning.Почнах да се чудя дали няма да могат дами изкопаят онзи грил отпреди няколко седмици 2000W,замислям се вместо сандвич-тостера, понеже от домашния хляб, филийките са ни по-големи и става  #Crazy .Иначе тази и следващата седмица съм пас.

# 742
ВасиТу, не, не ядем само гофрети. Mr. Green Просто имах вече двойния гофретник и не можах да устоя на тези две сладурчета с животинките. Grinning Обаче правя доста чето здравословни гофретки- с овесени ядки, семенца, извара, трици и т.н. Не стават тежки, а всъщото време засищат, така че мога само да си избирам формата на гофретите според моментното настроение или желанието на детето. Wink Скоро като че ли гледах при нас от гриловете 2000 вата (с "дръжката", нали), но беше миналата седмица.
Mariposa_Malva , двоен гофретник казваме на гофретниците които пускат в продажба няколко пъти в годината.  Grinning Повредата не е в твоя телевизор, не са в момента в продажба. Hug
Днес пазарът беше добър. Mr. Green Няколко кг зелени чушки (около килограм на 50% намалени), извара, тампони за грим, душ гел с аромат на малина за детето (цяла вечер му се радваше, много приятен аромат и много нежна формула като за продукт който не е био), салам, хляб на 50% (не знам как става, но намаленият на 50% пълнозърнест Симид винаги издържа повече време от този на нормална цена newsm78 ), подправки разни на Микадо, кисело мляко, телешко месце за готвене намалено на 3 лева (страхотно стана на яхнийка), лук..... Grinning

# 743
  • София
Аз  не виждам нова брошура в сайта, отваря ми старата  Tired
Тази пейка да не е като ниска ракличка с механизъм, бяла е .
Виждала съм я на снимки, чудех се кога пак ще пуснат.
Колко струва  newsm78 Дано утре вече да отварям нова брошура.

# 744
  • Хасково
Аз  не виждам нова брошура в сайта, отваря ми старата  Tired
Тази пейка да не е като ниска ракличка с механизъм, бяла е .
Виждала съм я на снимки, чудех се кога пак ще пуснат.
Колко струва  newsm78 Дано утре вече да отварям нова брошура.

http://broshura.lidl.bg/d9ecb408-3030-41c8-97b7-cd771b7f093a/#/1

# 745
Ръчния такер от другия четвъртък пускан ли е? Интересува ме дали става за домашна( по-скоро аматьорска) употреба? И дали лесно се перфорира с него или трябва сила?

# 746
  • София
Бях писала за проблеми с кафемашината ми от декември месец. Два пъти я носихме за ремонт, вчера беше третия. Попитали ММ дали да я ремонтират пак или да върнат парите. Е, върнахме я. Та се върнах пак към кубинската кафеварка, но много искам машина за еспресо на нормална цена. Ще търся.

Черните рокли разгледах аз, не ми харесаха, много изкуствени, не мога да нося толкова полиестер.

# 747
  • Бургас
Ръчния такер от другия четвъртък пускан ли е? Интересува ме дали става за домашна( по-скоро аматьорска) употреба? И дали лесно се перфорира с него или трябва сила?

Аз преди около две години ir uwmrn r ползвах ръчния такер, мисля, че е същия. Доволна съм, не е трудно. Само столове съм претапицирала - http://ilinayor.snimka.bg/experiment/restavraciya-na-stolove.698546.all.3
Консумативите към комплекта са недостатъчни, но си купих от специализираните магазини, в който между дрегото има и подобни такери на сходна цена.

# 748
L'etrangere, с кокосово мляко може да си направиш къри, има рецепти из нета.

# 749
Бях писала за проблеми с кафемашината ми от декември месец. Два пъти я носихме за ремонт, вчера беше третия. Попитали ММ дали да я ремонтират пак или да върнат парите. Е, върнахме я. Та се върнах пак към кубинската кафеварка, но много искам машина за еспресо на нормална цена. Ще търся.

Черните рокли разгледах аз, не ми харесаха, много изкуствени, не мога да нося толкова полиестер.
И при нас върнаха парите на ММ, ние също си търсим читава кафемашина.

Общи условия

Активация на акаунт