Пазаруване от френски сайтове - 8

• 59 892
  • 313
  •   1
Отговори
# 60
Явно кода от поканата ми е изтекъл  Cry
Знаете ли колко дни е валиден този код ?

# 61
  • Sofia
Защо реши, че е изтекъл? Аз не виждам ограничение в моя код  newsm78

# 62
Защо реши, че е изтекъл? Аз не виждам ограничение в моя код  newsm78

До вчера ми даваше отстъпка , но пък аз нямах пари в картата . Днес когато реших да плащам не ми се отразява отстъпка  newsm78

# 63
77, дай линкове, за да пробва някой друг с код.

Вradata, каква е причината според теб, защо ти отказват поръчките? Предполагам, че акаунтите ти са с различни имена, телефони, имейли? Всички отказани поръчки ли са с код 15/30, приложен на намалени цени?

# 64
  • Бургас
Покипси, предполагам, че е заради намалените неща, защото съм поканила друг човек (реален, от друг град), получила съм мейл, че е поръчал и че мога да ползвам код за намаление и поръчвам така. Само че за разлика от неправомерно поканения човек с друго име на същия почти адрес, чиято поръчка изтриха и му пратиха уведомяващ имейл за това с обяснение какво и защо, сега просто си изчезва направената поръчка, без да си правят труда да ми пишат защо. Аз упорито си опитвам пак и пак изчезва след време поръчката. Писах им да ги попитам защо, след като не виждам никъде някакви ограничения или условия по кода, но са като партизани - мълчат и туйто Tired Омръзна ми и ще поръчам от по-намалените неща без код, да видим дали пак ще ми нулират поръчката или това е препъникамъчето, макар и неофициално Rolling Eyes

Иначе днес получих тези обувки:

Много хубави, естествена кожа, сравнително еластична подметка, добра изработка, отговарят си според мен (28 номер са и са малко по-големи от 27-ците на сина ми) Peace

# 65
Сега и аз проверих, имах още 2 кода останали, но сега няма нищо. Изтрити са всички кодове Shocked Май това беше с поръчките от там.

# 66
  • Бургас
Франсетата са си франсета... Те ако не се направят на луди и не си променят условията в движение - кой друг?! Офертата Share&Win  си стои анонсирана, ама да си ползваш обявените преференции - тц Outta Joint Crossing Arms

# 67
77, дай линкове, за да пробва някой друг с код.

Вradata, каква е причината според теб, защо ти отказват поръчките? Предполагам, че акаунтите ти са с различни имена, телефони, имейли? Всички отказани поръчки ли са с код 15/30, приложен на намалени цени?

Това искам да поръчам , но немога

http://www.vertbaudet.com/En/Views/FicheProduit/Produit.aspx?N=0 … treTaille=37&
http://www.vertbaudet.com/En/Views/FicheProduit/Produit.aspx?N=0 … treTaille=32&

# 68
  • Sofia
Вчера забелязах, че в акаунта ми са се появили 6 нови полета за покани към приятели. Не помня къде го пишеше, но помня, че офертата важи в рамките на сезона и за следващия сезон започва нова кампания (и имаш право да поканиш 6 нови приятели). Наскоро излезе новата им колекция, възможно е кампанията да е започнала наново и вече да не важи за старите колекции. Rolling Eyes

# 69
  • Бургас
При мен си стоят три празни полета за нови покани, а отгоре са си трите изпратени - две, които са ползвани и са пуснати поръчки от профилите и една, която стои все още само като изпратена (има разлика, между другото http://prntscr.com/7sggzm ). Тоест имам право на 3 поръчки с код за намаление от тази оферта, а аз нямам нито една! Това дали е коректно?! Crossing Arms

# 70
А пробвал ли е някой през линка за покана да се регистрира с друг мейл Simple Smile?

# 71
По случай Деня на Бастилията (да им е честит), Маркс § Спенсър имат безплатна доставка до адрес. Прилага се автоматично като сложите отметка на "Standard sous 4 à 6 jours 3,95 € "
Аз поръчах това http://www.marksandspencer.fr/Lot-de-7bodys-%C3%A0-manches-court … l?pagesource=cart

# 72
  • Sofia
Брей, много добра цена. Ще поогледам и аз, макар че скоро ще пътувам до Лондон. Бодитата на МС са едни от най-качествените, които сме ползвали.

# 73
Днес ви открих - много полезна тема, благодаря.
Приятел ми прати код в петък и поръчах . В събота стигна на стъпка 2 parcel prepared и от тогава си стои така . Някой да има идея дали сменят статута или това ще стане когато го получа - утре стават 5 дни . Мейл и тракинг нямам или поне не знам къде да го търся . Телефона даден е без кода на България , предполагам от тук ще звънят ако има проблем. Не успях да платя с виртуална виза на ДСК , та сменях картата - някой имал ли е такъв проблем ? Пратих и покана на близка . Момичето сподели че е ползвала кода и нейната поръчка от неделя е Articles in preparation дано не я изтрият .

# 74
  • Бургас
Юхууу  newsm44 поръчката ми от 11 вече пътува. И на мен са ми изчезнали кодове от поканените приятели  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт