"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 29

• 39 654
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Силистра, снимката извън кадър с Боран е от дома на Бедар и Джелил.

# 76
  • София
Момичета шапка ви свалям. Всеки детектив може да взема от вас частни уроци   smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Я да видим тази снимка ще я познаете ли къде е правена , че аз не можах да позная. Това е Боран Ага но не си спомням тези стълби къде точно са в сериала  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Това е от двора на къщата на родителите на Съла в Мардин, Силистра  smile3530
Наде,  bowuu ти си по-бърза, мила моя  Simple Smile

# 77
Момичета шапка ви свалям. Всеки детектив може да взема от вас частни уроци   smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Я да видим тази снимка ще я познаете ли къде е правена , че аз не можах да позная. Това е Боран Ага но не си спомням тези стълби къде точно са в сериала  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Това е от двора на къщата на родителите на Съла в Мардин, Силистра  smile3530
Наде,  bowuu ти си по-бърза, мила моя  Simple Smile

Марго , Наде  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

Невероятни сте момичета , браво на вас. Колко я гледах тази снимка newsm78 newsm78 newsm78 и не можах да позная  smile3501   newsm51

# 78
  • София
Малко освежаване и прохлада в днешният горещ юлски ден  Hug Heart Eyes Hug
Скрит текст:
а за позаспалите  Hug Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Hug

# 79
# 80
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Момичета шапка ви свалям. Всеки детектив може да взема от вас частни уроци   smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Я да видим тази снимка ще я познаете ли къде е правена , че аз не можах да позная. Това е Боран Ага но не си спомням тези стълби къде точно са в сериала  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Това е от дома на Съла  smile3506 така мисля

Бреййй изпреварили са ме вече Силистра

# 81
  • София
Днес рижавата котка на Шебнем е умряла, всички й съчувстват, Нилгюн плаче... МАА ще пристигне на време за погребението
Скрит текст:

Червенокоса вещица агенция клюки   bowuu   bouquet  bowuu

# 82
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Днес рижавата котка на Шебнем е умряла, всички й съчувстват, Нилгюн плаче... МАА ще пристигне на време за погребението
Скрит текст:

Червенокоса вещица агенция   bowuu  bouquet bowuu

Марго ти да не си детектив под прикритие  newsm78

# 83
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Червенокоса вещица агенция   bowuu  bouquet  bowuu

Марго ти да не си детектив под прикритие  newsm78
Коте, щеше май да ми ходи много детектив под  прикритие, но съм
Скрит текст:
счети без работа  Joy Joy Joy
Струва ми се, че снимката е нова.

Снимката е нова. Вчера са били в Рига. Днес летят за Истанбул  Grinning
Скрит текст:
Това е и самият ресторант.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 18:23 от Margarita Червенокоса вещица

# 84
# 85

Евала момичета нищо не ви убягва smile3521

нещо за разхлаждане

https://www.youtube.com/watch?v=AasDXGMuOc8

# 86
Марги, подробности за котенцето на Шебнем знаеш ли? От болест ли е умряло  или от старост? Сигурно й е много мъчно на горката. Не мога да си представя моя котьо да умре.

# 87
  • София
Марги, подробности за котенцето на Шебнем знаеш ли? От болест ли е умряло  или от старост? Сигурно й е много мъчно на горката. Не мога да си представя моя котьо да умре.
Дани, няма подробности, но каквото и да е, винаги е тъжно. Губила съм и котарак, и куче и много тежко ми е било .

# 88
ако има гладни да заповядат

# 89
Голяма мъртвило в темата smile3505 Защо така.... Една снимка и шах и мат

Гледам МА си хапва из Литва ли беше Латвия ли, че не го е срам и да демонстрира , ами има хора на диета. той не пости ли, какви са тези мръвки...или това си е порцията на КаротУ, а той само позира и си облизва каквото е останало по брадата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт