Да си поговорим за домашната шунка и шунковарите, пък и за други неща - ТЕМА 2

• 110 492
  • 752
  •   1
Отговори
# 480

Пилешка шунка. Пилешки гърди и пилешки бутчета (съотношение 70:30), индийско орехче, сол, захар, черне пипер и мляко. Правена е с иноксовия шунковар ... НО! ... половин доза. Направиха ми редуктор, който ми позволява да ползвам шунковара за половин доза.

Ай, ай, перфектна е  Simple Smile, жалко че е само половин доза Mr. Green

# 481
  • София

Пилешка шунка. Пилешки гърди и пилешки бутчета (съотношение 70:30), индийско орехче, сол, захар, черне пипер и мляко. Правена е с иноксовия шунковар ... НО! ... половин доза. Направиха ми редуктор, който ми позволява да ползвам шунковара за половин доза.

Ай, ай, перфектна е  Simple Smile, жалко че е само половин доза Mr. Green

Правя опити да видя кое ще харесват домашните.

# 482
Поздравления!изглежда и сигурно е много апетитна.
Само, коригирай поста с по-точни количества, че да стане и рецепта за първа страница

# 483
Да питам скоро засичали ли сте по сайтовете тези металните шунковари?

В амазона няма ли ги?

Има разбира се. Поръчващите не искат да чакат.

# 484
  • София
Поздравления!изглежда и сигурно е много апетитна.
Само, коригирай поста с по-точни количества, че да стане и рецепта за първа страница

Айде готово.

# 485
Хаджи, страхотна е пилешката! Ще дойде най-после зима и ще опитам и аз шунките ти!

Момичета и момчета, Бонго ме помоли да публикувам следното:

Поради ембарго за писане във форума той не може да го прави. само може да чете. ще се радва не само да гледа мезетата , а и да го почерпите  Grinning

ако някой има нужда от съдействие може да го потърси на е-майла му (в профила)

bongo_2007  вече е история  и благодаря ви ,че  сте били  заедно

# 486

Специално за Бонго!  Simple Smile

# 487
Трия и обяснявам:
Темата е: "Да си поговорим за домашната шунка и шунковарите, пък и за други неща - ТЕМА 2"
Банът на Бонго е офтопик - Блис, добре познавате правилата на форума.
Имейлът на Бонго е видим в профила му, имате възможност за контакт с него при желание от Ваша страна. Проявих добрата воля да не изтрия поста на Пеп-чо независимо, че и той е офтопик. Поздрави, придружени със снимки на мръвки, шунки и колбас всякакъв Ваше производство, може да му оставяте свободно.
За други въпроси към администратори и модератори знаете коя е подходящата тема.

# 488
Трия и обяснявам:
Темата е: "Да си поговорим за домашната шунка и шунковарите, пък и за други неща - ТЕМА 2"
Банът на Бонго е офтопик - Блис, добре познавате правилата на форума.
Имейлът на Бонго е видим в профила му, имате възможност за контакт с него при желание от Ваша страна. Проявих добрата воля да не изтрия поста на Пеп-чо независимо, че и той е офтопик. Поздрави, придружени със снимки на мръвки, шунки и колбас всякакъв Ваше производство, може да му оставяте свободно.
За други въпроси към администратори и модератори знаете коя е подходящата тема.

Именно защото ги зная добре обясних на питащия.

# 489
  • София
Трия и обяснявам:
...

Тези други неща не сме ги изяснили предварително.

Нямам идея защо Бонго толкова е раздразнил всички администриращи в тези форуми.

# 490
дядо хаджия, други мръвки и мезета.

# 491
  • София
дядо хаджия, други мръвки и мезета.

Да не навлизаме в дребнав спор. Къде е написано и други мръвки и мезета - просто е написано други неща.

# 492
Уморих се да споря - все пак е нужна свобода в темата. Никой не се е оплакал, на никого не пречи.
Впрочем, не знам какво значи "офтопик"...

# 493
здравейте, някой от вас ползвали такъв http://www.amazon.de/SCHINKENKOCHER-DRUCKSCHINKENKOCHER-SCHINKEN … ER+SCHINKENPRESSE и ще трябва ли да ползвам пликове, или ще мога да получа сочна шунка и без да слагам месото в плик

# 494
  • София
здравейте, някой от вас ползвали такъв http://www.amazon.de/SCHINKENKOCHER-DRUCKSCHINKENKOCHER-SCHINKEN … ER+SCHINKENPRESSE и ще трябва ли да ползвам пликове, или ще мога да получа сочна шунка и без да слагам месото в плик

Аз работя точно с този уред и пликовете не са задължителни. Впрочем сочността на шунката не зависи от това дали ще я обработвате в плик или не, а от вида на месото и рецептата.

Общи условия

Активация на акаунт