Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 711
  • 437
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Защото и тук, както и навсякъде, потребителите имат различен авторитет и кредит на доверие.

# 181
  • Испания
И какво значение има за теб дали от ляво на това мнение седи ник Касита или Анонимен, ако пиша нещо, което е полезно или просто питам при кой да се подстрижа, да си направя операцията, химиотерапията, или да си регулирам вибратора.

За мен има, за теб - не.

Нямам намерение да влизам в безполезни дискусии.

# 182
Има, разбира се, защото за теб е важно или да знаеш името, дори и екранното на човека, за да му хванеш вяра по сериозен въпрос, или отново да знаеш ника му, за да потриеш доволно ръце, като каже, че се чука с тъща си. Сеир и панаир. Лесно и просто. Жалко.

Ето, каквото и да ми кажеш за Испания с ника си, за мен ще бъде релевантно на това да го кажеш като анонимна, защото за първи път те срещам.

# 183
Защото като се наредят 3-4-5 мнения на анонимни и съвсем не може да се следи разговора. На мен на шизофрения ми избива направо.

# 184
  • Испания
за да потриеш доволно ръце, като каже, че се чука с тъща си. Сеир и панаир. Лесно и просто. Жалко.

#Cussing out

Явно, че гледаш на това от твоята камбанария. Разбира се, жалко.

Тук слагам точка на диалога с теб. Говорим на различни езици.  Wink

Бъди здрава!   bouquet

# 185
На теб не ти се влиза в цитирам "безполезна дискусия", тогава за мен остана правото да си направя изводите.  Hug

# 186
Подкрепям възможността всеки да ползва опцията, както намери за добре, стига това да не противоречи на правилата на форума.

Не подминавам анонимните мнения, защото не смятам, че априори са с по-ниска стойност от другите. Понякога ги срещам в съвсем тривиални теми, с подобаващо съдържание, но не мога да знам съображенията на авторите им, така че не ме дразнят.

Още не съм ползвала опцията, но бих го направила, ако имам сериозно питане извън този подфорум или ако имам да казвам нещо, което би довело до разкриване на самоличността ми.

# 187
  • Другата България
Е, вече стана ясно, че няма пълна анонимност Laughing, така че не го прави.
Поне докато се изчистят всички бъгове и проблеми.

# 188
Няма, Мери Ан, ще се пазя.  Simple Smile

# 189
А какво се случи с Чери, която така неразумно, непрофесионално и неанонимно сподели трепетите си?

# 190
Аз не съм я срещала оттогава.

# 191
Не , не ползвам тази функция. Ако не искам нещо да става достояние на форума ,не пиша за него и си търся разрешение в реалния свят.  Peace

# 192
Не , не ползвам тази функция. Ако не искам нещо да става достояние на форума ,не пиша за него и си търся разрешение в реалния свят.  Peace

И аз като теб. Никога не съм я ползвала тази функция.

# 193
  • Талант на 2012,2013 г.
Не ползвам тази функция. Чета и потребителите с ник Анонимен, но ми стоят някак безлични, нямат своето "лице", губи им се индивидуалноста. Иначе за себе си мога да кажа, че не се страхувам да кажа каквото имам и нямам нуждата да се подвизавам сред анонимните.

# 194
Не ползвам тази функция дори да си призная не знаех че съществува  Embarassed Laughing

Общи условия

Активация на акаунт