Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 710
  • 437
  •   1
Отговори
# 195
Защото като се наредят 3-4-5 мнения на анонимни и съвсем не може да се следи разговора. На мен на шизофрения ми избива направо.
Искам да се спре с тези анонимни
Разваля се разговора и като се включат няколко, започва да се бистри "ти кой анонимен беше"

# 196
  • В Космоса
Не ползвам.
Дразни ме само, ако някой мишкува, ако не му стиска да си каже мнението с ника си, а се крие, за да нагруби, иронизира някой. Ако се крие заради личен проблем или история, разбирам го!

# 197
Ползвала съм я един единствен път. Исках да дам пример за развитието на аналогична ситуация при реални хора, мои роднини. Когато засяга мен не крия ника си, нито когато искам да кажа личното си мнение. Но в този случай исках да запазя анонимността на семейството, защото за мен съм преценила, че няма да съм анонимна, но нямам право да взимам такива решения за трети лица.

# 198
Не се сърди, човече, не само модераторите виждат анонимните, нали? Също и ти и всички останали от колектива на сайта?

# 199
Не ползвам.
Дразни ме само, ако някой мишкува, ако не му стиска да си каже мнението с ника си, а се крие, за да нагруби, иронизира някой. Ако се крие заради личен проблем или история, разбирам го!
Мен пък много ме забавлява как се отпускат хората. Обичам да чета какво наистина мислят.  Grinning

# 200
Не ползвам.
Мен пък много ме забавлява как се отпускат хората. Обичам да чета какво наистина мислят.  Grinning

На мен също ми харесва това.

# 201
Оправили са бъга, който чел - чел.  Laughing

# 202
Повечето от нас дори не знаеха как да четат, здраве да е.

# 203
Някои явно не са могли да изтърпят и да не кажат подробно за него ooooh!
Жалко... Беше много забавно Laughing

# 204
Няма лошо да има опция, която ти позволява да не разкриваш кой си когато искаш да споделиш и обсъдиш  нещо лично, обаче Анонимен се превръща в някаква мода. Когато в една тема се заредят публикации от Анонимен/мни става досадно да се чете. Последно от Семейни отношения - един Анонимен споделя че има двама любовника, друг Анонимен че не изневерява, трети че има незнам си какъв проблем ... и става едно голямо объркване за четящите. Хубаво са я измислили тази опция ама не са я доизмислили според мен. Анинимните също трябва да се различават един от друг по някакъв начин. Мен лично не ме яде любопитството кой се крие зад Анонимен, но искам Анинимен и Анонимен да се различават най-малкото за да не се чудя защо един и същи ник пише противоречиво.

# 205
Има място за креативност от страна на анонимните:

подчертаване

различен цвят

удебеляване

промяна размера на шрифта

подчертаване

зачеркване   (не много подходящо)

# 206
Някои явно не са могли да изтърпят и да не кажат подробно за него ooooh!
Жалко... Беше много забавно Laughing

Ми не ми беше особено забавно да разбера кои са две от анонимните в една тема, макар това, което са споделили като такива се вписва в официалния им форумен образ. Желая им да се преборят с проблемите си. Hug
Добре е, че е оправен бъга, все пак.

# 207
Всъщност нямше нищо забавно. Даже не е особено яко, че явно има хора, които са знаели от известно време, но вместо да съобщят за него, са го ползвали, за да шпионират.

# 208
  • Варна
Сега виждам, че не може да се пусне тема анонимно. Голяма глупост, как и защо са решили, че можеш да се изкажеш анонимно, но не и да пуснеш тема?

# 209
Всъщност нямше нищо забавно. Даже не е особено яко, че явно има хора, които са знаели от известно време, но вместо да съобщят за него, са го ползвали, за да шпионират.

Именно!
Странно кой изобщо ползва и за какво онази функция, че е забелязал бъга.

Общи условия

Активация на акаунт