Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 696
  • 437
  •   1
Отговори
# 240
  • Другата България
Не.

Мери, потребителката, за която мислиш анонимната, не е влизала от месец във форума.
Като Чери, но пък това не пречи да влиза анонимно. Тоест да пише като такава.
А , ти казваш, че на "последно влизане" е от преди месец. Peace

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 17:22 от Merri_An

# 241
Не.

Мери, потребителката, за която мислиш анонимната, не е влизала от месец във форума.
Като Чери, но пък това не пречи да влиза анонимно. Тоест да пише като такава.

Възможно е да има нов профил и да използва името си, което за потребителите е непознато, пък може и анонимно.

# 242
Така ли? Цялата ми логика отиде по дяволите. Нямах представа, че не се отброяват. С каква цел?
Имаше рестрикции за писане в определени подфоруми заради спам. Когато започнаха да се отброяват навсякъде, в темите виждаш старата отчитана бройка плюс новите, а в профила - реално написаните.
Написала съм 6859 поста, а ти виждаш 2061 (преди да публикувам този пост).

# 243
  • ту тук, ту там
Мери-Ан, за да пише някой анонимно, то той първо трябва да влезе в профила си, така че системата ще го отчете.  Peace

# 244
А каква е целта да се отброяват, да се трупа бройка. Има някакви преференции за " бройкаджиите" ли.

# 245
  • Другата България

Мери-Ан, за да пише някой анонимно, то той първо трябва да влезе в профила си, така че системата ще го отчете.  Peace

Peace
Това исках да кажа.

# 246
Анонимен, не знам с каква цел се отброяват, но понеже в профилите присъства секция публикации, мислех, че се отчитат правилно и точно.

# 247
Не разбирам защо трябва хората, използващи опцията да се нападат. То затова си има модератори, следят да се спазва добрия тон. Функцията е удобна, щом я има - да се ползва. Едва ли някой ще хукне да прави самопризнания за убийство или пък да разказва, къде си е заровил имането. Та и да стане бъг, чудо голямо!

# 248
  • Ямбол
В тайните имаше доста интересни мнения на известни потребители, писали анонимно. И не само там, но предимно там, спокойно си споделяха как са изневерявали, как бленували по някого и т.н. А иначе се представят като съвсем други или поне моето впечатление беше за други.

# 249
Касита сигурно доста е вършала като анонимна  Mr. Green

Мисля ясно споделих за какво ползвам функцията?
Наместо заяждане и ехидност, може спокойно да четеш. Но не, целта на масата тук е сеирът и вкарването на излишна интрижка.

Тук друго казваш, обаче. И това е истината, за мен.

Скрит текст:
За да кажа нещо кофти на някого, но от сърце, което иначе не бих, защото ще доведе до трайни последствия във виртуалните ми отношения тук.

Преди да оправят бъга. Peace

# 250
  • На топло
Стига де  Simple Smile фразата ми към Касита беше наистина опит за шега, когато видях, че си е сменила името. И човече бях сложила  Mr. Green да не се взима на сериозно.
И да ви успокоя, за тези които мислят, че любовните трилъри в темата за тайните са на известна форумка.
На мен ми беше интересно да видя, кой се беше опнал гол в темата за сутиените  Shocked

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 20:02 от Hello♥︎Jen

# 251
В тайните имаше доста интересни мнения на известни потребители, писали анонимно. И не само там, но предимно там, спокойно си споделяха как са изневерявали, как бленували по някого и т.н. А иначе се представят като съвсем други или поне моето впечатление беше за други.

Значи Анонимен се използва да не се развали изградения образ на перфектна съфорумка/съфорумец във форума. Чудничко, хем фантазии хем двуличие.

# 252
  • Ямбол
Да, анонимен се използва за какво ли не. И сега, когато разбраха или предстои да разберат, че е имало начини да се вижда кой пише, вероятно много от тях си гризат ноктите.

# 253
Аз си мисля че или ще се премахне тихомълком тази функция и публикациите ще отидат в небитието, или като се отвори нова тема и всеки втори пост е от Анонимен ще има отлив както стана в самотните родители.

# 254
Не уважавам хора ,които за да кажат нещо трябва да се крият зад опция анонимен - при все ,че са си анонимно тук .
 Струва ми се смешно да се задават въпроси от типа как се прави сладко от вишни анонимно Grinning 
Аз като директен и прям чиляк таквиз хора ми мязат на мижитурки. Да ми се сърди който иска Grinning

Общи условия

Активация на акаунт