"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 29

• 39 710
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Това листче, може и като късмет от полета да му е.
Едва ли ще го мъкне със себе си с такава цел, да ни го покаже по някое време.
А пръстите много чернички и захабени ми се виждат Rolling Eyes
ако са негови е направо ужас - голяма нечистоплътност.

# 151
Здравейте неуморни Мехеметофилки,

Şerefine içilecek bir aşk yok,satılmış bütün sevgiler - Според мен означава: Няма любов, за която да вдигаме наздравица, продадоха цялата любов. Поне така трябва означава.

А това другото, което Цвети публикува вече го е поствал- от Юсуф Ислям. Ако искате ще пусна пак превод. Иначе отново интересни снимчици и новини.
Тази негова игра, ако той пише това - може би е около личните послания тия дни и вече пак ще минат в зоната на здрача.
Наде, за съжaление и аз споделям мнението, че зорлем се загрозява, но щoм така му харесва, ние нищо не можем да направим освен да съжаляваме.

Все пак публична личност, пък хич да не общува с фенове и малко да се поослушва за чуждо мнение.
smile3506 newsm09

Шермина, тенкс за превода.
Ох бе Сезончеее, разсмя ме Joy с тези чернички и захабенички пръстчета.

# 152
  • София
Това листче, може и като късмет от полета да му е.
Едва ли ще го мъкне със себе си с такава цел, да ни го покаже по някое време.
А пръстите много чернички и захабени ми се виждат Rolling Eyes
ако са негови е направо ужас - голяма нечистоплътност.
Сезонче, ти тези дни в голям ужас изпадна  Rolling Eyes Shocked Ръчичките, Слава богу, не са неговите.  ooooh!

А и тези пръсти на неговите ли ви приличат  newsm78 newsm78 newsm78
Прекалено откачено ми изглежда. Докато не го видя с мис Чехъл на обществено място да я държи за ръка поне, докато не чуя поне намек за годеж от неговата уста няма да повярвам  smile3513.
Каква реч му дръпнах, това ревност ли е  Sick Sick Sick newsm78 newsm78 newsm78
Завиждам и на тази Чехла  bash bash bash bash bash

Силистра, чакам пръстен с камък, халка, дата ту за едното, ту за другото.  ooooh! Ту ревност, ту надежда  Shocked Сигурно жегата така действа на ума, а не Мехмет и Каролина.  Tired Tired Tired

# 153
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Еххх Силистра , Сезонче снимката е от Аданалъ не я ли познахте  newsm78
тогава искаше да се жени, само че за Идил  Wink
сега нищо не е казал за сватба  Thinking
така че дишайте спокойно  Party

# 154
Еххх Силистра , Сезонче снимката е от Аданалъ не я ли познахте  newsm78
тогава искаше да се жени, само че за Идил  Wink
сега нищо не е казал за сватба  Thinking
така че дишайте спокойно  Party

Ох, да се успокоя малко, значи кьор фишек работа  newsm17 newsm17 newsm17

Марго , и аз това казвам. Пръстен с камък , официална дата за едното и другото, публична снимка прегърнати поне , снимка на пръстена и чак тогава ще повярвам  smile3506 smile3506. Той пред хората още не я е показал че сватба  smile3533 smile3533 smile3533

# 155
  • София
Боже, боже!  Praynig Praynig Praynig Питаме се дали сме ревниви или луди, но сме си съвсем в ред. Мехмет Акиф е полудял  Joy Joy Joy

Прибра се в Истанбул и стана същият странник.  newsm78 newsm78 newsm78

# 156
Изгубени в превода на творенията Мехметови Joy Joy Joy Joy

# 157
Боже, боже!  Praynig Praynig Praynig Питаме се дали сме ревниви или луди, но сме си съвсем в ред. Мехмет Акиф е полудял  Joy Joy Joy
Скрит текст:

Ако той публикува тези и подобни на нея снимки, мисли и т.н., наистина е странен, но в случая успях да разгадая тази фотка.
Значи косата ми настръхна от ужас,
Скрит текст:
преди малко като се прибирах и в района ни точно пред нас патрулка, двама полицаи тичаха към близкото до нас у-ще, което е през два блока, в него учи сина ми. От няколко седмици насам ром причаква деца и ги обира в съседното на нашето у-ще, с което са на ограда, и все им се изплъзва, и не могат да го заловят, а сега навън едната ми дружка от блока каза, че 14 годишно момченце е било убито, били го съобщили, и тя го чула. Направо съм в потрес, страх ме е детето ми да излиза навън и той малко се е стреснал, и не иска да се отдалечава от блока, да го пази Господ. Praynig

# 158
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Галеее някъде морето не изхвърли ли бутилка с писмо  newsm78

# 159
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Ако той публикува тези и подобни на нея снимки, мисли и т.н., наистина е странен, но в случая успях да разгадая тази фотка. Значи косата ми настръхна от ужас,
Скрит текст:
преди малко като се прибирах и в района ни точно пред нас патрулка, двама полицаи тичаха към близкото до нас у-ще, което е през два блока, в него учи сина ми. От няколко седмици насам ром причаква деца и ги обира в съседното на нашето у-ще, с което са на ограда, и все им се изплъзва, и не могат да го заловят, а сега навън едната ми дружка от блока каза, че 14 годишно момченце е било убито, били го съобщили, и тя го чула. Направо съм в потрес, страх ме е детето ми да излиза навън и той малко се е стреснал, и не иска да се отдалечава от блока, да го пази Господ. Praynig
Наде, това е ужасно. Пази Боже, и твоето, и другите деца.  Praynig Този свят става все по-страшен и ужасен.

# 160
Скрит текст:
Скрит текст:

Ако той публикува тези и подобни на нея снимки, мисли и т.н., наистина е странен, но в случая успях да разгадая тази фотка. Значи косата ми настръхна от ужас,
Скрит текст:
Наде, това е ужасно. Пази Боже, и твоето, и другите деца.  Praynig Този свят става все по-страшен и ужасен.

Живеем в пълен абсурдистан Rolling Eyes Господ да ни пази децата Praynig

# 161
Скрит текст:
Боже, боже!  Praynig Praynig Praynig Питаме се дали сме ревниви или луди, но сме си съвсем в ред. Мехмет Акиф е полудял  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Прибра се в Истанбул и стана същият странник.  newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
Наде, това е ужасно. Пази Боже, и твоето, и другите деца.  Praynig Този свят става все по-страшен и ужасен.
Скрит текст:
Така е, Господ да пази децата ни Praynig и нас. Praynig Сега съм тук, но мисълта ми е навън, че сина ми излезна.
Коте, ти да не пуснеш след малко духът от бутилката, а? Joy

# 162
Здравейте те,
ето ме и мен, най накрая! ох! как си мечтая за зимата newsm17 аз не съм родена за температури по високи от 25 градуса!
наш Мехмет, Пак разбуни духовете smile3501 и раздвижи, позаспалата ни теме smile3507Браво smile3501
иначе, каквото и да значи това листче, и "мъдрия пост" за продадената любов! ще го разберем, рано или късно! Шило в торба не стои!
Неде Дано при вас нещата се оправят бързо, и злосторника да бъде хванат и наказан!

# 163
Здравейте БорСълинки! wavey wavey wavey

Наде, да пази Господ децата! Ужас сте преживяли, дано се успокоите. Peace
Но вече трябва да се вземат сериозни мерки срещу тези безчинства

Днес , както винаги ви чета със закъснение и с удоволствие.
Видяхме МАА какво си хапва в Рига. Чак ми се прииска и аз да опитам от блюдото и не ми пречи
растителността по лицето му. Но не го харесвам с брада. Naughty Naughty Тайничко очаквам, че отглежда брадата за някоя нова роля. Praynig Praynig

Тази вечер малко ще  погледна един друг мой любимец - комисар. Laughing

Приятна вечер и дано не пишете много, че да мога поне утре да ви изчета! Peace

# 164
Момичета, не мога да разбера тази песен коя е...
Моля помогнете ми Praynig

Общи условия

Активация на акаунт