Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 683
  • 437
  •   2
Отговори
# 255
  • на плажа
Исках да тествам опцията, но през телефона не я виждам  Thinking

# 256
И аз не проумявам, защо съвсем ежедневни въпроси се задават като анонимен?

Преинсталираха ми лаптопа и оттогава снимките в папките ми излизат като иконки, с поредни номера.
За да открия някоя, трябва да ги гледам една по една.
Преди, отваряйки папката , си виждах реалните снимки в мини версия.
Дано съм се изразила ясно, какво да направя, за да се върна в старото положение?

Тук какво притеснително има???

# 257
И аз не проумявам, защо съвсем ежедневни въпроси се задават като анонимен?

Преинсталираха ми лаптопа и оттогава снимките в папките ми излизат като иконки, с поредни номера.
За да открия някоя, трябва да ги гледам една по една.
Преди, отваряйки папката , си виждах реалните снимки в мини версия.
Дано съм се изразила ясно, какво да направя, за да се върна в старото положение?

Тук какво притеснително има???
Един Анонимен в темата Въпроси всякакви обстойно е обяснил.
 Според мен страда от Синдрома на Световната конспирация и как той е част от нея Grinning
 Аз пък съм една толкова никому ненужна и незабележима личност и грам не ме вълнува кой ме чете или цитира.
   Хора ползващи тази опция не заслужават да ги чета даже. Някакво изключение прави ,ако се споделя нещо застрашаващо личната му сигурност - жертви на насилие или нещо такова. Всички други са дребни душици за мен.

# 258
Жармен, точно като теб мисля! Peace

Поне тези, които аз успях да прочета като анонимни, са двулични и фалшиви. Или злобни.
Или и двете.

# 259
Жармен, точно като теб мисля! Peace

Поне тези, които аз успях да прочета като анонимни, са двулични и фалшиви. Или злобни.
Или и двете.

Peace Което пък би противоречало на форумен образ "Аз винаги съм пряма и директна. И добра."
Абе живи и здрави да са, щом ги влече функцията, да си я ползват. Но от мене получават само скролване. Нищо друго.

# 260
Никога не съм ползвала тази функция. Не ми допада. Вече почти във всяка тема има по поне 3-4 анонимни отговора. Надявам се скоро да махнат въпросната функция.

# 261
  • Ямбол
Писала се е Анонимен, защото изрази преди страници мнението си, че няма значение дали си анонимен или не. Освен всичко, ясно се вижда, че анонимните нямат изображение, а тя има. Също и точка. Няма как да се объркате.
Когато някой я цитира, единствено само точката я отличава от всички останали анонимни. А в цитатите тази точка се слива с останалите неща.
Ето ще ти демонстрирам:

Сигурна ли си, че няма как да я объркаш?

# 262
Ами да.
Писала се е Анонимен, защото е активна ползвателка на функцията.
Пак някаква конспирация.

# 263
Лиляна, за цитати не бях се замисляла. Визирах мненията, написани от нея и фактът, че наличието на снимка ги отличава от анонимните постове. След уточнението от твоя страна, признавам, че когато става въпрос за цитати,  тогава е възможно да се объркаш.

Аз симпатизирам на конкретната потребителка и не знам защо се иронизира вече от няколко души.

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 22:02 от Анонимен

# 264
Сладкарница Неделя и сладкарница Skyline имат ли нещо общо? Един собственик или работа в партньорство?
Ето ви пример за според мен ненужно ползване на функцията. Може би аз не разбирам .

# 265
  • Ямбол
Анонимната(ако е една) с наклонения шрифт също безсмислено анонимничи.
Интересно ми е да разбера причината за анонимността.

# 266
Ако знам отговора на въпроса за сладкарниците, въобще няма да видя дали пита Анонимен или някой друг. И по принцип не отговарям на въпроси на хората според форумния им имидж.
Въобще не мога да разбера драмата. Ама някоя била изневерявала, пък друга имала тикове, пък трета била не знам каква си. Какво значение има това? Всеки здравомислещ форумен ползвател е наясно, че имиджът е едно, реалността може да е нещо съвсем друго. То и в реалния ни живот е така - докато не станеш мнооого близък с някого, може да имаш много погрешна представа за мислите и действията му.

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 22:28 от Румцайс

# 267
  • ту тук, ту там
Аз пък напоследък и да знам отговора на някой от тези по-"елементарните" въпроси, не отговарям, ако е зададен от анонимен. Във Въпроси всякакви ги прескачам.

# 268
Драма за мен няма.
И тук и в реален живот все съм си аз . Имидж не градя . Грам не ме вълнува кой как ме приема.

# 269
  • София
Касита сигурно доста е вършала като анонимна  Mr. Green

Мисля ясно споделих за какво ползвам функцията?
Наместо заяждане и ехидност, може спокойно да четеш. Но не, целта на масата тук е сеирът и вкарването на излишна интрижка.

Тук друго казваш, обаче. И това е истината, за мен.

Скрит текст:
За да кажа нещо кофти на някого, но от сърце, което иначе не бих, защото ще доведе до трайни последствия във виртуалните ми отношения тук.

Преди да оправят бъга. Peace
А, значи все пак не съм съвсем патка, не ставало въпрос за болните Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт